uitsluitend goede ervaringen

Uitsluitend goede ervaringen

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Is prima

Uitstekende service

Had een AXA steekslot besteld, maar kreeg een hangslot. Dit gemeld en de volgende dag kreeg ik het juiste product. Het geleverde mocht ik houden. Helemaal top, dus!!!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede kwaliteit slot.

Snel en correct

De bestelling snel binnen. De bouten zaten er niet allemaal bij. Een mail en direct per post nagestuurd. Netjes!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer goede kwaliteit

Gewoon tevreden!

Ik ontving exact wat ik bestelde op de verwachte leverdatum. TOP!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Heel tevreden
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede producten voor goede prijs.

Levering duurde langer dan verwacht. Wel goede communicatie hierover en aangeboden alternatief. Dus keurig opgelost. Kan hier bestellen aanraden.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Bestelling was snel geregeld, telefonisch omdat ik een vraag had, en ik werd erg prettig geholpen. Mijn sleutel is ook sneller geleverd dan verwacht.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 sleutel laten bijmaken
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Fijne informatie week onderdelen bij elkaar passen

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed

Uitstekend!!

Snelle service, duidelijke website en alles precies zoals besteld. Prima!

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Ik had om een extra O-ring gevraagd voor een bestaande veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging. Die hadden ze er netjes bij gedaan. Top.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed

Aanbevelenswaardig

Fijn dat jullie een berichtje stuurden omdat alles en paar dagen later werd geleverd. Verder was alles precies zoals besteld, niets te klagen dus.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Precies zoals besteld

Erg tevreden.

Op ons huidig sluitplan een gelijksluitende cilinder bijbesteld. Duurt natuurlijk even maar dat werd duidelijk vermeld. De nieuwe ontvangen cilinder werk met perfect met de oude sleutels.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima kwaliteit
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Heel veel aanbod, snelle levering, achteraf betalen. Het is dat ik niets meer nodig heb maar anders zou ik zeker weer hier kopen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Past prima, goede kwaliteit.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zeer goede levering en mooi op tijd

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Het is mijn eerste product
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goed advies en tijdig info inzake de levering. Goederen zijn zeer netjes verpakt!

Gewoon heel goed!!!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Precies zoals verwacht!

Nieuwe sleutel bestels

Ging prima, levertijd volgens aangegeven indicatie. Top!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede degelijke sleutel
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Had per ongeluk de verkeerde spullen besteld toen ik erachter kwam einde van de dag heb ik snel gebeld en is dit netjes opgelost door een andere set te sturen volgende dag in huis

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top

Gewoon goed!

Alles zoals omschreven op de site, klopt!! Veiligheidssloten maakt waar, wat ze schrijven! Gewoon goed!!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Alles naar verwachting!
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Prima service goede kwaliteit tegen concurrerende prijzen

Zeer goed en professioneel

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima

TOP-service

Na bestelling van 2 gelijksluitende cilinders, kreeg ik een keurige mail waarin een langere levertijd werd genoemd. Overstap naar een ander, sneller leverbaar, merk zonder bijbetaling geregeld en 2 dagen later in huis !! Complimenten voor deze keurige service !

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Probleemloos ingebouwd.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Makkelijke website om juiste keuze te maken

Zeer eenvoudige configurator voor de juiste samenstelling van mijn sloten. Nabestellen van een cylinderslot is ook makkelijk door het certificaat zodat je nog steeds gelijksluitende sloten hebt.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Zeer te vreden

Snelle levering en goeie prijs kwaliteit verhouding

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer goed

Goede snelle levering!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima

Vertrouwd

Ben goed op de hoogte gehouden met betrekking tot mijn bestelling. Kreeg zelfs de keus om mijn bestelling te annuleren, omdat het langer duurde dan de afspraak was. Niet gedaan uiteraard, werd keurig bezorgd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Precies wat ik nodig had goede kwaliteit.

3 bijna gelijke sloten

ik had 3 gelijke sloten besteld maar bij montage bleek dat bij één slot de knop aan de andere kant moets zitten. Ik mocht het slot opsturen en het werd voor mij aangepast. contact gehad met Sem. erg vriendelijk en goede service!!

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.