Heldere website, snelle levering, goed produkt

Zie aanhef. De standaard maat van 32mm is perfect voor onze deuren. Wat ons een beetje tegenviel was het formaat van de sleutels! Die vervolgens ook nog eens scherpe punten hebben. Waarschijnlijk hadden we daarin een andere keuze kunnen maken, maar die optie hebben we niet bewust gezien. Misschien ook meenemen in de opgave per cilinder?

Super advies en binnen een dag sloten in huis

Zeer prettig contact en binnen een dag in huis. Heeft ook veilig gevoel

Probleem gewoon in 1 keer opgelost

Omdat de huidige leverancier van de sloten te veel storingen gaf overgestapt op Assa Abloy. Nou maar hopen dat deze het langer doen.

top , snelle levering en fantastische ondersteuning

snelle levering en fantastische ondersteuning top +++++++++

Service is top!

Ondanks dat de bijbestelde sleutels het tot twee keer toe niet werkte kreeg ik zonder problemen het aankoopbedrag terug. Waarom ze niet werkten is (nog) niet bekend maar uit de reactie blijkt dat jullie er wel achteraan gaan om de oorzaak te achterhalen.

Een en al duidelijkheid

Sloten bestellen was een makkie. De site is duidelijk en geeft goede informatie. Daarnaast werden de sloten mooi op tijd geleverd. Echt een aanrader

precies de juiste sloten

Na nauwkeurig opmeten kon ik de juiste sloten opgeven. Ik heb er nu mooi 4 op dezelfde sleutel. Handig voor alles in de tuin

Makkelijk te bestellen, en kwalitatieve producten.

Had per ongeluk 2 sloten met de verkeerde maat besteld, omruilen was geen probleem.

Snelle service en prima communicatie.

Snelle vervaardiging en verzending van een set cilinders met sloten. Later bleek dat één van de cilinders niet correct was gemaakt. Dit werd zeer goed opgevolgd na een prettige emailwisseling en de juiste cilinder werd snel nagestuurd. Zo hoort service te zijn!

Makkelijk te bestellen

Er is een zeer duidelijke en makkelijke webshop om te bestellen. Goede uitleg over maten en soorten. En binnen 2 dagen in huis.

Net en snel contact

Zeer netjes geholpen, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Goede en hele snelle levering

Ik heb op zondag een cilinder nabesteld. Maandagavond in huis. Top!

goed product, goede levering

Snel een antwoord op mijn vraag ontvangen. Levering was goed. Installatie eenvoudig.

Geweldig goed.

Makelijk de juiste cilindersloten kunnen vinden en bestellen. Supersnelle levering. Erg tevreden.

Alles naar wens!

Ik heb via Whatsapp nog nagevraagd of ik wel het juiste slot ging bestellen. Ik kreeg direct antwoord. Een videootje gestuurd van mijn thuissituatie, en ik kreeg meteen wat extra tips. Een dag later werd het slot geleverd. Past perfect. Ik ben zéér tevreden. Gewoon bestellen

Netjes verpakt!

Een AMI kerntrekbeslag besteld in combinatie met een M&C Condor cilinder voor mijn appartement van de voordeur! Opnieuw een veilig thuis gevoel, nu alleen ik de beheerder ben van de sleutels en dus mijn huis. De inhoud van de doos was netjes verpakt, opvallend dat de cilinder en de sleutels/kaart verzegeld waren verpakt! * Geen minpunten Christian.

Sleutels zijn goed bezorging niet.

Bezorging zou voor getekend moeten worden maar ze zijn gewoon door de brievenbus bezorgd. Bij een verkeerde bezorging hebben mensen je sleutels en je adres dat vindt ik niet goed.

Mijn nieuwe cilindersloten zijn keurig geleverd, en de na bestelling omtrent een sleutel verliep ook vlotjes.

Prijs / kwaliteit is uitstekend

Al zoekende op de website werd ik goed geholpen waardoor het nog makkelijker werd om het juiste cilinder te kiezen. Ik had al twee cilinders en er ontbrak nog een zodat ik een sleutel heb voor alle deuren. En er was ook nog de mogelijkheid om een draaiknop erbij te kiezen, echt super ideaal om de deur snachts op slot te doen en snel te openen in geval van een noodzaak. De prijs vind ik best bescheiden voor de kwaliteit die je krijgt. Zeer zeker een aanbeveler !!!!!

Correct product en snelle levering

!!!

Levering binnen 24 uur vind ik zeer knap. erg professioneel. Top bedrijf die ik zeker zal aanbevelen.

Foutje gemaakt bij bestelling, geen enkel probleem direct geld terug gestort gekregen en een link om de juiste bestelling opnieuw te doen. Volgende dag de juiste bestelling in huis. TOP SERVICE.

Probleem met slot keurig opgelost

Probleem met slot en sleutel keurig opgelost.

uitstekend

had set van 3 cilinders besteld, bij ontvangen van bestelling kom ik erachter dat 1 cilinder maat/lengte groter moet zijn. na overleg met klanten service kreeg ik de juiste cilinder toegestuurd. goede service, communicatie duidelijk! als ik weer wat nodig heb is veiligheids-sloten.nl mijn eerste keus!

Snelle service en directe communicatie

Prima service en goede communicatie. Vragen snel beantwoord (door een mens en niet door AI). Ga hier zeker vaker bestellen.

15 Schulpplein

Rotterdam 3087 NA