Laden reviews...
236 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti elogiano soprattutto la consegna rapida, le informazioni chiare e un servizio di assistenza clienti efficiente. Il sito è facile da usare e gli ordini vengono elaborati rapidamente. I problemi vengono risolti prontamente con il supporto disponibile. In generale, le recensioni mostrano soddisfazione per prodotto e servizio.
If you know what you want to order you get the product quite fast at a competitive price.
Works as expected
12 March 2022
Radu Popescu
Amstelveen
snelle levering ook bij nabestelling
12 March 2022
Fred
Rotterdam
Ik bestel 2 cilinders 12 sleutels. Volgens site binnen 2 dagen leverbaar. Na 6 dagen zelf geprobeerd er achter aan te bellen waar bestelling blijft. Telefonisch niet bereikbaar ??? Dus mailen. Geen antwoord op mail. Na verloop van tijd 3 contactpersonen die geen weet van elkaars werk hebben. Uiteindelijk bestelling die niet goed was retour gestuurd en andere cilinders besteld. Oude bestelling zou gecrediteerd worden. Nieuwe bestelling kwam op tijd en was wel goed. Geld ook gecrediteerd gekregen. Wat schetst mijn verbazing. Ik krijg weer een pakketje met 1 cilinder die nu wel goed was maar die ik niet meer nodig had. Deze kon ik dus wederom retour sturen wat mij weer tijd kostte voor de tweede keer. Kortom..... koop je cilinders ergens anders.
Nee
Beveelt niet aan
10 March 2022
Rik
Amerongen
Ik dacht zelf mijn bestelde cilinders verkeerd ingemeten te hebben. Na een vraag hierover vertelden ze mij dat ze de cilinders nog aan zouden kunnen passen…nooit verwacht. Achteraf gelukkig niet nodig. Maar toch.
Top kwaliteit
8 March 2022
Chris
Opperdoes.
Snel en compleet geleverd
8 March 2022
Andre
Spaarndam
Er was een onderdeel niet geleverd, in een mum van tijd werd het alsnog bezorgd. Snel en nettjes afgehandeld
Goede kwaliteit
6 March 2022
Erik
Warnsveld
Er was een kleine vertraging met de bestelling, hierop heeft Jeroen Groeneweg correct en duidelijk gereageerd en was de bestelling sneller dan verwacht binnen. In deze tijd met Covid-19 hebben veel bedrijven te maken met diverse vertragingen etc, waardoor je als consument hier ook mee te maken krijgt. Kortom: ben tevreden over Veiligheids-sloten.nl
4 March 2022
Kievit
Geldermalsen
2 March 2022
Anton
Zoetermeer
goed geholpen en snel geregeld
snel geregeld
2 March 2022
errie
Woudenberg
erg goed, erbij gevraagde schroef werd apart gratis toegezonden!
driepuntssluiting
1 March 2022
Adriaan
Bennekom
...
jk
k
Exact volgens offerte en kwalitatief hoogstaand materiaal. Geplaatst door een zeer aardig en uiterst vaardig vakman, die bovendien uitstekende uitleg gaf over het geheel.
Beschrijf uw ervaring met Product1
Een doordachte meerpuntsluiting. Goed aanpasbaar.
Rein
Zoetermeer
Goede service, alleen telefonisch door Corona niet bereikbaar maar via mailverkeer goede contacten gehad. Ik wacht nog wel op 1 levering die , ook later binnenkomt ivm Corona vertraging.
Kwaliteit
Henk
Amsterdam
Verzending is onveilig. Pakket zou beveiligd moeten worden tegen ongewenst openen.
27 February 2022
Henry
Best
De bestelde cilindersloten kwamen maar niet.... ook geen bericht gehad.... na de vermoedelijke leverdatum die op de factuur stond, contact opgenomen. Hierop werd een ander merk sloten aangeboden, omdat de levertijd onbekend was. Hiermee akkoord gegaan, en deze werden de dag erna al geleverd! Goed opgelost, maar misschien in het vervolg zelf contact opnemen als levertijd onbekend is.....
Prima, volgens verwachting
26 February 2022
Marcel
Panningen
Perfect volgens afspraak en kwaliteit
Beveelt niet aan
21 February 2022
Frank Duymelinck
Helmond
Goed telefonisch geholpen, bestelling snel geleverd.
M&C Minos
21 February 2022
Peter Sonneveld
BLESKENSGRAAF CA
Ook nog wat tel. inlichtingen nodig en prima geholpen en mooi product
deugdelijk
19 February 2022
Sieds
Grou
Goed advies gekregen en snel geholpen. Alleen 1 cilinder had niet de bestelde knop. Twee weken later pas terug ontvangen. Maar mijn mening duurde dit echt te lang en werd er slecht gecommuniceerd na retour zenden. Uiteindelijk alles wel netjes juist ontvangen.
Makkelijk te monteren
Voermans
Heythuysen
Prettige ervaring
siemen
Oudega
Prima service en goedwerkende cilinders. Super handig op alle deuren dezelfde cilinder.
Mooi en degelijk
René
Vinkeveen
Prima sloten
17 February 2022
Willem
Loosdrecht
Mijn ervaring is dat dingen die door mijn toedoen niet goed gingen, door de medewerker zeer netjes en adequaat opgelost zijn.
Voldoet aan de wensen
15 February 2022
G.H. VAN DER GRIFT
Scherpenzeel
De sloten zijn supergoed. Cilinder en sleutel van goede kwaliteit.
top
15 February 2022
Sven Eric van Neerland
Kerkrade
Het product was anders dan ik besteld had. Dit was een alternatieve oplossing omdat de ‘normale’ componenten niet meer op voorraad waren
Functioneert naar wens
14 February 2022