Prima service, kloppende maten en fijne producten

Prima service, kloppende maten en fijne producten.

Snelle levering met bedank kaartje erbij Top service

Geweldige service,goede producten

Snelle en duidelijke levering,goede service

Goed geregeld

Mooie ondergoed ontvangen, heel netjes verpakt. Top!

Snelle levering goede kwaliteit erg tevreden

Ga zeker weer bestellen !

Goede snelle service met nog een vleugje humor ook :-)

Sliponline heeft een goede service. Geeft advies mbt maten en kwaliteit. Bij levering als nieuwe klant nog een vermakelijke mail met bevestiging gekregen. Al met al een hele fijne ervaring met deze webshop!

Goede info, snelle levering

Ik ben er erg mee geholpen

Kwaliteit en super service!

Had al eerder een onderjurkje hier besteld, erg fijn om te dragen. Voor de zomer een champagnekleur besteld met spaghettibandjes. Helemaal top. Draagt comfortabel en zit koel dankzij de viscose. Goede site, snel besteld en snel en keurig geleverd.

Snelle levering, goed product

Goede communicatie en levering

Snel antwoord ontvangen op een vraag die ik nog had en ook een supersnelle levering TOP

Kwaliteit en levering geweldig!

Zie boven

Wat ik besteld heb is van goede kwaliteit, erg tevreden

Snel en goede kwaliteit produkten.

Snel geleverd en prima kwaliteit

snel,snel geleverd en alles in orde bedankt

snel,snel geleverd en alles in orde bedankt

Supersnelle levering

Supersnel geleverd, product voldoet aan de omschrijving. En een gezellige bevestigingsmail. Lekker anders dan het standaard gedoe.

Tip top in orde!

Uitstekend bedrijf: snelle levering, prima verpakt, handig kaartje met wasvoorschriften. Nu ik van hun bestaan weet zal ik hier zeker vaker iets kopen.

Super gepersonaliseerde service.

Zeer snelle levering. Zelfs met een gepersonaliseerd kaartje erbij. Goede opvolging van de bestelling.

Goede ondergoed ,snelle levering

Prima zakdoek en van goede stof gemaakt

Gebruiks ze ook als bescherming tegen virussen. Snelle levering. Vriendelijke groet Libbe

Gewoon goed!

GMC T shirs besteld omdat ze heel goed zijn en goed zitten, ook in grote maten (5x XL)

heel handig, heel veel keus in geweldige onderjurken

Was opzoek naar een fraaie onderjurk, die niet staties is. Via internet dit adres gevonden. Je kunt alles goed overzichtelijk bekijken, ruime keuze! Goed model gevonden product snel ontvangen. Een goede pasvorm, mooi mariaal. Ik ben zeer tevreden Niet meer door de stad sjokken als ik weer iets nodig heb is de keuze snel gemaakt

Ik had hier al eerder 2 onder rokken besteld die erg fijn zijn. Daarom nogmaals 2 besteld. Snelle levering.

Goed, makkelijk en snel geregeld

Zie boven

Kan niet beter.

Uitstekend!!

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy