Filtre

Pluspunten

Zeer goede levering. Netjes telefonisch bericht i.v.m. deellevering die volgende dag al arriveerde.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Snelle en professionele reactie op klacht omtrent een defect slot kreeg gelijk een wissel slot toegestuurd en oude werd gerepareerd toppie afgehandeld .

Alleen post nl een dag later als gepland geleverd

Pluspunten

Fijn website, Snelle levering en goed product voor een goede prijs

Pluspunten

Hulp via mail en telefoon

Pluspunten

Snel, super materialen, beleefde service

Mag iets duidelijker aangeven dat een levering later komt dan de volgende dag. Ik heb er zelf overheen gelezen...

Pluspunten

Groot assortiment. Scherpe prijzen. Zeer snelle levering, zelfs dezelfde dag mogelijk indien voor 12u besteld.

Geen.

Pluspunten

bijna alles

info mbt retouren

Pluspunten

Prima service als er in de bestelling iets fout is gegaan. Ik had de A en B-maat verwisseld. Gratis geretourneerd en hersteld!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn slot hebben ze bij buren 135 ingeleverd zegt postnl. De buren zeggen dat ze niks ontvangen hebben.

Service

Pluspunten

Heldere website Ruime keuze Prima service

Pluspunten

Na een foute bestelling retourlabel aangevraagd en ontvangen. Door medewerker Floris teruggebeld en samen met hem passend artikel gevonden. Prima service!

Pluspunten

Snelle levering. Dit bedrijf doet wat ze beloven. Sleutels passen uitstekend.

Pluspunten

Op tijd (zelfs sneller) geleverd, netjes verpakt, perfecte service! Goede bereikbaarheid vd klantendienst en deze verstrekt goede en betrouwbare info.

Pluspunten

nadat mijn 4 gebruikte Nemef F3, SKG***, cilinders voor een aanpassing geretourneerd werden, bleken de sleutels op 2,5 van de 4 cilinders niet meer te werken. Zonder problemen werden direct geheel nieuwe cilinders verstuurd zodat ik vandaag al weer SKG*** cilinders in mijn deuren heb zitten :-).perfecte service en snelle actie, dus alle lof!

Pluspunten

Heel fijne site voor het zoeken van het juiste beslag. Iedereen die kan meten kan zo zijn beslag bestellen. Verder snelle response op vragen over de mail mbt een verkeerd geleverd product

Pluspunten

Bestelling was wat vertraagd. Dit werd voor die tijd gemeld. Op het verzoek om een onderdeel eerder te leveren (welke al wel beschikbaar was), werd dit meteen gedaan. Rest wordt nageleverd. Prima service.

Pluspunten

Ik heb vandaag een voordeur kruk van Nemef besteld. De instructies zijn kraakhelder zodat je de juiste formaat kan bestellen. Over bestellen gesproken: ik heb vanmorgen om 10.00 besteld en de kruk is 20.20 afgeleverd, exact zoals voorspeld. Omdat mijn bel het niet doet heb ik dat genoteerd en werd direct gemaild dat de bezorger daar geinformeerd moest worden ( briefje op de voorruit). Kortom: -zeer snelle levering -kraakheldere instructie ( zelfs mijn kind van 12 kon ik het bestellen overlaten :) - fantastische service. Al met al zeer zeer tevreden, fantastisch

Werkelijk GEEN!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie Goede hulp Eenvoudig bestellen

Nvt

Pluspunten

Snelle goede service

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website; zeer uitgebreid assortiment en snelle levering.

Pluspunten

Support heeft mij geholpen bij de aanschaf en installatie. Zeer tevreden over.

Niet van toepassing!

Pluspunten

Snel Kwalitatief goede producten

voor hangsloten geen goedkope producten te krijgen

Pluspunten

Ik vroeg om een specifiek nummer, dit heb ik ook gekregen! Top

Levertijd

15 Schulpplein