goed overleg over de verzending. tip: het cremeshirt bestaat wel in XXL

Snel geleverd en goede kwaliteit

Bestellen gaat gemakkelijk. Levering op tijd. Kwaliteit van de spullen prima.

Erg leuk dat er een persoonlijk bijbehorend kaartje was toegevoegd.

Het viel me tegen,al was de prijs goedkoop.

Ik koop deze niet meer,om dat er bij verschillende zakdoeken. Het naatje los was. Hier ben ik wel een beetje door teleurgesteld.

Geweldige service

Ik had per ongeluk verkeerde maat besteld, snel gemaild en het werd snel aangepast. De volgende dag had ik de bestelling al in huis! super!

Snelle en goede levering

De slips werden snel en correct geleverd.

Gewéldig

Snelle levering, iedere keer wéér. Ga zo door

De volgende dag al de bestelling binnen

Er zouden 12 zakdoeken in de verpakking zitten maar het waren er maar 11. Helaas niet een supergoede kwaliteit.

uitstekend

snelle service . waar voor u geld .degelijke kwaliteit

Goede comminucatie

Verkeerde maat besteld, maar ze hebben het verder goed gecorrieerd

Snelle en correcte service!!!

Heel goede afhandeling!

Alles netjes verpakt en snel ontvangen, helaas product niet in orde,

Service prima, ochtendjas kapot op de naden, blijkbaar ligt dat aan het merk Medaillon, nl. al eerder een exemplaar gekocht welke kapot op de naden is. Telefonisch contact hierover gehad dat ik het zonder kosten terug mag sturen.

goed bedrijf

alles goed geregeld en snelle bezorging

prima webwinkel

snelle levering en prima produkt

Snelle en nette levering

goed en snel

Geleverde artikelen zijn van goede kwaliteit en voldoen geheel aan de verwachtingen

Top levering met persoonlijke boodschap.

Heel snelle en keurige aflevering en een persoonlijke boodschap was bijgevoegd. Aangenaam door verrast.

prima service

Bestelling geplaats en binnen 2 dagen in huis. Keurig verpakt. Geen op of aanmerkingen. Raad deze site van harte aan.

alles prima. levering en kwaliteit

alles prima. zowel levering als kwaliteit.

Perfecte service

Ze doen wat ze beloven en correcte afhandeling.

Snel en goede oplossing

Prima service en levering.

Snelle en complete levering.

Uitstekende snelle service

Uitstekende snelle service

Alles zeer correct verlopen

Het ondergoed in echt beschreven zoals het is. Bestelling en levering. correct verlopen. Proficiat. Zal zeker nog bijbestellen.

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy