Filtre

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering en ook snelle en goede communicatie over bestellingen en vragen hierover. Website duidelijk en informatief.

Bij sommige (AXA) producten is het onduidelijk hoe de draairichting gedefinieerd wordt en gaat dit niet d.m.v. het verder op de site gebruikte (duidelijke) 1,2,3,4 systeem.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Site helder, duidelijk, alles makkelijk te vinden. Opvolging uitstekend, alles volgens afspraak.

Pluspunten

Snelle en complete levering. uitstekende communicatie.

geen

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en aan te passen naar wens. Zondag avond besteld dinsdagochtend de juiste bestelling ,netjes verpakt in huis. cilinders plaatsen is een eitje. Omdat het toch een aardig bedrag is vond ik het erg prettig dat betalen met afterpay mogelijk was.

Geen verbeterpunten, ga zo door.

Pluspunten

Uitstekende website. De beste en meest uitgebreide die ik heb aangetroffen. Nagenoeg alle informatie die je nodig hebt tref je aan. Ter zake deskundige medewerkers. Snelle telefonische bereikbaarheid en men wordt vriendelijke en adequaat te woord gestaan. Men denk mee met de klant. Er is grote keuze tussen diverse soorten cilinders, van goedkoop tot duur en zeer geavanceerd. Voor elk wat wils. Zeer aan te bevelen bedrijf!!

De bestelling ondervond vertraging. Ik hand cilinders met paniekfunctie besteld. Na een week kreeg ik bericht dat er vertraging is. Op mijn vraag hoeveel werd geantwoord "6-8 weken". Dat viel mij wat tegen. Toen maar de cilinders zonder paniekfunctie besteld. Die kwamen vlot binnen en de het verschil in geld had ik binnen een paar dagen op mijn rekening terug gestort gekregen

Pluspunten

Goede prijs. Actieve benadering dat levertijd langer zou worden en boden zelf aan een betere serie direct op te sturen zonder extra kosten voor ons. Meedenken is fijn!

Pluspunten

Zo als beloofd zo geleverd, TOP

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. (En lekkere pepernoten)

Ga zo door

Pluspunten

Alles punctueel geleverd binnen 2 dagen

Pluspunten

Goede hulp, snelle reactie op vragen. Top product en snel geleverd.

Pluspunten

Goede overzichtelijke website. Bestelde cilinders werden op de beloofde dag bezorgd en waren in orde.

Pluspunten

Perfecte afhandeling en levering volgens afspraak. Veiligheidsbeslag was zorgvuldig ingepakt.

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op vragen, goede service! Defect slot snel en kosteloos vervangen.

Pluspunten

- Eerder geleverd dan aangegeven. - duidelijke website met goede instructies -

Geen verbeterpunt

Pluspunten

Levering zou iets langer duren door afwijkende bestelling (cilinder met draaiknop), maar uiteindelijk gewoon levering de volgende dag. Super!

Pluspunten

snelle levering, goede producten

Pluspunten

Vraag werd snel beantwoord. Vlotte levering

Ondanks vooraf navraag met foto’s over de juiste lengte van de te bestellen cilinder bleek deze te lang. Helaas niet retourneerbaar.

Pluspunten

Goede website, makkelijk te vinden. Prima prijzen. Snellere levering dan verwacht.

Pluspunten

makkelijk en duidelijk deurbeslag bestellen maatvoering ook duidelijk en begrijpelijk snelle levering prima top.

Pluspunten

Goede selectiecriteria op de site

Pluspunten

Duidelijke informatie op de site, ook voor ‘leken’. Ook een snelle levering. Klein verpakt zonder onnodig verpakkingsmateriaal. Bestelling betrof set van drie cilinders van Nemef, gelijksluitend met standaard draaiknop. Voldoet aan alle verwachtingen.

15 Schulpplein

Rotterdam 3087 NA