Gewoon goed

Duidelijke website. Goede prijs en snelle levering van cilinderslot.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima 3* cilinder

Netjes geleverd.

Ik had in eerste instantie niet door dat het later geleverd zou worden. In 2e instantie volgens afspraak geleverd.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Altijd precies hetgeen ik zoek binnen de gestelde levertijd.

Gewoon goed zoals ik van veiligheid sloten gewend ben.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed

Gewoon goed

Alles werd netjes op tijd bezorgd en netjes verpakt.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Perfect

snel geleverd

was wat ik verwacht had

• Beschrijf uw ervaring met Product1 is precies zoals afgebeeld
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zeer netjes mijn bestelling geregeld

Zeer tevreden, ze controleren alles goed.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top

Prima service. Snel geleverd

Mooie sloten en snel geleverd

Netjes volgens afspraak gekeverd

Kleine tip, ik had 4 cillinders met 12 sleutels. Al deze sleutels waren los in de verpakking gestort. Waneer de klant dit open maakt oogt dit verre van netjes verzorgt, maak er gewoon nette bosjes van of doe ze in een zip-bag bijvoorbeeld.

Gewoon en goed

Site was zeer duidelijk en gemakkelijk met bestellen

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Kerntrekbeslag was super makkelijk te monteren

Super service

Bij een nabestelling van sleutels ging de eerste keer iets niet helemaal goed(niet de schuld van veiligheidssloten). Sleutels pasten niet. Dit werdt echter zeer snel en vakkundig opgelost. Top service👍🏻

Mooie en goede sloten

Mijn ervaring is weer super geleverd binnen 24 uur. Top services en mooi product, de volgende bestelling of advies zal zeker veiligheids-sloten worden. Bedankt voor de services. Met vriendelijke groet, A.ter Schiphorst

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed/gemak

Prima en snelle service

zie boven

• Beschrijf uw ervaring met Product1 direct de goede maat, stevig product
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Heel snel, prima afhandeling. Goede prijs bij afname van meerdere kopieën.

De site werkte prima en de volgende dag had ik de 4 sleutels al in huis. Meer dan uitstekend verpakt. Pasten zonder problemen in ons 3 sterren slot. Helaas heb ik 3 vd 4 op een niet voor de hand liggende plek gelegd en kan ze niet meer terugvinden...😢 Aardig zou zijn als er een sleutelhanger/bij zat qua service! En voor mij in het bijzonder een hanger met een pieper om ze terug te vinden 🤣

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Eerst telefonisch contact gehad. Goed geïnformeerd. Hierna heb ik de bestelling geplaatst(online) en volgende dag direct bezorgd. Geen op of aanmerkingen. Dik tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Deskundige service en vriendelijke feedback

Ik had een Nuki Smart lock, een nieuwe cylinder en een kerntrekplaat voor mijn voordeur besteld. Paste allemaal goed bij elkaar, behalve een paar boutjes. Toen ik daar melding van maakte, werd hier keurig op gereageerd.

Prima deurbeslag

Alleen jammer dat het vrijdag besteld wordt en dan pas dinsdag geleverd wordt...

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima deurbeslag
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Prima , snel en goed afgeleverd

Duidelijk etc

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Duidelijke website, snelle levering en top service

Door de duidelijke en overzichtelijke website makkelijk een keuze kunnen maken en besteld. Daarna zijn de bestelde cilinders snel geleverd. Enige tijd later kwam ik er achter dat de bestelde pushknop niet handig was, dit werd na contact netjes opgelost naar volle tevredenheid. Al met al super!

Duidelijk, goed en betaalbaar

Goede keuze mogelijkheden, duidelijk in beeld en bij vragen snel en duidelijk antwoord

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Degelijk

Prima webshop

Uitstekende website met alle informatie die nodig is om het juiste te bestellen. Levering was keurig op tijd zoals aangekondigd. Alle producten waren geleverd zoals besteld. Enig verbeterpunt zal zijn dat ik de notificaties over de voortgang van de bestelling mis zoals dit bij veel andere webshops gebeurt.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Doet wat het moet doen.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

We hebben ze nog niet geplaatst maar het zijn prima kierstandhouders

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle levering, alles compleet en werkt perfect.

Snelle levering van de sloten, alles was compleet en makkelijk te installeren. De sloten en sleutel werken erg fijn/soepel.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Oogt en voelt heel degelijk
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Klantvriendelijk, snel en goede kwaliteit

Veiligheids-sloten.nl heeft mij erg goed geholpen met sloten advies, het repareren van verschillende sloten, installeren van nieuwe cilinders en het installeren van anti-kerntrek beslag. Toen na een jaar 1 slot vast bleek te zitten kwam snel een medewerker langs om dit te te repareren. Communicatie is ook zeer goed, zowel via e-mail als telefonisch. Prijzen zijn ook netjes en concurrerend. Samenvattend is dit een top bedrijf, ik ben een zeer tevreden en terugkomende klant!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Cilinders zijn snel geleverd en van goede kwaliteit.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Bestelling geplaatst via internet. De cilinders kwamen eerder dan gepland. Dus helemaal top.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.