Uitgebreid assortiment en prettig contact

Webshop is overzichtelijk en heeft een enorm uitgebreid assortiment. Wat ergens anders is uitverkocht of niet in het assortiment, kan je bij Sliponline vinden. Bestellen en ontvangen gaat snel en soepel. Ook erg leuk om een handgeschreven kaartje bij de bestelling te ontvangen. Achteraf wilde ik een artikel ruilen. Dat ging zonder problemen en prettig contact hierover gehad. Sliponline: van harte aanbevolen!

Gewoon goed

Snelle levering wat een verrassing, net op tijd voor mijn uitstapje. Zit goed, lengte goed en draagt licht

Snel goedkoop.

Uiterst correcte afhandeling van de bestelling. Voor ons de tweede keer en weer correct afgehandeld en bijzonder klantvriendelijk. Een aanrader.

Fijn dat er grote maten zijn

Snelle levering , fantastisch

Heel correcte levering

Heel correcte levering

Oké

Snelheid was super, echter had ik het wel fijn gevonden als er vermeld was geworden dat het artikel niet in de oorspronkelijke verpakking zat. Prijs is echter wel zeer gunstig en ik twijfel niet om nogmaals een bestelling te plaatsen.

Bestelling met een grote glimlach

Uitstekend advies en kwaliteit, snelle service zoals vooraf beloofd en de persoonlijke noot bij de bestelling. Top, kan niet anders dan glimlachen!

soepel bestellen

Bamboe zakdoeken! Geinig en duurzaam. En nog satijnzacht ook! Makkelijk besteld en snel bezorgd, met een symathieke persoonlijke groet.

Werd afgeleverd bij factuuradres i.p.v. bezorgders.

Jammer want het was een kadootje

Mooie zakdoeken en snelle levering

Snelle levering en persoonlijke benadering. Mooie zakdoeken in een luxe verpakking.

Prachtig

Mooie vrolijk prachtig geborduurde zakdoeken van goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de bezorging klasse ga zo door

Was voor mijn de eerste keer bij sliponline en ik kan zeggen dik tevreden kleding prima in orde en de bezorging ook ik kom zeker nog een keer u site bezoeken groetjes John

Niets op aan te merken

Snel geleverd en naar wens.

snelle levering en prima ondergoed

fijn ondergoed en snelle levering.

Snelle levering, duidelijke site

Op de site had ik mijn benodigde spullen snel gevonden. Snelle levering met goede berichtgeving hierover. Ik heb geen minpuntjes.

Uitstekende kwaliteit/super snelle levering

De kwaliteit is uitstekend. De ene dag besteld, volgende dag in huis. Super tevreden over de producten en de snelle levering. Goede service!!

Snelle verzending/levering mooie producten en prijzen

Fijne,en klantvriendelijke ervaring

Snelle en goede service. Zeer klantgericht !

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde. Zeer correcte en snelle service. Een kwalitatief goed product.

Prima levering volgens afspraak

Zeer goede ervaring

Goed product, snel geleverd

Uitermate tevreden over de bestelling. De zakdoeken zijn van goede kwaliteit en ze zijn snel geleverd! Bedankt

Prima service, goede kwaliteit product, prijs/ kwaliteit ; prima.

Snelle levering prima product zeer 😊

Snel geleverd en goede persoonlijke service!

De boerenzakdoeken waren heel snel in huis en de persoonlijke service en aandacht is helemaal top!

Mijn ervaring met sliponline is uitstekend!!!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling, zeer snelle reactie via de mail en de producten zijn super snel geleverd. En wat héél attent was, het kaartje van één van de medewerker(s).

Gewoon goed

Goed, persoonlijk kaartje was een leuke toutch, zeer tevreden!

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy