Goede prijs, snel geleverd, Goed verpakt

Goede prijs, snel geleverd, Goed verpakt

Persoonlijk, vlot, degelijk

Fijne ervaring om persoonlijk gemaild te worden ivm een probleem en voorgestelde oplossing. Snelle levering hoewel dat niet het belangrijkste is voor mij. Zeer goede kwaliteit producten.

Het bestelde product bevalt goed, goede pasvorm

Verzending super netjes en snel

Ik ben tevreden over mijn bestelling en kom zeker terug als ik iet nodig heb

de levering is vlug en correct verlopen. Heb al een paar keer besteld en nog nooit problemen gehad. Ook zeer goede kwaliteit. Bedankt

Voor de eerste ervaring was het prima

De eerste keer wat besteld, prima en snel mijn bestelling ontvangen. Zeker nu met corona, ik val in de doelgroep dus dit was een prima oplossing

Jammer niet de goede kleur, had bruin besteld kreeg zwart

Jammer dat het systeem de kleur heeft veranderd, ik bestelde bruin en kreeg zwart. Ik houd ze wel, het ondergoed is nl meer dan uitstekend, maar ik wilde de bruine en kreeg zonder overleg de zwarte. Groet Marijke

Vriendelijk , vlot, eerlijk

Een zeer overzichtelijke site, eenvoudig om je bestelling te plaatsen, zeer vlotte afhandeling. Vriendelijk onthaal

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Makkelijk bestellen op duidelijk website. Was natuurlijk handig dat het pakket door de brievenbus kon.

Het voelt NIET aan als een tweede huid.

Volgens mij zijn de maten s, m en l te grof om een perfect aansluitende bra te verkrijgen die bij mijn lichaamsmodel past, hoe elastisch die ook mag zijn. Maat m (70 -80cm) had ik bij jullie besteld. De b-cup was wat te ruim. Ik heb de vulling er uit gehaald, en dat voelt beter. De band van 70 -80cm zit net een tikkeltje te strak. 1cm er bij en het zou goed zijn. Mijn vraag aan jullie: hebben jullie bralettes b-cup met een band van 81 à 82 cm? Mijn hele leven heb ik nooit een bh gedragen: altijd hemdjes met een beugeltje. Maar die zie ik nergens meer. Hebben jullie die misschien wel? Groet, Frieda Rinia

Altijd geweldig.

Altijd een persoonlijk berichtje bij de levering. Geweldig is dat. Al heel lang bestel ik bij hen. Kwaliteit altijd prima en snelle levering, ook in deze moeilijke tijd.

prima levering

ondergoed van zeer goede kwaliteit, prima.

perfecte levering

Ben al jaren klant en nog steeds tevreden

zeer goed

goede en snelle service en erg leuk het persoonlijk geschreven kaartje

Bestelling perfect geleverd

Al lang opzoek naar dames boxes shorts. Online gevonden en getest. kwaliteit zoals beschreven en geleverd volgens normen.

Helemaal goed.

Duidelijk website. Simpel besteld. Volgende dag geleverd.

Top!!

Goede, snelle levering, met een lief kaartje erbij in deze rare moeilijke tijd!!

Snelle levering van goede kwaliteit

Heel snelle levering hoge kwaliteit ondergoed met acties die de moeite waard zijn. Bovendien lief kaartje handgeschreven bij mijn bestelling met een groet in deze corona tijd. SUPERRRR

Goede en snelle levering

Goede terugkoppeling over het verloop van de aankoop. Verzending zeer snel. Dikke prima!

Uitstekende service. Online advies. Direct duidelijke informatie.

Snelle levering, en goede service

Eerste bestelling via online. Onderlijfjes zeer goede kwaliteit. Ga zeker nog bestellen in de toekomst.

netjes verzonden en een sympathiek handgeschreven briefje bijgevoegd

netjes verpakt en een vriendelijk briefje met goede wensen in deze Corona tijd.

Prima service en producten

Zoals de titel zegt

Snelle leverng

Prima gegaan!

Ben al jaren klant en zeer tevreden ga zo door 👍

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy