Pluspunten

- Ruime openingstijden om bestellingen op te halen. - Goed service (na niet goed inmeten) en vriendelijk.

Pluspunten

Perfect geholpen, erg vriendelijk.

Pluspunten

1 van de bestelde producten was niet snel voorradig. Ze hebben gebeld en een super alternatief geboden!

Pluspunten

-Breed assortiment -Snelle levering, ook van cilinders met afwijkende maten -Scherpe prijs

Pluspunten

Pluspunten

Goede prijs, er werd vlot gereageerd op een vraag via de mail. Indien nodig zou ik hier zeker weer een aankoop doen.

Pluspunten

Prima geregeld; vrijdag besteld (keurige email confirmatie), Zaterdag in huis.

Pluspunten

Service eerste klasse

Er zijn geen dat ik zou kunnen bedenken.

Pluspunten

Gistermiddag kontakt over sloten gezocht en vanmorgen kon ze al monteren. Goed, goedkoop en goede service. Kees weet waar hij het over heeft.

Check even wat er mis gaat bij post.nl barcodes pakket volgen.. Ze deden net of je de spullen wel had aangemeld maar niet had verstuurd. Dat had je wel want vanmorgen had ik ze al in huis.

Pluspunten

Snel, goed en voordelig, prima prijs-kwaliteit verhouding!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle service, goed advies

Pluspunten

Eigenaar is zeer vriendelijk en de beloftes die hij doet komt ook werkelijk tot stand.

Pluspunten

snelle levering, goed mailcontact

zou het niet weten alles was perfect

Pluspunten

De bestelling verliep zeer soepel, en werd goed te woord gestaan, ook de deskundigheid was te Prijzen.

niet gevonden

Pluspunten

Telefonisch zeer behulpzaam en vriendelijk. Correcte afhandeling, Snelle levering. Zeer redelijke prijzen

Pluspunten

Bestelling was binnen een dag binnen. Helaas heb ik verkeerde cilinders besteld. Stuurde het terug. Geen punt, geld was hetzelfde dag op mijn rekening. Perfecte afhandeling.

Pluspunten

Snelle afhandeling Zoekt naar goede oplossing bij probleem ook als dit externe oorzaak heeft. Zeer klant vriendelijk

Pluspunten

Duidelijke site,veel informatie,perfecte service/nazorg bij problemen.

Pluspunten

zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

De info vooraf en aflevering is goed verlopen. Ook een nabestelling verliep snel. Het telefonisch kontakt was vriendelijk en ondersteunend.

Elk Internetbedrijf heeft helaas een enqueteprocedure. De aankoop vindt ik iets tussen de verkoper en mij. Het gaat niemand aan wat ik gekocht heb. Potentiele inbrekers kunnen op de loer liggen en wellicht gebruik maken van de info.Bij geen klachten is alles goed, meestal. Dat moet voldoende zijn, denk ik.

Pluspunten

website werkt makkelijk, had gekozen voor afhalen. Helaas kon de afspraak niet doorgaan maar ben keurig gebeld en het pakketje is op hun kosten verstuurd! Top service! Zeer tevreden!

Ga zo door! :)

Pluspunten

Goed geïnformeerd door de verkoper Kees, telefonisch, zeer snelle verzending. Donderdag voor 12 uur besteld vrijdag middag ontvangen. Goed kwaliteit 3 x Anti Kerntrek Cilinder Color besteld. Werkt perfect. Dik tevreden over kwaliteit en klantvriendelijkheid. Als cijfer een 10.

Zou niet weten. Ga zo door.

15 Schulpplein

Rotterdam 3087 NA