Snelle levering, prachtige onderjurk

Was op zoek naar een lange onderjurk. Was niet zeker van de maat. Heb gebeld en werd keurig geholpen! De onderjurk besteld en de volgende dag in huis!! Mooie kwaliteit onderjurk!

Makkelijk te bestellen en goede service.

Snelle reactie op mail verkeer. Vriendelijk en duidelijk.

Snelle afwerking.

Snelle levering met persoonlijk tintje

Duidelijke webshop, snelle levering en goede prijs! Het bedrag vanaf wanneer de verzendkosten gratis zijn is geniaal (€49,85 ipv €50,- waardoor je meestal of een andere webshop gaat zoeken omdat er anders verzendkosten bij komen of iets nutteloos erbij moet bestellen om zo de verzendkosten 'niet te hoeven betalen' bij een product wat bijvoorbeeld €49,95 kost). Ook het persoonlijke kaartje is een leuke toevoeging!

Snelle levering en een vriendelijk persoonlijk kaartje

Mijn bestelling geplaatst zag dat ik iets verkeerd had ingevuld. Gemaild en direct antwoord ontvangen en meteen gewijzigd. Dit noem ik accuraat werken. Toppie

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering van mijn bestelde artikel met nog `n vriendelijk kaartje erbij van de medewerker(s).

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Prima product en snelle verzending

Prima product en snelle verzending

Prima producten, snelle levering

Snel, persoonlijk, goed!

Sneĺle persoonlijke levering!

Veel keuze en prima service!

Levering was snel genoeg maar artikel viel tegen verzendkosten om terug te sturen was te veel daar moet je rekening mee houden

Snel en netjes

Netjes en snel geleverd, alleen de boxers van bamboe vallen erg klein en passen dus niet.

Snelle levering, prima

Beetje veel verpakkingsmateriaal, alles zat apart in een plastic zakje, en dan ook nog een keer in een doos, niet nodig denk ik

snelle levering en goede kwaliteit artikelen

De slips en het onderjurkje dat ik had besteld waren een dag later al binnen. Slips van zeer fijne kwaliteit en niet duur. Onderjurkje moest ik in andere maat ruilen, maar ook dat verliep heel snel en tevoren werd ik even ingeseind dat het andere onderjurkje werd toegezonden. Kortom hier ga ik zeker vaker bestellen.

Heel behulpzaam personeel en perfecte verzending en levering .

Ik had ondergoed nodig en wist niet goed welke maat ik moest bestellen. Na telefonisch contact wist ik welke maat en welk model bij mij zou passen. Ik heb 5 modellen besteld . 3 modellen zijn perfect , de 2 anderen véél te groot. Ik mag ze terugsturen maar ik hou ze bij om ze te schenken aan een verzorgingstehuis voor ouderen; daar zijn ze héél blij met zulke maten. Ik bestel nu binnenkort nog meerdere stuks van de modellen die mij het best passen

Prima producten

Prima producten en levering

Goede service. Komt afspraak na. Keurig verpakt.

Vlotte levering

Artikel keurig geleverd, bestelling goed te volgen via track & trace. Klantvriendelijke benadering.

Snelle levering en makkelijk met omruilen. En goede kwaliteit, zelfs organic cotton. Alleen jullie naam....zeer onaantrekkelijk en niet de lading dekkend.

Heldere website, duidelijke correspondentie. Snelle levering en schappelijke prijs.

Ik bestel meestal voor mijn pa van 93 jaar Vooral ondergoed hij vind het heerlijk om het te dragen Beeren ondergoed hij zweert er aan ! Bedankt voor de snelle service!

Besteld, geleverd, prima geïnformeerd via mail

De productie die ik wilde hebben waren niet voldoende op voorraad, maar ik werd hiervan uiterst zorgvuldig van op de hoogte gehouden.

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy