Goede duidelijke procedure voor nabestellen van cilinders.

Na enkele jaren intensief gebruik was mijn cilinder met draaiknop versleten. Het mechanisme "schoot door". Via de website en met het overleggen van het certificaat heb ik eenvoudig een nieuwe vervangende cilinder kunnen bestellen. Voor een gelijk sluitend systeem is het belangrijk dat deze mogelijkheid bestaat. De levertijd was met 2+ weken wel wat aan de lange kant maar dat was in mijn geval geen probleem.

Snelle levering van topkwaliteit veiligheidscilinder

Voor het eerst bestelling geplaatst bij veiligheids-sloten.nl en zeer tevreden over info op website, prijzen en bestelproces. Bestelling volgende dag al in huis, zoals ook aangegeven was op de website. Kortom: tevreden!

Goede communicatie en service

Namen zelf contact op omdat de code niet klopte. Daarna snel geregeld en sleutels opgestuurd. Fijne service!

Snel en vlot geleverd

Zeer goed en vakkundig

Klantvriendelijk

Levering volgens bevestiging. Product was goed maar paste helaas niet in deur. Retourzending en retourbetaling zeer vlot en netjes afgerond. Professioneel bedrijf!

Prima snel geregeld

Prima geregeld

goede cilinders

Er ging eerst iets mis met de verwerking van betaling, maar contact opgenomen en het werd gelijk geregeld. Een dag later dan gehoopt de bestelling binnen, Zeer tevreden over deze cilinders en de afhandeling door medewerker.

Nadat er in eerste instantie iets mis was gegaan, werden de sleutels binnen 1 dag geleverd!

Het slot met de extra sleutels werden de volgende dag al bezorgd. Top.

Prima slot en snel in huis

Mijn bestelling werd snel afgeleverd en past precies in mijn garagedeur. Aan het sluitwerk zal het nu niet meer liggen.

Super service

Cilinder ontvangen welke bij nader inzien niet naar wens was. Zonder problemen een ander type mogen kiezen en de vorige zo weer retour. Heel netjes.

Makkelijke website met prima producten!

Kon erg makkelijk de juiste sloten samenstellen. Netjes op tijd geleverd in separate folies.

Perfecte afhandeling

Ik had wat extra sleutels nodig en had ze na 2 dagen in huis. Prima service

Eenvoudig kunnen bestellen en snel geleverd!

4 cilinders

Ik heb vier gelijk sluitende cilinders besteld met alle een andere maatvoering. Alles netjes verpakt en geleverd binnen de afgesproken levertermijn, helemaal TOP.

Positief opgelost

Verkeerde maat besteld had het veiligheids schild niet meegenomen in de op te geven maat was normaal geen probleem geweest maar met een knop cilinder wel van belang. Cilinder teruggestuurd. Nieuwe besteld. Allemaal goed afgehandeld.

Duidelijke website met uitstekende keuzehulp. Chat service met vrijwel meteen antwoord. (Geen chatbot dus!) Insteekslot bleek na paar weken defect, maar na chat-contact werd meteen een nieuw slot opgestuurd.

Goed! Zoals het hoort.

Snel, vriendelijk, behulpzaam (via Whatsapp). Ik was een halve cilinder vergeten; via Whatsapp snel berichtje gedaan. Volgende dag gefixt! Super!

Eerste keer besteld bij deze Bedrijf en helemaal tevreden.Hel goede service en aanrader.

Prima sloten en service. Afhandeling bestelling minder goed

Ik bestelde een slot met knop maar kreeg een slot zonder knop. Na contact met veiligheids-sloten.nl kreeg ik 2 dagen later een slot met knop. Helaas foutje bij de productie, want de sleutels werkten niet op dit slot. Weer contact en nog dezelfde dag is een goed slot verstuurd. Het oorspronkelijk verstuurde slot mocht ik houden. Uiteindelijk dus een tevreden klant, maar met de kanttekening dat de correcte afhandeling van het bestelproces wel wat met merr aandacht mag gebeuren.

Goede service en snelle levering

Mijn cilinder was aan de buitenkant niet meer te gebruiken. De cilinder viel buiten de garantie. Met korting kon ik een cilinder nabestellen die de volgende dag al werd geleverd. Ook het contact met de klantenservice is goed per mail en whatsapp. Er wordt snel gereageerd tijdens openingstijden. Hier al diverse keren besteld en altijd naar tevredenheid.

Groot assortiment, snelle levering SCHERPE PRIJS!

Ik heb hier certificaatsleutels besteld. Snelle levering, uitstekende service, een online aanrader voor DOM Diamond sleutels. Probeer zelf!

Communicatie en service geweldig.

Er was een probleem met een cylinder, dus een nieuwe besteld op certificaat met sleutel. Alleen bij de leverancier ging het even fout. Dat kan allemaal gebeuren. Gelukkig was er goede communicatie per mail met veiligheidssloten. Met een beetje geduld is het allemaal goed opgelost. Kortom ik ben een tevreden klant.

Snelle goede service en kwaliteit.

Bestelling gedaan van 6 cilinders. Er was een cilinder bij waar de sleutel af en toe bleef doordraaien. Via Mail snelle reactie dat nieuwe cilinder onderweg was. Nadat dit de verkeerde afmeting bleek te zijn, door deels eigen fout, werd de juiste cilinder alsnog binnen 1 dag kosteloos opgestuurd. Snelle goede service en kwaliteit. Tevreden klant!

Zeer snelle en klantvriendelijke opvolging

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.