Filtre

Goede communicatie

Goede communicatie van de nabestelling en een deskundig advies.

Hele goede service.

Alles is goed geregeld.

Snel gevonden en snel geleverd. Top!

Zeer professioneel bedrijf.

Nette website, duidelijk! Klantenservice erg professioneel. Komen de gemaakte afspraken na. Helaas het is niet meer vanzelfsprekend.

Zeer klantvriendelijk!

Na een foutje van mij bij de bestelling werd dit zonder problemen hersteld. Alleen was er een foutje in de verzending. Na één telefoontje werd dit binnen 24 uur hersteld. Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk ingesteld en reageert direct na telefonisch kontakt. Voor mij een aanrader onder de internetwinkels.

goede service

Heel goed en fijn geholpen

Zeer goed en professioneel geholpen

Zeer nette en correcte manier van werken.

Goed advies gegeven en op aanvraag netjes telefonisch terug gebeld en te woord gestaan om zaken helder te krijgen. Daarbuiten nog een van de goedkopere in dit segment omtrent antikerntrekbeslag. Ook pakket super netjes en goed ingepakt ook daar niets van te zeggen. Enige puntje van kritiek, levering duurde een week, niet echt iets van deze tijd. Maar de manier van werken en de zaken eromheen compenseert dat ruimschoots.

Goede service en goede producten

De combinatie van goede producten en gecombineerd met goede service maar Veiligheids-sloten.nl een perfecte plek voor je smart locks. Zeker de ondersteuning na levering is heel goed!

goede service en personeel wat weet waar ze over praten

ik heb alleen een vraag misschien kunt u op uw site duidelijker zijn omtrent wat er wel bij zit en wat er apart bij besteld kan worden. Ik had namelijk een AMI geheel blind buitenschild ik vul in wat de deur dikte is ( in de veronderstelling dat dit om de krukstift gaat) na ontvangst blijkt dat dit over de schroeven gaat om het buitenschild te bevestigen zou het misschien iets zijn om de optie krukstift ook aparter bij te zetten op uw site uw medewerker Robbert Pijl heeft het zeer professioneel opgelost

Prima geregeld

Prima service en producten

bestelling geplaatst en de producten ontvangen, zoals het hoort.

4 cilinders besteld met 2x met draaiknop. 1 draaiknop verkeerd opgegeven maar gratis omgeruild en retour gezonden. Super.

Super bedrijf !!!

Super en goed advies gehad , sloten snel op maat geleverd . En perfecte kwaliteit zoals het hoort.

U bent vriendelijk, zeer correct en hulpvaardig!!!

Zeer goede administratie snelle behandeling.

Goede service en snelle reactie op een vraag

Door een verkeerde bestelling door mijn eigen toedoen ontstond er een dubbele bestelling. Deze is dezelfde dag geannuleerd en terugbetaald op mijn rekening. Zo wil je als klant dat er gehandeld wordt!

2x iets bij veiligheids-sloten.nl besteld. Snelle levering, goede producten. Ik ben erg tevreden!

Snelle levering en goede producten. Top!!

prima service

service en klantvriendelijkheid is prima , heb een verlengde cilinder besteld , aan korte draait hij soepel maar aan lange kant draait hij moeilijk linksom gaat beter dan rechtsom en dat vindt ik een minpuntje , contact gelegd en compleet nieuwe cilinder ontvangen dus gewoon kei goed bezig !!!!

Uitstekende service

Al divers veiligheidsbeslag gekocht van prima kwaliteit tegen een gunstige prijs. Van een serie cilinders bleek er 1 niet goed te werken, deze kon gratis worden geretourneerd en binnen een paar werkdagen een nieuwe cilinder ontvangen.

Top behandeld

Goede & snelle levering

Het product is zoals beschreven. Ook is de website gebruikers vriendelijk Tevens snelle levering

Netjes

Goed slot met certificaat en bijbehoren.

Hele goede srvice

Alles perfect geregeld, lekker snel

Goede uitleg website beloftes waar gemaakt

kwaliiteit zeer goed zeer tevreden

Aanrader!

Duidelijke site met goed overzicht, nette prijzen en snelle verzending :-)

15 Schulpplein

Rotterdam 3087 NA