Laden reviews...
220 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Los clientes destacan principalmente la entrega rápida, la información clara y un servicio de atención al cliente eficiente. El sitio es fácil de usar y los pedidos se gestionan con rapidez. Los problemas se resuelven de forma ágil cuando surgen. En conjunto, la experiencia es mayoritariamente positiva.
Ik ben verder een leek wat betreft deursloten, dan behalve dat ik ze eruit kan halen. Informatie over hoe te meten en de duidelijke illustraties die dynamisch meeveranderen als je iets wijzigd, helemaal tko!
22 July 2026
Rafael
Regio Culemborg
Ik wilde graag een drie sterren cilinder slot voor mijn voordeur met aan de binnenzijde een draaiknop zodat ik ‘s nachts makkelijk de deur op slot kan doen, dat geeft een heel veilig gevoel. De Vesper cilinder die ik bestelde staat toe dat in geval van nood (ik ben ouder) mijn zoon toch de deur vanaf de buitenkant kan openen. Ik heb gelijk een gelijksluitende cilinder voor de schuur besteld zo heb ik maar één sleutel nodig voor beide cilinders. Erg tevreden m, de cilinders zaten er zo in , ook erg tevreden over Veiligheidssloten.nl goede en snelle levering en ze zijn erg goed bereikbaar voor vragen.
22 July 2026
Johnny
Enschede
'S avonds laat ontdekken dat een wildvreemde nog sleutels heeft van je nieuwe woning maakt niemand gerust. s middags besteld en volgende dag keurig aan huis geleverd. Kwaliteitsvol materiaal, mooi ecologisch verpakt. Zonde dat ik maar 3 deuren moest vervangen!
17 July 2026
Kenneth
Kapellen
Ik had 4 cilinders besteld met gelijke sleutels en twee ervan met een draaiknop ze hebben de order perfect uitgevoerd. Met snelle levering en een heel vriendelijke klantenservice.
16 July 2026
Frank Calis
Eemnes
Alles zoals besproken, bedrijf met passie voor zn klanten
11 July 2026
Richard
DORDRECHT
Zondag besteld en donderdag geleverd. Terwijl hij pas 14-7 geleverd zou worden, gewoon 5 dagen eerder. Dit is top. De sloten waren goed per stuk ingepakt en de doos waar ze inzaten was stevig en niet beschadigd. Als ik weer sloten nodig hebt weet ik jullie te vinden.
Ron
Ridderkerk
Drie weken moeten wachten tot de cilinders geleverd werden. Dit stond wel in de mail, op de site en overal aangegeven maar toch wel een lange levertijd. Na levering bleek dat de cilinders maar aan 1 kant waren ingesteld. 1 cilinder viel zelfs aan 1 kant uit elkaar met het eruit halen van de sleutel. Via WhatsApp contact opgenomen en had zeer snel reactie en een passende oplossing (terug sturen en reparatie). Zelfs de verzendkosten werden vergoed, na 1 dag al terug gestort. Binnen paar dagen alweer de nieuwe/gerepareerde wel werkende cilinders binnen. Al met al matige start maar goede afloop en naar wens verlopen. Gekregen wat ik wilde.
Mike
Vlijmen
Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, anders had ik dat gedaan. Heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan via WhatsApp. Ik had de nieuwe cilinders snel nodig en dat is helemaal goed gekomen.
Kees
Eindhoven
Duidelijke inzichtelijke website, prima communicatie via de mail van het hele traject van bestellen tot en met de snelle levering.
Peter Jonker
Zorgvlied Drenthe
Mijn slot was na ongeveer 3 maanden defect, ging niet meer open aan een kant. doorgegeven, en in overleg een heel nieuw slot gekregen, echt super service !
16 June 2026
Koos
Almere
In het weekend besteld maandagavond geleverd. Gelijk de nieuwe cilinder geplaatst het werkt allemaal perfect.
8 June 2026
Arjan
‘s-Gravenzande
Ik moest een extra gelijksluitende cilinder hebben. Cetrtificaat doorgeven en bestellen. Goed en op tijd ontvangen. Nog een keer een cilinder besteld die ik heel hard nodig had.. Zo binnen bij mij! Top!! En nog een keer wat cilinders besteld . Dit is mij nogmaals goed bevallen. Ik zal wel vaker gaan bestellen.
