Tevreden

Helemaal tevreden, snelle verzending en communicatie

voldoet aan mijn verwachting

het correctie hemd is precies zoals het moet zijn. Goed corrigerend, prettig zittend, onopvallend. Verpakking was keurig.

Geweldige servise en snelle levering en goede kwaliteit.

Had twee dezelfde pyjama's besteld maar er bleek er maar een van op voorraad. Netjes een mail gekregen met de mededeling dat er maar 1 van op voorraad was. Maar er zou een nog andere kleur binnen komen. Of dat ook goed was. Had de pyjama's snel nodig i.v.m. ziekenhuisopname. Ze zouden nu kosteloos eerst de een en dan de andere, die nog binnen moest komen, opsturen. Kreeg ze toch allebei in een keer en op de geplande datum, petje af. Geweldige service en kwaliteit.

Snelle levering, prima produkt.

Heerlijk om hier mijn passende produkt te kunnen vinden. Heel erg blij met de snelle afhandeling en razendsnelle bezorging.

Snelle levering.

levering met hindernissen

Los van het product de volgende opmerking. De bezorging door PostNL verliep niet van een leien dakje. Tweemaal is de bezorger langs geweest maar telkens buiten het aangekondigde tijdsvenster. Tijdens de tijdsvensters waren we aanwezig, daarbuiten echter niet. Het gevolg was dat we het pakje zelf zijn moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo'n 10 kilometer ver.

Uitmuntend

Super snelle levering door Sliponline. Heel snel een antwoord gekregen op mijn vraag die ik per mail had gestuurd. De service kan echt niet beter.....! Geweldig. Hartelijk dank van een zeer tevreden klant😀

Ruime keus en snelle levering

Een overzichtelijke webshop met enorme keuze en snelle corrcte levering

goed bereikbaar, prettig contact, net als een echte winkel

niets aan toe te voegen: goed bereikbaar, prettig contact, net als een echte winkel

Goede persoonlijke service snelle levering

Handige website, makkelijk te bestellen. Snelle levering en goede en persoonlijke service!!!

Super service

Snelle en super vriendelijke service

Alles netjes en keurig geleverd zoals besteld

HARDSTIKKE GOED.

Goed geholpen, toen ik op de website vastliep. snel en vriendelijk te woord gestaan in se chat. Er is zelfs gebeld om te informeren wat ik werkelijk wilde hebben. Ook duidelijke wasvoorschriften bij de produkten.

Snel, correct, betrouwbaar.

Ik kreeg een ‘persoonlijk’ contact met snelle en correcte service

Leuke bevestigings-, informatie- mails due het gevoel geven geen standaard mail te zijn. Ze geven een gevoel van persoonlijke service. Bestelde product voldeed aan de beschrijving. Levering was zoals beloofd.

snel en goed

duidelijke site, maat klopt en snel ontvangen

geweldige service

Op zoek naar een satijnen pyjama zocht ik mijn zoekheil bij slip-on-line en belde uit wanhoop de firma omdat ik op de site niet direct kon vinden wat ik nodig had- een pyjama mt 50-. Die bleek wel in het assortiment zitten maar ik kon er online niet bijkomen, samen achter het scherm en met de telefonische begeleiding is het toch gelukt. Bij aflevering trof ik zelfs een persoonlijk kaartje aan in de verpakking waar in mij veel plezier van de aankoop werd gewenst! Super!!! Dat verdient toch een compliment!

Ik kreeg heel snel na mijn bestelling bericht terug dezelfde dag nog. En had mijn spullen de volgende dag in huis. Mooie kwaliteit en mooie kleur rood. Ik ben zeer tevreden.

Makkelijk gekozen en snel geleverd

Makkelijk gekozen en snel geleverd

Goed product en serves voor knappe prijs

Goede persoonlijke benadering en producten zijn van goede kwaliteit

goede communicatie...duidelijke website..snelle en correcte afhandeling

Een plezier om bij Sliponline te winkelen online...groot assortiment ... overzichtelijke site...snelle en correcte afhandeling en nog een lief persoonlijk bedankbriefje bij de bestelling :) :)

Persoonlijk bericht bij bezorging is leuk

Snelle prima levering

super!!!!

Goede en mooie lingerie. Hele snelle levering,en vriendelijke mensen. Aanbeveling

Geweldige lange onderjurk!

Een geweldige lange onderjurk!

Snelle levering en past perfect

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy