Prima advies en uitstekende levering

Uitstekende sloten geleverd in één dag tijd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitstekende sloten geleverd in één dag tijd.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zeer goede info op site, klasse hulp via chat en zeer snelle levering.

Na enig Google-en kwam ik op Veiligheids-sloten.nl. Sloten die elders nog te koop waren werden hier afgeraden. Utube filmpjes lieten zien waarom. Dat gaf vertrouwen. Bij de aangeboden sloten vond ik erg veel info, helder uitgelegd en begrijpelijk voor iemand die normaal niet met dit onderwerp bezig is. De extra chat mogelijkheid werkte snel en ik kreeg heldere hulp en uitleg.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer positief

Prima, snel geleverd

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed

Snelle levering.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Tevreden

Service zoals het hoort

Sneller levering en vragen achteraf worden net zo makkelijk opgelost, zodat de klant blij is met de aankoop. Zo werden een kapotte cilinder onder garantie netjes en zeer snel vervangen. Echt top service!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Perfect
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle levering en goede service!

Nadat ik een cilinder terug had gestuurd ivm een mechanisch defect werd dit snel hersteld! Ook het contact met de servicemedewerker verliep prettig!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Cilinders functioneren prima na herstel!

heel goed

Top slot

• Beschrijf uw ervaring met Product1 top
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Als is goed en correct verlopen

Het ruilen van 1 slot is zonder problemen gegaan. Ook voor het terug sturen geen kosten. Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Rob Horsting

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Verkeerde bestelling gedaan maar prima geholpen om het goede product te verkrijgen. Top

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zijn geen dozenschuivers maar denken met je mee

Bij dit bedrijf zit je goed. Ik had eerst de verkeerde cylinders gehad (met een lengte van 32 mm.), maar die pasten niet. Werd allemaal keurig opgelost.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Ik kon de bestelling snel op halen

Telefonisch goede informatie gehad. Daarna producten besteld. Producten konden snel worden opgehaald. Retourneren van 1 van de producten ging ook heel makkelijk waarna ik heel snel het geld terug gestort heb gekregen. Kortom alles was zeer goed. Geen negatieve punten.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Lage deurkruk was gemakkelijk te bevestigen. Fijn dat dit product op de markt is. Zo kon onze stalen taatsdeur gewoon open zonder een ander deur systeem voor de trapkast deur te hoeven aanschaffen.

Aanrader

Prima kwaliteit en een snelle levering. Last minute nog een aanpassing gedaan en dat was geen enkel probleem.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Aanrader

Goeie service

Goeie service, snelle levering.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Gespecialiseerd

Zij hadden als enige in de omgeving een insteekslot pc 85 dm 60 liggen. Geweldig om zo 1-1 over te kunnen zetten.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Uiterst degelijk product en fraai afgewerkt.

Werkt zoals beloofd, stevige uitvoering en bevestigingsmaterialen. Wel een stevige prijs.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Prima; kreeg goede hulp bij telefonische hulpvraag

Sleutels pasten direkt

Het was een genummerde sleutel. Levering duurde wel vrij lang

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Dit soort reviews horen anoniem te zijn
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Alles in orde en op de tijd geleverd

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Alles in orde

top!

Wed bijzonder snel, goed én vakkundig geholpen. Aanrader!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Even lastig met de montage, echter eenmaal op z'n plaats; Topproduct

Perfecte service

Na een keuze gemaakt te hebben op jullie uiterst gebruiksvriendelijke website was de bestelling binnen 2 dagen geleverd. In de praktijk bleken twee van de door mij gekozen cilinders een lastig te bedienen knop te hebben. Na telefonisch overleg was binnen 1 dag andere knoppen beschikbaar. Uitstekende (en heel vriendelijke) service die ik iedereen kan aanbevelen. Ben van der Roer

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitwisseling oude cilinders met nieuwe M&C cilinders serie was probleemloos.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Vlotte levering. Goed product geleverd.

Op de levering en kwaliteit van het product is niets aan te merken.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede werking

kennis van zaken

Goeie service, klant vriendelijk.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 uitstekend

Geen klachten

Een overzichtelijke website. Ik heb hier een NEMEF ENTR deurslot gekocht. Bestelling snel geplaatst en volgende dag geleverd. Mooi dat je ook de mogelijkheid hebt langs kunt gaan bij de winkel. Ik heb hier geen gebruik van hoeven maken.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima service bij registratie van het product door Assa Abloy.

snel en goed

kon de site al, goed en overzichtelijk mijn keuze gemaakt en goed verpakt thuis ontvangen , zelfde dag nog gemonteerd .

• Beschrijf uw ervaring met Product1 houd in klimmers echt buiten raam bescherming

kan niet beter

topkwalitiet en netjes en op tijd geleverd. Sleutels nabestellen was ook geen probleem en ook snel geleverd. Kan niet beter dus lijkt mij.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 topkwaliteit

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.