Alles perfect in orde en heb niets aan te merken 99

Alles perfect in orde en heb niets aan te merken.

Snelle levering. Mooie kwaliteit slip

Prima kwaliteit slip gekocht.

Geweldige snelle en vriendelijke service!!! Top.

Goeie website, prettige communicatie en snelle levering. Twee verbeter-puntjes, bij verzending wijkt de naam van de verzender af van de naam van de website, dat is verwarrend. Ook kon het pakje door de brievenbus, maar had ik de indruk dat ik het in ontvangst moest nemen (en er voor thuis moest blijven).

snelle en correcte levering, niets op aan te merken.

snelle en goede levering

Kwaliteitsvolle producten, snelle levering

Ruim aanbod aan producten en alles is van goede kwaliteit. De prijzen zijn niet te duur en er is een snelle bezorging, ook in België. Zeker een aanrader.

De eerste bestelling heel goed. Meteen een mail over de bestelling , dan vrij snel een melding wanneer het wordt bezorgd. De tweede bestelling geen mail dat de bestelling is aan gekomen. Op mijn Telf melding wel een bericht. Maar geen datum wanneer er werd geleverd. We hebben het bestelde gekregen zonder vooraf wanneer. Ben tevreden maar 2 verschillende ervaringen.

Zeer leuke reactie op bestelling

Goed artikel ontvangen, snelle levering en originele symphatieke reactie na bestelling

Komen afspraken na.

Mooie producten en aanbiedingen.

Super service!

Overzichtelijke website, ruime sortering, probleemloos bestellen, snel bezorgd.

Mooie slipdress

Ik ben best een flinke dame, en was al lang op zoek naar een geschikte slipdress Hij past perfect, werd snel geleverd, ik ben erg tevreden

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Prettig zittend ondergoed voor een betaalbare prijs en daarnaast ook nog eens een snelle levering.

Mooi ondergoed en goed en vlug bezorgd !!!

Supersnelle reactie en levering

Van horen zeggen een goed product.... ben dus nieuwsgierig en benieuwd naar de NINA v C geworden....

zeer tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

Quality zakdoeken prima

Bestelling en levering kon niet vlotter.

prima service

prima service

Een goed service, kan niet beter

Vlot kunnen bestellen en de bestelling is even vlot verlopen

Tof product

Snelle levering en mooi artikel

Twee onderjurken besteld. Het artikel can Mey had exact de opgegeven lengte. De andere helaas net wat te lang, dus geretourneerd. Vervolgens na ontvangst meteen bevestiging ontvangen met bericht dat betaling teruggestort wordt.

Snelle verzending, goed verpakt, prima kwaliteit, retourzending was uitstekend +snel verwerkt

Super snelle levering

Betaalbare en goede kwaliteit

Top! Keurig geregeld allemaal!!

Voor de 1e keer besteld via sliponline. Ruim assortiment, duidelijke Website en alles snel in huis! Dat kaartje met persoonlijke boodschap, klasse!

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy