Prima kwaliteit. Voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd.

Prima kwaliteit. Voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

prima set voor prima prijs

goede kwaliteit en lage prijs

• Beschrijf uw ervaring met Product1 prima
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Geheel naar wens is de bestelling afgehandeld. Prima.

Zou iemand bij u aanbevelen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Volgens verwachting
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Duidelijke website, goede prijzen en duidelijke communicatie

Al een paar keer besteld inmiddels en de prijzen in combinatie met een duidelijke website maken dat ik toch telkens weer terug kom. Ook de ervaring bij een retourzending waren uitstekend. Snelle en duidelijke e-mail communicatie en zonder problemen de retourzending verwerkt gekregen en het geld binnen enkele dagen terug op mijn rekening gehad. Geeft zeker een stuk vertrouwen dat je als klant nog bestaat en er aandacht wordt besteed,

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Mooi beslag en staat een stuk beter

Snelle verzending

Snel het bestelde thuis ontvangen, prima kwaliteit

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede website, makkelijk bestellen en snel geleverd

Een hele overzichtelijke website met goede informatie. Het bestellen gaat handig met de keuze menu’s De levering is als beloofd en er wordt snel geleverd. Verpakking en documentatie is prima. Top bedrijf!

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Duidelijke website en prima levering van goede producten

De bestelde artikelen zouden wat langere levertijd hebben, de firma bood gelijk een vergelijkbaar alternatief aan wat wel direct leverbaar zou zijn. Wij hebben gewacht aangezien wij geen haast hadden. Dus prima service. Geleverde producten zijn van goede kwaliteit.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 prima kwaliteit
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

het was fijn werken met jullie

Na een beetje zoeken ( lag aan mijn ondeskundigheid) heb ik vrij snel de juiste artikelen kunnen vinden en bestellen. Vervolgens snel en volgens afspraak geleverd. Telefoontje wat ik kreeg naar aanleiding van een vraag over de levering, was erg prettig. Ook een vriendelijke medewerker gesproken.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 goed, duidelijk, compleet
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit sloten voor lage prijs

Axa sluitplaten, goedkoopste prijs

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Deur sluitplaten Axa ••• beste prijs en snelle levering

klasse bedrijf

Prima website, juiste levering en niet vergeten de vlotte levering.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 prima producten
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle aflevering, prima info op website

Jammer dat ik via een (recent geworden) bestaande klant van jullie, maar zonder coupon, geen 'gratis sleutel cadeau' meer kon bestellen. Ik had nóg een extra sleutel moeten bestellen.

Snelle en correcte levering

Heldere website, ruim aanbod, snelle levering, goede prijs

• Beschrijf uw ervaring met Product1
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Heldere site, goede support, snelle levering

Goede advies per telefoon. Snel geleverd en eenvoudig geïnstalleerd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer goede prijs/kwaliteit
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

goede producten snel geleverd!

Snel geleverd, volgens de bestelling super tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Super!
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Luisterend oor en snel gereageerd.

Luisterend oor en snel gereageerd. Het geleverde past niet, snel retour kunnen sturen en het juiste geleverd en het geld van de 1e zending was ook snel teruggestort.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 even moeilijk met 1 onderdeel
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goed advies en goed prijs/kwaliteit verhouding

Veiligheids-sloten heeft mij voorzien van goed advies. Product voldoet aan verwachtingen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Ontzettend fijn en snel geleverd

De cilinders waren makkelijk te bestellen en waren snel binnen. Kwalitatief goed. Echter wel jammer dat nabestellen van cilinders veel duurder is.

Perfecte levering

Mijn bestelling geplaatst en keurig op afgesproken tijd ontvangen. Veiligheidsslot precies zoals ik verwachtte. Binnen no time geïnstalleerd en werkt perfect.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer snel te plaatsen met de bijbehorende informatie
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

na vernemen dat er levertijd op zat alternatief gekregen

De bestelling kwam maar niet, nabellen, blijkt dat door corona er niets meer uit china komt. Kreeg alternatief aangeboden voor zelfde prijs, extra kosten nam leverancier op zicht

• Beschrijf uw ervaring met Product1 veligheidsbeslag
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Duidelijk, correct en snel.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top

Helemaal top

Hele snelle levering en mailcontact verliep prima. Een goede aanrader voor zeker niet teveel geld.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Makkelijk te vinden. Duidelijke omschrijvingen. Goede prijs.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima, goed te monteren

Snel levering

Supper

Vakkundig advies.

Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige adviezen. In alle rust en doelgericht werden onze vragen beantwoord en zo konden wij de voor ons juiste keuze maken. Klasse zo wil je als klant benaderd worden TOP. Voor de duidelijkheid ik ben niet zo review schrijver maar de medewerkers van de showroom te rotterdam verdienen dit.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed

Gewoon goed

Kon niet beter

• Beschrijf uw ervaring met Product1 gewoon goed

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.