Afspraak = afspraak

Correcte en deskundige service bij veiligheids-sloten.nl Komen hun afspraken netjes na.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitstekende kwaliteit
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Slot besteld. Deze was niet meer leverbaar. Goed duidelijk contact gehad voor een vervangend slot. Deze snel geleverd. Alles zit nu weer goed op slot! :)

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Nemef insteekslot

Goede sloten snel geleverd

Via de overzichtelijke website eenvoudig 4 cilinders besteld. ondaks de coronatijd werden de producten enorm snel geleverd. Hulde!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Sloepele cilinders met kerntrekbeveiliging

Prima ervaring.

Product is makkelijk te bestellen. Degelijk en snel verpakt en verzonden.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Mooi product
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede communicatie en prima levering.

Goede communicatie en prima levering.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 zoals je mag verwachten

wederom top!

Dit was inmiddels de vierde of vijfde bestelling en ook nu weer heel goed geregeld. Snel geleverd. Blij mee.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 kwaliteit

perfect

ben ontzettend blij met mijn nieuwe beslag

Beter kan niet

Na telefonisch overleg kon ik snel de goede keuze maken

• Beschrijf uw ervaring met Product1 uitstekend product en snelle levering

Prima service!

Makkelijk te bestellen via de website en correcte levering.

vlotte levering.

gemakkelijk zoeken in de webshop, product in winkelwagentje, gegevens invullen,afrekenen en de volgende dag bestelling in huis!😁😊🤗

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Past prima conform gegeven informatie.

Zoals altijd

Weer een bestelling gedaan en gewoon goed zoals altijd

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Beantwoorden aan onze verwachting.

Snelle levering en tevreden over het product.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed zelf te monteren.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goed advies en super service

Meerdere keren in Rotterdam geweest en daar van goed advies voorzien. Via internet iets verkeerds besteld en in Rotterdam het juiste gehad (zonder problemen).

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Mooi degelijk product.

Snelle en goede levering

Super fijn bedrijf! 2 bestelling gedaan en beide waren snel binnen en ook ontzettend netjes verpakt. Website is klantvriendelijk en de producten zijn een stuk goedkoper als bij de bouwmarkt. Mocht ik weer iets nodig hebben weet ik ze te vinden :)

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Mijn ervaring met jullie is uitstekend

Ik ben prima telefonisch geholpen toen we wat uitleg wilden. De sleutels pasten ook.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 UItstekend
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Alles volgens afspraak en problemen snel opgelost, zelfs als het je eigen schuld is.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Werkt zoals verwacht
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Prima service en producten.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima

vlotte levering

Alleen ik begrijp niet waarom je deur draairichting aan moet geven heb het volgens jullie aangave gedaan kreeg voor de andere richting maar dat is geen probleem omdat het te veranderen is.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Makkelijk kiezen, veel mogelijkheden en goede prijs voor uitstekende kwaliteit

Het uitzoeken van de juiste sloten voor mijn 3 verschillende deuren was met de uitleg eenvoudig, de prijs voor 3 uitstekende SKF3 sloten met 5 sleutels vond ik zeer redelijk, de levering was uiterst snel en brievenbus compact en de slotbel monteren was een erg eenvoudig karwei. Kortom een zeer tevreden klant.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitstekend veilig slot
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Bestellen, leveren en retouren is uitstekend gegaan. Heldere en vlotte communicatie. Zal in het vervolg zeker nog een keer bestellen.

• Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Goede producten snel geleverd.

Uitstekende ervaring, ik ben goed geholpen bij mijn vragen. Helaas hadden ze bij een grote bestelling van deurbeslag één verkeerde maat opgestuurd. Dit werd spoedig nageleverd. 👍🏼

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitstekend

Veel keus, snelle levering

Uitgebreid assortiment (ook verschillende maten van zelfde model). Makkelijk besteld, snel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Moet nog monteren, maar ziet er in de doos net zo uit als ik verwacht had (foto's product op website)

Uitstekende levering

Voor mijn bestelling binnen enkele uren een antwoord op mijn vraag per e-mail gekregen. Een setje van 4 cilinders werd uitstekend verpakt de volgende dag geleverd. Wat mij betreft een ervaring zonder problemen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Cilinders werken zoals verwacht met mooie, robuuste sleutels.

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.