Top! Ook fijn dat je een andere locatie kan aangeven om het pakketje op te halen

Voldoende

Contacten verlopen prima...alleen via de mail niet...wel telefonisch contact gehad. Had 6 slipjes besteld maar zat 1 verkeerde maat bij... Helaas

Betrouwbaar

Website werkt erg prettig en overzichtelijk. Is ook betrouwbaar met leveringen.

Producten waren naar tevredenheid. Ook qua prijs Vond alleen dat het lang duurde eer ze bij mij kw

In vergelijking met andere kledingzaken duurde het lang eer de producten geleverd werden. Niet onoverkomelijk en met huidige. 9ronatijd ook wel begrijpelijk maar toch...

Echt een aanbeveling

Zeer klantvriendelijk.En ik zal zeker vaker bij jullie bestellen.

Overzichtelijk veel keuze en snel en netjes leveren

De keuze is goed En snelle levering en goed ververpakt

Snelle service voor een goede prijs

Mooie prijs vergeleken anderen Snelle en correcte service

Perfecte service

Op alle onderdelen: bestelling, afhandeling, informatie en aflevering, alleen maar prima gescoord. Zeer om aan te bevelen en nog eens gebruik van te maken

slechter dan slecht

Order geplaatst... betaald.... geen order ontvangen en geen reactie op 2 emails. Als ik binnen een week geen order binnen heb ga ik andere stappen ondernemen... .

super snel geleverd en super goed ondergoed

Uitstekende service en verzending.

Mijn bestelling kwam in twee delen. Keurig verzorgd en vlot gegaan.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Deze zocht ik, fijn dat ze nog leverbaar waren

Netjes op tijd.

Zeer tevreden.

Prima en snelle service, gewoon heel goed!

Snelle service, kwaliteit is over het algemeen heel hoog. Prima leverancier en prijs en kwaliteit verhouding is goed! Snelle verwerking en service met opsturen is ook prima. Ik heb zojuist wel een opmerking gemaakt of de Sloggi shortjes maar die kunnen jullie terug lezen. Hier kunnen jullie verder denk ik niet veel aan doen. Misschien doorgeven aan Sloggi zelf??? Maar verder echt prima!!!

Snel en klantvriendelijk bedrijf

Twee dezelfde pakjes van 12 zakdoeken besteld maar verschillende aangekregen. Ze lijken op mekaar maar de stoffen zijn anders, waarschijnlijk een andere batch van de fabrikant. Prima oplossing van de klantendienst dus alles in orde uiteindelijk. Levering was zeer snel.

Ruime keuze en snelle levering

Alles vlot verlopen. Bedankt

Alles is zeer goed verlopen!

Zeer vlotte en aangename communicatie. Mijn bestelling was prima verpakt.

Een webwinkel met hart voor de zaak!

Prima website, goede producten en snelle levering

Wat een service!

Gisteren namiddag besteld, een dag later al in huis (nog geen 24u later). De producten voldoen bovendien aan de verwachtingen.

Fijne webwinkel

Sliponline is een fijne webwinkel met een snelle levering en goede service. Top!

Dik tevreden!

Bestellen is gemakkelijk, info op site is duidelijk en de opvolging is top!

Vlotte levering

Vlotte levering en precies wat ik zocht

perfect

zakdoeken waren voor een cadeautje. keurig op tijd ontvangen.

Snelle levering, gebruikersvriendelijke website, en bij levering een aardig handgeschreven berichtje. Daar word ik altijd heel blij van :-). Alleen jammer dat Set maar in drie kleuren (de micro slip dan) verkrijgbaar is. Een vrolijk motiefje zou welkom zijn. Maar ik denk niet dat jullie daar wat aan kunnen doen.

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy