Filtre

Prima en snelle service

zie boven

• Beschrijf uw ervaring met Product1 direct de goede maat, stevig product
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Heel snel, prima afhandeling. Goede prijs bij afname van meerdere kopieën.

De site werkte prima en de volgende dag had ik de 4 sleutels al in huis. Meer dan uitstekend verpakt. Pasten zonder problemen in ons 3 sterren slot. Helaas heb ik 3 vd 4 op een niet voor de hand liggende plek gelegd en kan ze niet meer terugvinden...😢 Aardig zou zijn als er een sleutelhanger/bij zat qua service! En voor mij in het bijzonder een hanger met een pieper om ze terug te vinden 🤣

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Eerst telefonisch contact gehad. Goed geïnformeerd. Hierna heb ik de bestelling geplaatst(online) en volgende dag direct bezorgd. Geen op of aanmerkingen. Dik tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Deskundige service en vriendelijke feedback

Ik had een Nuki Smart lock, een nieuwe cylinder en een kerntrekplaat voor mijn voordeur besteld. Paste allemaal goed bij elkaar, behalve een paar boutjes. Toen ik daar melding van maakte, werd hier keurig op gereageerd.

Prima deurbeslag

Alleen jammer dat het vrijdag besteld wordt en dan pas dinsdag geleverd wordt...

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima deurbeslag
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Prima , snel en goed afgeleverd

Duidelijk etc

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Duidelijke website, snelle levering en top service

Door de duidelijke en overzichtelijke website makkelijk een keuze kunnen maken en besteld. Daarna zijn de bestelde cilinders snel geleverd. Enige tijd later kwam ik er achter dat de bestelde pushknop niet handig was, dit werd na contact netjes opgelost naar volle tevredenheid. Al met al super!

Duidelijk, goed en betaalbaar

Goede keuze mogelijkheden, duidelijk in beeld en bij vragen snel en duidelijk antwoord

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Degelijk

Prima webshop

Uitstekende website met alle informatie die nodig is om het juiste te bestellen. Levering was keurig op tijd zoals aangekondigd. Alle producten waren geleverd zoals besteld. Enig verbeterpunt zal zijn dat ik de notificaties over de voortgang van de bestelling mis zoals dit bij veel andere webshops gebeurt.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Doet wat het moet doen.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

We hebben ze nog niet geplaatst maar het zijn prima kierstandhouders

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle levering, alles compleet en werkt perfect.

Snelle levering van de sloten, alles was compleet en makkelijk te installeren. De sloten en sleutel werken erg fijn/soepel.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Oogt en voelt heel degelijk
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Klantvriendelijk, snel en goede kwaliteit

Veiligheids-sloten.nl heeft mij erg goed geholpen met sloten advies, het repareren van verschillende sloten, installeren van nieuwe cilinders en het installeren van anti-kerntrek beslag. Toen na een jaar 1 slot vast bleek te zitten kwam snel een medewerker langs om dit te te repareren. Communicatie is ook zeer goed, zowel via e-mail als telefonisch. Prijzen zijn ook netjes en concurrerend. Samenvattend is dit een top bedrijf, ik ben een zeer tevreden en terugkomende klant!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Cilinders zijn snel geleverd en van goede kwaliteit.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Bestelling geplaatst via internet. De cilinders kwamen eerder dan gepland. Dus helemaal top.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top

Perfecte leverancier

Perfecte leverancier: communicatief sterk, snel qua levering, bij probleem oplossingsgericht meedenken, indien nodig cq. mogelijk de klant tegemoet komen. Kortom, deze firma is een aanrader!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Laatste stand van de (mechanische) techniek
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

perfecte service voor de afgesproken prijjs

Na gemaakte afspraak werd het slot al snel, en netjes, geplaatst. Alles volgens de afgesproken prijs en op de afgesproken tijd. Wel jammer adat het niet mogelijk de afgesproken prijs (volgens de site op internet + bijkomende meerkosten) niet kon worden bevestigd per e-mail.Maar dat bleek achteraf niet nodig..... Maar ja ....daar je zoveel gekke verhalen hoort over slotenmakers zou het wel het overwegen waard zijn dit alsnog wel te gaan doen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 perfect

Snel en goede communicatie

Contact via chat is goed bevallen. Goeie service.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zoals verwacht

Zeer Goed.

Firma gebeld over hoppe beslag ze gaven mij zeer uitvoerig Uitleg. Zelfs stonden mijn gegevens van eerdere bestelling in computer. Dus wist ze precies wat ikmoest hebben. Echt een pluimpje waard. Vlotte levering. Echt een aanrader

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer goed.

Super behulpzaam

Super behulpzaam en snelle levering, in had 2 cylindersloten met 1 sleutel besteld.. Had ik bij een de maat verkeerd opgenomen, was geen probleem kon die ene kosteloos terugsturen en 2 dgn later had ik de juiste in huis. Topservice!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zie boven
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zeer hoog service nivo bij deze firma

Ben zeer goed en netjes geholpen

TOP!

Cilinders besteld en supersnel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitstekende Nemef cilinders
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Ruime keuze, goede kwaliteit en snel geleverd

Ruime keuze in aanbod en kwaliteit. Ik heb een paar cilinders besteld, en de eerste keer niet goed gemeten (tot schieter ipv boutgat). Geen probleem, de boel kon zo worden omgeruild tegen de juiste maat. Prima service!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede cilinder en degelijke knop
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Heel eenvoudig bestellen en wordt netjes geleverd. Dit laatste zou wel wat sneller mogen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zeer goed, gunstige prijs voor het product.

Goede prijs, snelle levering , kwaliteit ok.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Kwalitatief goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Duidelijk en vlotte service en levering

Vlotte reactie en goede service

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Fijne dienst voor sleutels. Direct antwoord op vragen via email. En zo vriendelijk.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Geweldig

15 Schulpplein