Mooi product, vlug geleverd.

Erg tevreden, heel leuk persoonlijk kaartje erbij. Heel klantvriendelijk. Zal zeker hier nog eens bestellen.👍

Goed ondergoed en snelle levering

Vlotte levering, keurig verpakt

Veel keus,zeer snel geleverd

Ik kwam leuke en ruime zakdoeken tegen die ik ga gebruiken als kinder sjaaltje. Besteld en reuzesnel zaten ze in mijn brievenbus

Snelle levering juiste product.

prima gereld

Ik bestelde 5 slips , betaalde via Ideal, kreeg netjes een bevestiging en de order is direct aangemaakt want 2 dagen later had ik mijn pakketje al. Goed en netjes ingepakt. Goede communicatie en snelle verzending. Ik ben er heel tevreden mee.

xxx

xxxx

alles naar wens geleverd.

nieuw / maar het voldeed aan onze verwachtingen.

Snel en goed

Snel binnen

Lekker snel mijn favoriete slipjes ontvangen.

Snelle levering.

Heb al meerdere malen pyjama' s en ondergoed besteld. Ruime sortering en snelle levering

Snel in huis, goede verpakking, fijne winkel

Fijne site, duidelijk, overzichtelijk, netjes verpakt, op tijd geleverd.

Snelle service.

Zelfs in deze Corona tijd, snel je product in huis. Bijzonder.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Supersnelle en vriendelijke service

Netjes verzonden, vriendelijke persoonlijke boodschap bijgevoegd. Artikelen precies wat je zoekt en materiaal en pasvorm naar wens.

Snelle en persoonlijke service

Pakket werd snel geleverd en met persoonlijke boodschap erbij. Top.

top!

Snel, goed product, kortom: tevreden!

Wij hebben zakdoeken besteld, maar hebben ons vergist in de dikte van de stof, geheel onze eigen schuld we moesten denk ik voor dikkere gaan maar het is niet anders. Groet fam. Roede.

Top, bestel vaker en altijd vlotte en correcte levering!

Snel en correct het besteLde afgeleverd.

Correct en snel geleverd

Goede ervaring! Persoonlijk en grappig benaderd !

Dik tevreden

Snelle levering , en alles top.

De onderjurk is perfect maar vind het jammer van de door mij betaalde verzendkosten! Ik wist nl niet dat de onderjurk te bestellen was via Bol.com zonder verzendkosten! Een minpuntje!! Mariëtte Tuppe

kwalitatieve producten en vriendelijke firma

xZeer correcte levering xgoede kwaliteit xsympathiek dat iemand een persoonlijk kaartje ondertekend wat dan bij de bestelling zit :-)

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy