Goede en persoonlijke service

Ruim assortiment, vriendelijk en persoonlijk contact toen bestelling werd verzonden

Helemaal top

Ik had shirts besteld alleen deze waren niet de goede maat. Terug gestuurd er werden keurig netjes een maat groter opgestuurd.

Prettig met een persoonlijk karakter

Vlotte levering met persoonlijke handgeschreven kaartje. Kan ik wel waarderen.

Snel, goed en vriendelijk

Snel in huis. Het juiste artikel. En handgeschreven tekst op kaartje: kost tijd, maar maakt het persoonlijker! En dat maakt dat ik hier zeker nog eens ga bestellen.

snelle service,leuk kaartje erbij is superr !!

snelle service,gewenst artikel

Geweldig!

Heel snelle en goede service. Erg vriendelijke mensen!

Snel antwoord op de bestelling.

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden met betrekking tot de aflevering.

Toppie

Goedkoop , snelle levering en goeie kwaliteit een aanrader voor anderen

snel,niet teduur

snel geleverd en niet teduur

Goede artikelen en fijne service

Ik heb al regelmatig artikelen besteld, en altijd naar grote tevredenheid. Heel fijn om zaken mee te doen.

super nette en snelle verzending met een heel lief handgeschreven kaartje erbij. Dit betekend dat ze heel veel aandacht geven aan hun klanten.

Prima geregeld en heel snel in huis

Het bestelde artikel supersnel ontvangen

Snel correct en klantvriendelijk

Zeer correcte afhandeling!

Nette en correcte afhandeling en een super vriendelijke klantenservice.

Super snelle levering.

Super snel levering en een handgeschreven kaartje erin wat mooi is dat.

Service

Een duidelijk vriendelijke webwinkel

Keurige bevestiging met naam ,vlotte verzending en een handgeschreven briefje bij ontvangst . Zee tevreden met de ontvangen artikelen.

Fijne website en ook telefonisch of per mail correct contact.

Alles wordt prettig geregeld

Als er problemen zijn wordt dat snel opgelost.

Persoonlijke service

Makkelijk bestellen via de site, vlot geleverd en handgeschreven briefje erbij. Mijn complimenten. Aanrader, volgende keer weer hier bestellen.

Gewoon prima in orde

Prettig contact met klantenservice en tevreden over het product.

Prima , snelle bezorging, persoonlijke groet

Goede website, snelle levering en persoonlijke groet ! Komt niet vaak meer voor ! Super hoor !

Heel correcte levering en snel en persoonlijk sympathieke groet.

super opvolging

duidelijke communicatie over de producten en vlotte afhandeling

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy