Perfecte levering

Hele prettige en snelle service

De zakdoeken die ik heb besteld zijn mooi en van goede kwaliteit. De service en communicatie vond ik erg goed! Wat een leuke en persoonlijke mails, fijn.

super.

Makkelijk om te bestellen goed verpakt snelle levering.

Snelle levering, fijn product

Lage bezorgkosten, snelle levering en product netjes ontvangen.

Goed aanbod, snelle verzending

Leuke persoonlijke aanpak bij bestelling, website goed navigeerbaar, mooi assortiment met veel informatie. Bestellen en betalen simpel, en na verzending onze bestelling snel in huis. Top!

Super goed product.

Betaalbaar en goede kwaliteit hemden met daarbij nog een persoonlijke boodschap in de levering. Hier zal ik zeker terug komen.

Betrouwbaar en snel

Snelle service . Goede kwaliteit Bandana’s

super snelle levering

kwaliteit onderkleding

Snel en goed

Snelle levering, uitstekende kwaliteit artikelen. Duidelijke mailtjes, kan geen minpunten ontdekken. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Goede kwaliteit, snelle levering

Prettige manier van zakendoen. Leuke mailtjes om voortgang door te geven. Goede kwaliteit en supersnelle levering

zeer tevreden

de eerste keer wat besteld , kan alleen maar positief zijn , ondanks de situatie met het virus toch de bestelling na 2 dagen in huis . leuke persoonlijke touch bij bestelling en het leuke bedank kaartje bij de aflevering de bestelde artikelen bh,s en corrigerende slips uitstekend van pasvorm en mooi materiaal , zit heel prettig , ik zal zeker sliponline in gedachten houden als ik weer wat nodig heb

Goede kwaliteit prima geleverd

Perfecte kleding.

Geweldig!

De producten zijn van goede kwaliteit. De kleuren kloppen ook nog eens. Grappige en vriendelijke manier van doorgeven dat de bestelling rond is en dat de bestelling onderweg is. Vriendelijk briefje in het pakket dat niet onnodig groot is. Echt heel tevreden.

Prima ervaring

Voor mijn schoonmoeder een bestelling geplaatst, deze werd netjes en snel geleverd. Prima eerste ervaring.

jammer dat aangeboden kleur toch niet leverbaar was. Goed opgepakt. Prima product en levering.

Uitstekend in alle opzichten

Was op zoek naar kwalitatief goede boerenzakdoeken en vond die hier. Leuke motieven en heldere kleuren! Top dus.

Supertop

Van het eerste zalige mailtje tot daags nadien al levering Echt top!

goede levering, prima service

Niets ontvangen

Pakket nog steeds niet ontvangen. Vreemd dat mij wel om een beoordeling wordt gevraagd

De zakdoeken zien er leuk uit

Wat ik wel een nadeel vind is dat na 1 wasbeurt de zakdoeken al gaan rafelen, doordat de zoom enkel genaaid is. Wanneer je dit dubbel doet heb je er minder of geen last van.

100% tevreden, leuke strings, goede klanten service

Helemaal tevreden!

Vlot

Vlot

Matig

Geef op de website al direct duidelijkheid over vertraging in de bezorging. Maak desnoods dagelijks een update. Ik heb zaterdag een bestelling gedaan en het het is nu vrijdag en het pakketje is nog niet op het sorteercentrum van post.nl

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy