perfecte vlugge levering

perfecte vlugge levering

Prima en vlotte levering met kwaliteitspullen.

Zeer duidelijke website en snelle afhandeling !

Positief

alles duidelijk en goed geregeld

alles duidelijk op de internetsite te zien en zonder moeite kunnen bestellen

Zeer snelle levering en na bestelling zeer vriendelijke mail en nazorg. Heel professioneel.

vlot en perfect!

voor herhaling vatbaar!

Prima!!!!

Prima!!!!

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Prima ervaring.

Zo snel gevonden en mooie kwaliteit en prijs.

Een duidelijke website waar alles gemakkelijk te vinden is. Na de bestelling meteen op de hoogte en snel in huis...al mag dat van mij wel wat langer duren. Goede kwaliteit, mooie prijs. Voor herhaling vatbaar.

Alles in orde

Netjes verzorgd

Bh zit perfect

Ben heel tevreden over de bh, hij past perfect,zit comfortabel

slechte kwaliteit zakdoeken!

slechte kwaliteit zakdoeken! echt teleurgesteld!

Kwaliteit voldeed niet aan verwachtingen.

Ik had express de "dikke" zakdoeken besteld, maar het bleken 'gewone' herenzakdoeken te zijn.

zeer goede service en kwaliteit

ik heb de afgelopen tijd twee keer een fout gemaakt met de maatvoering en het produkt altijd kunnen retourneren

Pasvorm goed, verfbad stinkt

Bij het uitpakken van de Bodylook broekjes kwam mij een geur van een metaalfabriekshal tegemoet. Na 1 x koud spoelen was de geur er nog niet uit en na nog 1 x mee wassen op 30 graden is de geur weg.

Alles liep voorspoedig

Snelle levering, juiste product.

Prima levering van geleverde product

Artikelen goed verpakt. Persoonlijk geschreven kaartje erbij, klant vriendelijke benadering. Kom vast weer terug voor een bestelling.

Uitstekende service

Bestelling snel geleverd en zorgvuldig verpakt. En hierbij een persoonlijk geschreven kaartje. Hoe leuk is dat!

Eindelijk geslaagd!!

Het ondergoed Ceceba herenslips (3 pak) zit als gegoten voor mijn man hij is er tevreden mee, bij diversen online sites geprobeerd maar steeds niet goed. Tot dat wij bij deze www.sliponline.nl site kwamen en gelijk goed zaten. Dus hier kopen wij in het vervolg onze artikelen die wij nodig hebben.

Precies datgene wat ik zocht.

Zocht grote herenzakdoeken. En datgene gevonden. Makkelijk bestellen, vlot geleverd.

Gewoon goed!

Handige website en vlot geleverd en leuk een handgeschreven briefje erbij in.

Prima service klopt er iets niet helemaal direct gecorrigeerd

Prima contact snelle levering en eindelijk mooie textielzakdoekjes kunnen kopen. Mooie site met goede uitleg

Mooie en goede kwaliteit lingerie voor goede prijs

Mooie en goede kwaliteit ondergoed

prima!

Op tijd geleverd, goede kwaliteit!

Zeer Goed

Mooie artikelen en snelle levering. Ben tevreden.

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy