GEWELDIG

Alles wordt uitgelegd op de site.......even opmeten, invullen en klik....je bestelling komt naar je toe! Een uitleg hoe om de cilinder te monteren, zodat alle sloten dezelfde radius links-en rechts-om met de sleutel hebben, zou welkom zijn

• Beschrijf uw ervaring met Product1 veilig gevoel gevend

ruim aanbod

In elke prijs/kwaliteit klasse een goed aanbod

• Beschrijf uw ervaring met Product1 prima

Snelle levering, prima kwaliteit

De bestelde cylinder werd snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.

Goeie en snelle service

Drie gelijksluitende cilinders van M&C besteld, kwamen binnen twee werkdagen gewoon door de brievenbus binnen. Top service!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Werkt fijn, goeie kwaliteit

Prima ervaring

De ervaring was dusdanig goed dat wij voornemens zijn nog meer te bestellen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Voelt zeer degelijk aan.

geweldig

snelle levering en goed verpakt. Prijs kwaliteit erg goed

• Beschrijf uw ervaring met Product1 goed

Snel en goed.

Zie boven.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Gebruik deze cilinders alweer enige tijd. Prima

Snelle levering, goede service

Na een jaar of 15 begonnen een aantal cilinders te haperen. Dus voor het hele huis en garage en tuinpoorten een complete set gelijksluitende cilinders besteld. Meteen voor de gemakkelijk te gebruiken keersleutels gekozen met kerntrek beveiliging. Een hele investering maar hopelijk nu weer helemaal up to date voor de komende 20-30 jaar ! Van 1 van de cilindersloten zat de zogenaamde meenemer verkeerd (voor montage in een elektrische sleutelschakelaar). Na telefonische uitleg van de helpdesk keurig uitleg gekregen hoe deze meenemer heel eenvoudig te verstellen is. Helemaal prima !

• Beschrijf uw ervaring met Product1 eenvoudig in gebruik

Alles helemaal goed!!

Goed advies vooraf via de chat (ideaal). Na aflevering wilde ik nog iets veranderende. Was geen enkel probleem. Ik ben even langs geweest en het werd ter plekke geregeld! Top service. Bedankt!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Degelijk slot!

Goed opletten!

De cilndersloten, M&C Condor met kerntrekbeveiliging,zijn uitstekend maar als men gelijksluitende bij wil bestellen moet men wel rekening houden met een iets duurder kostenplaatje(18 euro per cilinder duurder). Dit neemt niet weg dat het een uitstekend produkt is!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top

Goed advies

Omdat er zoveel zijn, info gevraagd over “slimme” sloten. Via de chat werd alles duidelijk uitgelegd en ook de verschillen en (on)mogelijkheden van de diverse modellen. Hierop een goede mening kunnen vormen en ben nu heel tevreden met wat ik gekocht heb.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Eenvoudig en handig

snelle en correcte afwikkeling

goed en niets staat verdere zaken in de weg.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 degelijk en snelle montage

Best goed

Bestellen gaat makkelijk en ze bieden veel betaal methoden aan. Verzending was snel en de verpakking was goed. Ook veel keuze qua producten en een duidelijke uitleg van wat je nodig hebt. Wat dat betreft prima. Ik had gekozen om originele sleutel te laten leveren voor een paar euro extra, maar ik kreeg een mix van originele Nemef sleutels en een aantal niet originele Silica sleutels. Dus dan vraag ik me toch af waar ik nu extra voor betaald heb. Om die reden 4 sterren en geen 5.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima SKG 3 materiaal en gemakkelijk te monteren.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top

Duidelijke website, goede prijzen en snelle, verzorgde levering

Duidelijke website, goede prijzen en snelle, verzorgde levering

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Snelle levering van het gewenste product voor een redelijke prijs.

Product was niet leveren door de gangbare winkels (Gamma; Praxis...). Binnen twee dagen geleverd door Veiligheids-sloten.....

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer positief
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Product jaar gebruikt, voldeed niet en ben goed geholpen naar een goede oplossing

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Na n jaar defect maar hoop dat dat alleen deze was want verder prima product

op tijd

moeilijk om in een bestaande deur te monteren

• Beschrijf uw ervaring met Product1 moeilijk on in een bestaande deur te bestigen

Netjes geleverd

Het gevraagde is netjes geleverd. installeren was ook een makkie dus prima.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 slot netjes geleverd en hij werk netjes op de gevraagde sleutel

Perfect in orde. Geleverd naar afspraak. Bedankt

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Volgens omschrijving. Ok
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede service en snelle levering

duidelijke website, makkelijk product te vinden en snelle levering.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Veiligheids-sloten medewerkers doen wat ze beloven.

De door mij bestelde artikelen waren niet allemaal op voorraad. In overleg besloten dat bestelling werd verzonden als alles bij V-S binnen was.Ben op de hoogte gehouden van voorraad en de komplete bestelling werd zoals afgesproken verzonden en de volgende dag ontvangen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 voldoet aan verwachting
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Na bestelde sleutels waren perfect.

Alleen de bezorging ging niet goed. Op de volgmethode was het pakket afgegeven, maar ik had het niet ontvangen. Na 2 dagen kwam de buurman het pakket bij mij afgeven, zij dachten dat ik een briefje in de brievenbus had gekregen dat ik het pakketje bij hun kon ophalen, maar dat was niet zo. Werd bij de buren afgegeven en ik had geen bericht in de brievenbus. Zal zo nooit meer bestellen, nog alleen maar met een handtekening voor ontvangst. Als dit niet was gebeurd zouden jullie 5 sterren hebben gekregen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 sleutel past perfect
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Prima prijs en snel verstuurd

Precies wat ik zocht en een mooie prijs. Makkelijk kunnen bestellen en het werd snel verstuurd. Goed verpakt dus is het zonder schade aangekomen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zoals verwacht

Super en eerlijke service

Wat we bestelt heb is ook geleverd, super service en geen onzin.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Super producten

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.