Geweldig bedrijf

Sloten besteld en keurig snel afgeleverd. En het paste ook nog allemaal Super

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Duidelijke website en snelle levering

Eenvoudige bestelling met een scherpe prijs.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 cilinder slot

gewoon, alles in orde

Jullie hebben, een compleet gamma, bij bestelling, is er ook voldoende info, wat, en hoe men moet bestellen.

• Zou u Product1 aanbevelen? Nee

zeer tevreden

Snelle levering en goede kwaliteits sloten.

Snel en goed geleverd

Snel geleverd prima verpakt en werkt too

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Veiligheids cilinder
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

goed slot en vlot geleverd

Het is niet de eerste keer dat ik hier sloten bestel. Ze zijn goed en worden snel geleverd.

• Zou u Product1 aanbevelen? Nee

goede sloten met kerntrekbeveiliging

Ik had al sloten met het kernmerk veilig van 15 jaar geleden. Bij ons in de buurt was men begonnen met inbreken dmv kerntrekken. Even op de site gekeken. Je moet rekening houden met de deurdikte en de afstand tussen de handels en je slot. de bestelling was de volgende dag binnen. het was niet een kwestie van los en vastschroeven want ik moest nog wel even wat gaatjes uitruimen maar met een uurtje zaten alle 5 de schields met kerntrekbeveiliging erop.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 makkelijk te bevestigen

Goed advies en hulp

Goed contact gehad met de sales om de juiste cilinders aan te schaffen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Mauer DT1+ cilinder met kerntrekbeveiliging

Prima product...

Prima product; voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Prijs ook goed...

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Duidelijke website, veel keus, goede spullen

Ik heb er twee keer wat besteld, deurbeslagen en cilinders, die zijn correct en snel geleverd. Heldere en jnformatieve webshop.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer robuuste cilinders
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

De kennis en hulpvaardigheid zijn ongekend.

Ik kwam er later achter dat ik toch liever een knop aan de binnenkant had, geen probleem, binnen een kwartiertje erop gezet in baarn.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Cilinder + sleutels soepel besteld en snel geleverd

Via internet cilinder + sleutels geselecteerd en besteld en ondanks periode (eind december) snel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima cilinder

Goed en degelijk

Snelle reactie op probleem. Top

Product vertoonde mankement maar is tot volle tevredenheid opgelost doordat nieuw onderdeel verzonden wordt. Hopelijk wordt hierdoor probleem opgelost, maar daar ga ik vanuit

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Eenvoudig te monteren en streeft doel na. Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

via chat advies gehad en vlot geleverd.

zie boven

A OK

Correcte levering, website heel ordelijk met voldoende beschrijving van producten.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Perfect

vlote service

zeer goed

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle levering, precies op tijd, product werkt zoals beloofd voor een goede prijs.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Werkt naar behoren voor een goede prijs.

geweldig

voordelige site

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Professioneel

Ik heb een M&C drie sterren cilinderslot besteld met 6 extra sleutels. Ik kon het slot direct komen ophalen. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en alles lag al klaar.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Oude cilinderslot binnen 5 minuten vervangen door nieuwe cilinderslot met knop aan binnenzijde

Alles keurig geregeld

Ik had iets fout gemeten. Kon het keurig retourneren en heb geld direct terug gekregen. Alle lof.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

snelle levering, goed product.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle levering en goede communicatie

Bestelde product werd volgende dag geleverd en voldeed aan de beschrijving op de website. 2e bestelde product s avonds besteld, bleek volgende ochtend dat dit niet op voorraad was , er werd gelijk contact opgenomen eerst per telefoon maar omdat ik niet bereikbaar was is er gelijk e-mail gestuurd, op mijn e-mail reactie werd ook gelijk gereageerd. Artikel werd paar dagen later bezorgd en voldeed ook aan de verwachting.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Voldoet aan verwachting en komt overeen met de beschrijving op de website

Gemakkelijk & snel geleverd

Hadden in 1e instatie wat moeite om het certificaat te krijgen van de oude bewoner. Maar is uiteindelijk toch gelukt. Daarna was een bestelling snel gedaan en geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Past gewoon

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.