Snelle en vriendelijke service!

Zelfs in tijden van Corona is de bestelling snel geleverd met een persoonlijk kaartje er bij. Ook een eerdere bestelling was naar tevredenheid. Succes voor jullie!

Ondanks corona prima geleverd

De geleverde slips beantwoorden geheel aan mijn verwachtingen

Goede bereikbaarheid

Zeer goede service

Prima website

Snelle levering en goede producten

Goede en mooie kwaliteit , correcte levering ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Makkelijk en toegankelijke website, makkelijk alles te bestellen , heel veel keuze.

Goede service snelle levering.

Prima ervaring

Vond het jammer dat ik niet kon zien welke slip bij welk singlet hoort. Oftewel...te combineren met.... H. Gr., Maaike

persoonlijk

Heel correct en kwaliteit

Een aanrader!

Zeer vriendelijke verkopers. Vlugge levering van prima producten.

Alles volgens afspraak, geen problemen...

Excellent !

Excellent quality for an interesting price; delivery was made very fast. I was in the past customer to SAPPH; but it seems the men's collection is not being renewed. ZACCINI is perfect to me.

Geweldige service

Omdat ik een foutje had gemaakt met bestellen heb ik telefonisch contact gehad met jullie. Het probleem is meteen opgelost en de bestelling was ook goed en snel. Dank u wel.

Geweldig!!

Toppertje ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Makkelijk besteld via site. Snel geleverd.

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Snelle levering en mooie kleur slips; ik zit echter nog te wachten op de andere twee slips die ik gelijktijdig bestelde (kleur Kaqui)

Is heel goed

Snelle service en snel geleverd

Goed bedrijf met klantvriendelijk personeel

Ik heb goede ervaringen met sliponline. Je wordt netjes geholpen als je een vraag hebt en je bestelling wordt keurig afgeleverd

Geen.

Gewoon goed

Snelle en nette levering.

Broek goed, prijs goed, bezorging goed.

Goede service! De volgende dag mijn bestelling in huis!

Duidelijk in communicatie. De volgende dag al in huis.

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.