Alles netjes en snel geleverd

Alle benodigde spullen waren correct,en goed te monteren

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed spul
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Prima kwaliteit voor eerlijke prijs

Levering vond precies plaats zoals in diverse mails werd vermeld. In een mum van tijd werden de cilinders vervangen

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitmuntend

Netjes en snel geleverd

Na het inmeten en bestellen had ik binnen 2 werkdagen mijn producten binnen.

Super service

Goed contact Meedenkend En niet lullig om een retourtje Al met al top ervaring

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Degelijk
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Levering en info was zeer correct. Schept vertrouwen.

bestelde slotplaat was niet nieuw. krassen op de slotplaat. was voor mij geen probleem bij dit product. Snelle levering en via de mail geïnformeerd over de bestelling.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 slotplaat was waarschijnlijk een retour levering. Was licht beschadigd. Was voor mij geen probleem.

Fijne mensen

Ik ben zeer tevreden met de afhandeling zelf een foutje gemaakt en is zeer goed door medewerker afgerond

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Vlugge en prima levering, goed verpakt,

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima goede cilinders

Ongelofelijk goed. Kundige helpdesk

Via de chat perfect advies voor diverse sloten. De levertijd werd iets langer maar hierover werd ik netjes (telefonisch!) geïnformeerd. Buitengewoon, en nog scherp geprijsd ook. Wat wil je nog meer?

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Kwalitatief materiaal

perfect

te gek

• Beschrijf uw ervaring met Product1 helemaal goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Had een aantal extra dingen voor de deurbel nodig. Niet veel later via de mail antwoord gehad en wat het zou kosten. Betaald en een dag later had ik het in huis.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Goede prijs, snelle levering

Na wat zoeken kwam ik op deze site uit. De prijs voor een SK3 deurbeslag was netjes (wij hebben een afwijkende maat). Tijdens het bestellen kwam netjes naar voren dat door de afwijkende maat het wat langer kon duren voordat ik hem thuis zou hebben. Toch kwam het pakje binnen een paar dagen, veel sneller dan aangegeven.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede kwaliteit, eenvoudig te monteren

Ongelofelijk goede service

Hele goede kwaliteit sloten, zeer goed bereikbaar (via Chat) voor advies en zeer vriendelijk. De klanttevredenheid staat hier echt op 1

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed

Super service.

Zondagavond bestelling geplaatst, maandagmiddag werd er telefonisch contact gezocht omdat 1 artikel niet op voorraad was. Werd kosteloos duurder artikel aangeboden, dinsdag pakket in huis met verschillende artikelen. Bleek dat ik zelf verkeerde deurmaat had doorgegeven, na mailcontact de dag erna zonder extra kosten 3 nieuwe bouten en stift voor deurkruk ontvangen. Al met al super service, ook het telefonisch contact zorgde ervoor dat snel handelen mogelijk was en pakket toch gewoon dag erna binnen kwam. Service zoals je niet overal tegenkomt, dikke 10.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 super goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Professionele kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs

Helaas was de leverijd iets langer dan verwacht.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima

tevreden

goed geinformeerd

• Beschrijf uw ervaring met Product1 tevreden

Duidelijk overzicht, snelle levering

Eens je de afmetingen van je slot weet is het makkelijk om je keuze te maken via de site. Ook de levering was nel en correct. Heel tevreden van !

• Beschrijf uw ervaring met Product1 past perfect

Prima verlopen, snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima

makkelijk cilinder bijbesteld

Middels mijn certificaat een extra cilinder bijbesteld. Snel geleverd en sleutel past goed.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 werkt prima met de huidige sleutels
  • Zou u Product1 aanbevelen? Nee

fijne adequate levering en service

Snelle levering, duidelijke site en prettig in gebruik met voldoende veiligheidslevering opties als het gaat om levering certificaat sleutels.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 naar verwachting

Voldeed aan de wens

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Alle sloten passen

Perfecte service en materiaal

Zowel de bestelling ,levering en pasvorm zijn uitstekend. Van begin tot eind zoals het hoort zonder problemen. Een aanrader en adres om te onthouden.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Sleutel nabesteld, paste niet perfect, kreeg direct een nieuwe toegestuurd gekregen

kon niet beter.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed.

Snelle service, snelle levering

Slotenset besteld, zeer snel binnen. Had echter een optie vergeten aan te vinken. Na contact met de klantenservice kon ik het slot terugsturen en is deze alsnog van de optie voorzien, super!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Artikelen zijn zoals omschreven

Prima leverancier

Goed advies, vlotte levering. Niks op aan te merken.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Color Pro cylinder

Snel en correcte afhandeling

Duidelijke instructies voor bestelling, goede afhandeling en snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Fijn en veilig

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.