Pluspunten
Al eerder had ik de beslissing genomen sloten in onze nieuwe woning te vervangen. Op stap met kortingsbonnen naar de reguliere bouwmarkten eindigden die bezoeken altijd in een teleurstelling: product uitverkocht, niet de juiste PC-maat, zeer beperkt assortiment, ontbreken van adequate informatie.
Totdat er een inbraak in een vergelijkbare woning plaats vond en ik halsoverkop kerntrekbeslag voor een keukendeur bestelde bij VEILIGHEIDS-SLOTEN. Meteen keurige verzending en aflevering. Maar pas nadat vier buren in één week een slotenmaker opdracht gaven AL hun sloten te vervangen, kwam ik (lees: moest ik wel) in actie komen.
Hoewel deze duidelijke website een uitgebreid assortiment vertoont, ben ik toch met mijn slotenplan( nieuw antikerntrekbeslag, nieuwe *** cilinders met paniekfunctie, extra bijzetsloten, secu-strips) naar Rotterdam gegaan voor bevestiging/controle. Liever in 1x alles goed vervangen, dan halfslachtig werk. In een plezierig informatief gesprek werd van alles getoond, werd meegedacht en werden suggesties aangereikt om kosten te beperken. Erg klantvriendelijk was wel dat de verkoper mij aanbood een apparaat (te combineren met eigen boormachine) te gebruiken, dat sleuven in de deur kan frezen voor de insteeksloten. Dit heeft mij veel werk uit handen genomen, én het eindresultaat is nu minstens gelijk aan dat van de buren