Duurzaam, degelijk en betrouwbaar

De producten van Sliponline zijn van uitstekende, ouderwets degelijke (in de goede zin van het woord) kwaliteit. Fijn voor iedereen, maar vooral ook voor ouderen. Prima verhouding prijs/kwaliteit. Alles wordt snel en netjes geleverd. Sommige producten komen echter niet helemaal overeen met de foto's op de website. (Hemdjes hebben bijvoorbeeld andere schouderbandjes.)

Leuke mail nadat bestelling was geplaatst. Bestelling netjes ingepakt geleverd.

Fijne webshop

Klantvriendelijk en snelle service. Kwaliteit leveren aanrader. Al meerdere malen wat besteld daar.

gewoon goed

Snelle levering, prima kwaliteit

Goede kwaliteit zakdoeken voor een mooie prijs, snelle levering.

makkelijk besteld, snel geleverd.

Snelle levering prijs kwaliteit top

Snelle levering prijs kwaliteit top

Vlot bestellen

Prima service, snel en duidelijk!

Niet open op de aangegeven tijd van de website

Aan de gesloten deur staan , was niet echt fijn

Naadloos van bestelling tot levering

Snelle levering, product matig

Snel geleverd. Product is groter dan normale maten Tip: neem 1 maat kleiner.

Zien er mooi uit Voelt lekker aan en zitten als gegoten Aanrader

Goede ontvangst.

Misschien est Best ook maattabellen bijvoegen op de website.

niet tevreden

Klantnummer: 114686646 Factuur: INVSL15451 Ordernummer: SLNL120194 3x Ten Cate dames hemden zwart 3XL, dat wil zeggen met zijnaden, zoals u op de site vermeldt, het eerste pakje dat ik open maak is goed, dus met zijnaden en ga ervan uit dat de anderen dit ook zijn, nu blijkt ik ontvangen te hebben, 2 hemden met naad en 4 zonder naad. Daar ik alles al gewassen en in de kast heb liggen, is het niet mogelijk om deze terug te zenden. Maar tvreden ben ik niet.

Geweldig snel! Goede aftersales ook.

Snel bestelde binnen. Per ongeluk iets verkeerds toegestuurd. Snel zonder problemen vervangen.

Slecht!z

De bestelbevestiging kwam nogal overdreven over! Why champagne en ondergoed wat rondvloog! Heeft nergens betrekking op, het slaat nergens op, en is overbodig. Verder heb ik nog niks ontvangen, maar ik heb wel betaald! Dus: laat je nu eens van een serieuze kant zien en stuur het bestelde naar mij toe!

Telefonische hulp was uitstekend

In een woord super

Goede service, Prima prijs en snelle levering wat wil je nog meer? In deze corona tijd een uitkomst voor de risicogroep, waar ik jammer genoeg toe behoor.

Sliponline TOP

Elke keer als ik mail of iets in een grote maat er is direct antwoord en besteld praktisch de dag erna in huis. Dik tevreden

Prima alles ok

Alles volgens afspraak en snelle levering

Tevreden en ontevreden

Levering 1 was prima en op enkele dagen hier. Levering 2 blijft wat lang achter. Is zelfs nog altijd niet bij Post. Nl.

Mooie kwaliteit,Snelle levering!!! Met Pinksteren besteld gisteren in huis Top!! Groet,Mary Olthof

heel goed

-snelle bezorging -zo mogelijk gewoon in de brievenbus en geen te grote dozen met --luchtkussens -snel geld op de rekening bij retournering

Onder en boven prima goed.

Uitgebreid assortiment dus een ruime keuze en voor een betaalbare prijs. Goede kwaliteit en een uitstekende serviceverlening. Voor boven en onder prima ondergoed !!

Fijne service en goede kwaliteit ondergoed

Goede communicatie en zeer tevreden met de onderhemden van Beerens.

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy