zeer klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt!

probleem met iphone werd snel en deskundig opgelost

• Beschrijf uw ervaring met Product1 eva airkey

gehele order prima verlopen

gehele order prima verlopen

• Beschrijf uw ervaring met Product1 prima in orde

Prima service!

Goede service, sleutels op tijd binnen. Passen goed.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Sleutel past goed!

Professioneel

Goed, snel en vakkundig.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Werkt naar behoren
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Bestelling werd keurig op tijd geleverd, na een dag. Toen bleek dat wij iets verkeerds hadden besteld werd dit ook keurig herstel en ook weer binnen een dag retour!

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Juiste cilinders uitgezocht, besteld en mooi op tijd geleverd 👍🏻

Prima winkel, goed assortiment, leveren op tijd. Top.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Goede service, snelle levering

Ik had vijf gelijksluitende cilinders besteld, 1 cilinder bleek niet te passen. Er werd gelijk een retour etiket gemaild en de cilinder werd omgeruild voor de juiste. Bedankt voor de goede service.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed werkende cilinders

Fantastische service

Hele duidelijke website met heel gedetailleerde afbeeldingen van de sloten, Heel makkelijk te bestellen. Snel geleverd en niet te duur.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 makkelijk te monteren

Behulpzaam, vakkennis aanwezig!

Bereikbaar, welwillend en vakkennis! Topproduct, snel en keurig geleverd!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer goed

Makkelijk bestellen snelle levering

Compleet assortiment, eenvoudig vinden van het juiste product, snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Product1 oke. alleen de knop is erg scherp aan de randen in gebruik
  • Zou u Product1 aanbevelen? Nee

Goede snelle afhandeling en levering.

levering en afhandeling ok

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Mijn oude driepuntsslot had het begeven (hoofd slot) en ik dacht hetzelfde te bestellen en binnen enkele minuten te installeren. Dat liep anders. Bijna alle maten waren anders en moest aangepaste worden. Helaas. Waarom maten veranderen van iets dat goed functioneert? Hoewel. Na 10 jaar al defect heeft ook te denken
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Veel meer wil ik niet kwijt.

Snel en goed.

Snel besteld, snel geleverd en prima product.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede service en snelle levering

De nieuwe sloten zien er degelijk uit engeeft een goed gevoel over de veiligheid

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer tevreden met onze nieuwe sloten
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit tegen een goede prijs en prima service

Klantgerichtw en vriendelijke benadering. Uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. Prima site. Levering volgens planning.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle levering, goede communicatie!

Netjes gebeld toen het slot wat ik besteld had niet snel leverbaar was. Een prima alternatief geboden en snel geleverd. Fijne communicatie via telefoon en mail. Top!!!

Veel keus, snelle service

In de ochtend besteld, 1 uur later kon ik ze ophalen

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer goede cilinder sloten
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle levering en top service

Tot twee keer toe een bestelling geplaatst waarbij de eerste bestelling op dezelfde dag geleverd was. Ik had aan één zijde van mijn cilinderslot een kinderbeveiliging opgenomen wat voor mij achteraf niet handig bleek. Ik ben naar de winkel gegaan en zij hebben het direct voor mij opgelost, Super service. Mijn tweede bestelling zou binnen 1 week geleverd worden echter was dit veel eerder geleverd! Aan de telefoon zijn ze erg behulpzaam en beschikken over de juiste kennis om tot een goed advies te komen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top slot

uitstekend

snelle levering goede werking

• Beschrijf uw ervaring met Product1 vlotte montage,uitstekende werking

goed product

ik heb dit merk genomen ivm dat de ander week zou duren. Maar ook deze bestelling heb lang op zich laten wachten. M.vr.Gr

• Beschrijf uw ervaring met Product1 goed product
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Prima site

Site is duidelijk met veel informatie. Prijs/ kwaliteit is ook goed. Bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima product, voldoet aan de omschrijving

prima goed bedrijf

Goed materiaal en goede service,had zelf verkeerd besteld en heb zonder moeilijk gedoe de goede sloten beslag ontvangen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 prima

Prima service en materiaal

Snelle levering en uitstekende service in nabestelling ombouwen 2 cilinders naar cilinder met knop

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede zeer snelle en goedkope service

Een halve cilinder nabesteld incl 3 sleutels met certificaat. Prijs voor 3 extra sleutels is bij concurrenten bijna net zo duur als hier mijn hele bestelling

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Makkelijk te installeren
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goed advies en goede kwaliteit

Ik was in de winkel en kreeg prima advies en uitleg. De medewerker gaf goed advies over een alternatief voor het deurbeslag dat ik had uitgezocht. Dit was niet op voorraad en hij kwam met een prima alternatief. Goede sfeer in de winkel.

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.