5 June 2026
Raymond
Roosendaal
Een nieuwe cilinder besteld voor mijn voordeur in verband met de veiligheid. Prima product en goede ondersteuning via Whatsapp. ‘s middags besteld en de volgende dag in huis.
5 June 2026
Paul
Rotterdam
Mijn bestelling voor twee Nemef extra sleutels met een security card is heel goed gegaan. Eenvoudig om de juiste sleutels te bestellen, vervolgens binnen enkele dagen geleverd. En het mooiste is de voordelige prijs ten opzichte van anderen waar je sleutels met een security card kan laten bijmaken. Veiligheids-sloten.nl wordt tenslotte niet voor niets aanbevolen door de fabrikant op hun website. Al met al meer dan 100% tevreden.
4 June 2026
Ton
Capelle aan den IJssel
Duidelijke site, en zeer snelle levering.
3 June 2026
Tony Romme
HOOGE MIERDE
Makkelijke webshop met goede keuzebegeleiding bij de aanschaf van cilindersloten. Mijn foutieve inmeten zonder moeite snel hersteld. Ik wacht nog op restitutie, maar dat zal net als de rest wel in orde komen.
2 June 2026
Johan Vries
Purmerend
Ik was in de veronderstelling, dat ik een klein inbusje miste van het veiligheidsslot in de achterdeur. In contact met Veiligheidssloten bleek dat het anders werkt. De klink is niet gefixeerd met een inbusje. Uiteindelijk een nieuw setje deurklinken gekocht en geplaatst. Top!
30 May 2026
Niko
WIJK BIJ DUURSTEDE
Fijne webshop met uitgebreid assortiment. Doen wat ze zeggen.
30 May 2026
Jan
Kapelle
Exact de juiste cilinder ontvangen, louter op basis van een door mij doorgegeven sleutelmerk plus nummer. Snelle levering bovendien Conclusie: Aanrader.
28 May 2026
Arno Hiemstra
Uitgeest
Handige website en ruime keuze. Snel geleverd en keurig verpakt(in elk geval zonder plastic!) Snelle reactie op vragen. Graag tot een volgende keer!
28 May 2026
Jacq de Jager
Terneuzen
Deze review is de 5 sterren meer dan waard. Heb 23 mei (zaterdag) rond 20.00 uur 4 Vesper Extreme cilinders in diversen maten besteld en deze werden 26 mei (dinsdag) rond 19.00 uur geleverd. Dit had ik niet verwacht ná het pinksterweekend om mijn bestelling zo snel te mogen ontvangen. Alle cilinders én sleutels passen perfect! Heb bij deze de naar mijn mening beste leverancier voor sloten en aanverwante producten gevonden en zal een volgende bestelling zeer zeker weer bij veiligheids-sloten.nl plaatsen.
26 May 2026
R.
Venlo
Snel en goed verpakt ontvangen. Past zoals aangegeven en bevestigen eenvoudig. Eén dingetje, het bevestigen van de klinken aan de pen. De pen heeft twee blokkades om de ben niet te diep aan te brengen of door te trekken. Helaas stond dat niet aangegeven in het stappenplan voor de volgorde van werken. Heb het kunnen oplossen, maar punt van aandacht.
26 May 2026
Jan P
Beilen
Zocht gelijksluitende SKG*** cilinders voor een aantal veiligheidsbeslagen en kwam via mijn browser bij veiligheids-sloten.nl uit. De help-functie was zeer zinvol maar ik had nog nooit van Vesper cilinders gehoord. Na onderzoek op de website van veiligheids-sloten.nl en reviews op het internet heb ik de knoop doorgehakt mede omdat de prijzen erg concurrerend zijn. Vervolgens een nette & snelle levering en ze zitten al in de diverse deuren. Gewoon TOP service!
23 May 2026
Johannes
Heerlen
Ik ben een leek maar dankzij de heldere uitleg op de website heb ik de juiste sloten kunnen bestellen en vanmiddag gelijk de oude vervangen. Prima bedrijf lijkt me
22 May 2026
Herman Vlug
Nieuwveen
Goede communicatie, fijn contact en zeer meegaand!
22 May 2026
Paul