Perfecte leverancier

Perfecte leverancier: communicatief sterk, snel qua levering, bij probleem oplossingsgericht meedenken, indien nodig cq. mogelijk de klant tegemoet komen. Kortom, deze firma is een aanrader!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Laatste stand van de (mechanische) techniek
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

perfecte service voor de afgesproken prijjs

Na gemaakte afspraak werd het slot al snel, en netjes, geplaatst. Alles volgens de afgesproken prijs en op de afgesproken tijd. Wel jammer adat het niet mogelijk de afgesproken prijs (volgens de site op internet + bijkomende meerkosten) niet kon worden bevestigd per e-mail.Maar dat bleek achteraf niet nodig..... Maar ja ....daar je zoveel gekke verhalen hoort over slotenmakers zou het wel het overwegen waard zijn dit alsnog wel te gaan doen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 perfect

Snel en goede communicatie

Contact via chat is goed bevallen. Goeie service.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zoals verwacht

Zeer Goed.

Firma gebeld over hoppe beslag ze gaven mij zeer uitvoerig Uitleg. Zelfs stonden mijn gegevens van eerdere bestelling in computer. Dus wist ze precies wat ikmoest hebben. Echt een pluimpje waard. Vlotte levering. Echt een aanrader

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer goed.

Super behulpzaam

Super behulpzaam en snelle levering, in had 2 cylindersloten met 1 sleutel besteld.. Had ik bij een de maat verkeerd opgenomen, was geen probleem kon die ene kosteloos terugsturen en 2 dgn later had ik de juiste in huis. Topservice!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zie boven
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zeer hoog service nivo bij deze firma

Ben zeer goed en netjes geholpen

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

TOP!

Cilinders besteld en supersnel geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitstekende Nemef cilinders
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Ruime keuze, goede kwaliteit en snel geleverd

Ruime keuze in aanbod en kwaliteit. Ik heb een paar cilinders besteld, en de eerste keer niet goed gemeten (tot schieter ipv boutgat). Geen probleem, de boel kon zo worden omgeruild tegen de juiste maat. Prima service!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede cilinder en degelijke knop
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Heel eenvoudig bestellen en wordt netjes geleverd. Dit laatste zou wel wat sneller mogen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zeer goed, gunstige prijs voor het product.

Goede prijs, snelle levering , kwaliteit ok.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Kwalitatief goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Duidelijk en vlotte service en levering

Vlotte reactie en goede service

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Fijne dienst voor sleutels. Direct antwoord op vragen via email. En zo vriendelijk.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Geweldig
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Top, ook een ruiling makkelijk en snel geregeld

Snel, makkelijk, strakke prijs, persoonlijk contact

Prima ervaring

Prima ervaring

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Helemaal naar wens

eerder geleverd

ondanks vakntie tijd eerder geleverd dan gepland. 2 veiligheidssloten nabesteld

• Beschrijf uw ervaring met Product1 uitstekend
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

nette levering later dan gepland

redelijk lange levertijd maar er werd keurig op tijd aangegeven dat de levering van de sloten later werd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 goed

Meer dan uitstekende service

Snelle levering en als je zelf een bestelfout maakt wordt dit ook nog eens uitstekend en snel opgelost. Prima firma.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitstekend

super service

ik had een berekenings foutje gemaakt voor mijn sloten en kon alles zo terug sturen en heb dezelfde dag nieuwe besteld en die had ik s'avonds al in huis super service.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goed advies en perfecte levering bestelde materiaal

Telefonisch goed advies door kundige medewerkers perfecte Levering alles perfect

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Voldoet volledig aan verwachting
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Jammer dat de sleutels scherp zijn..

zeer goed

Jullie beschikken over een zeer mooie en duidelijke web online winkel.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 mooi afgewerkt product
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Nemef ENTR. Een compleet systeem voor een geweldige prijs.

Ik was op zoek naar een consumentenversie van een elektronisch slot die mij volledige vrijheid van beheer kon geven zonder een abonnement. Ik heb diverse aanbieders die iets vergelijkbaars aanbieden vergeleken met de Nemef ENTR vergeleken maar die konden allen niet aan mijn wensen voldoen. Veiligheids-sloten.nl levert het complete pakket van de Nemef ENTR voor een prijs die ik nergens anders ben tegen gekomen. Bestellen, en de levering zijn uitstekend verzorgd door veiligheids-sloten.nl, ik kan dan ook volgens mijn ervaring melden dat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Makkelijk te plaatsen solide slot.

tevreden!

tevreden over de sloten en snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Gewoon goed

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Werkt goed

Snelle levering, redelijke prijs

Duidelijke website, redelijke prijs, snelle levering, precies volgens afspraak

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zoals verwacht, goed product, bestelling precies volgens afspraak

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.