Betrouwbaar, klantvriendelijk en informatief

Levering keurig verzorgt. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden Vlotte levering (deze keer een uitzondering vanwege Corona) Deze keer ook excuses voor de latere levering (heel klantvriendelijk)

Prima afhandeling en duidelijke info product.

Honderd procent tevreden

Ik zocht naar zakdoeken, groot genoeg om in m'n zak te steken en om in een drukke levensmiddelen-zaak, deze voor m'n gezicht te knopen. Nou deze zakdoek van 50 bij 50 centimeter voldoet daaraan.

Goed product, goede prijs, snel binnen

Snelle levering, ook in deze lastige tijden waarin je lastiger winkels kan bezoeken.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering.

Prima.

Jammer dat ik de vrijdag jl. Voor niets tot 3 uur thuis heb moeten blijven en ik toen nog niets ontvangen had. Vandaag de levering ontvangen terwijl die pas voor morgen gepland was. Misschien een verbeter puntje. Met vriendelijke groet. W.van Heeswijk

zakdoeken besteld, beetje teleurgesteld dat achterzijde niet bedrukt is

Levering en bestelling prima!

De service was snel en prima. Geen op- of aanmerkingen op iets. Het was gewoon goed!!

Eerste keer dat ik hier terecht kwam. Gelijk iets gekocht nav goede recensies. Snelle en nette levering. Blij met mijn aankoop! Goede kwaliteit.

supersnelle en nette service !

besteld, en heel snel daarna een melding dat mijn bestelling was verpakt en zou worden verzonden. Volgende dag in huis. Top!

Correct, snel, goed ... ook naar België

Helemaal tevreden over prijs, kwaliteit, verzending en communicatie.

een goede ervaring komt altijd terecht

het was voor mij helemaal in orde tot een volgende keer

Gewoonweg top!

Degelijke service in moeilijke tijden

Ondanks de Corona pandemie werd de levering in tijd beperkt, met de nodige feedback tijdens de leveringsperiode

Voor de prijs een mooi stukje ondergoed. Zit als gegoten dus ik ben er heel blij mee.

Super, snelle levering en heel blij met bestelling

Eén keer een bestelling geplaatst en hele goede ervaring hiermee. Levering al binnen enkele dagen. Had een kort katoenen broekje besteld om onder (korte) jurkjes/rokjes te dragen en voor de eerste keer eindelijk eentje die goed zit en niet oprolt, en precies de goede lengte. En dat ook nog eens tegen een super prijs.

Snelle levering van een prima product.

Snelle levering van een prima product.

Slaapkleedjes zijn fris en mooi

Snelle levering in coronatijden. Kwaliteitsvolproduct. Fijn prijs-kwaliteitsevenwicht.

Zeer vlotte en vriendelijke service

Bestelling snel geleverd ( rekening houdend met de Corona crisis) Werd zeer snel gereageerd op mijn e-mail met vragen . Toppie om jullie klanten zo snel te bedienen !!!

Service is goed, product top. Niks op aan te merken. Ook in deze tijd super snel bezorgd.

Blauwe boerenzakdoek besteld. zeer tevreden over kwaliteit en kleur. Het is nog een echte authenieke !!! TOP. Ook de levering ging snel en vlot

vlotte levering tevreden klant

Prijs , kwaliteit,TOP!

Meer dan een week onderweg geweest, maar was te wijten aan de Corona, verder alles prima inorde

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy