Eenvoudig besteld, snel geleverd

Goede webshop met veel nuttige informatie voor diegene welke zelf aan de slag kan en wil. Contact met de klantenservice was prima en nam de laatste onzekerheid weg. Bestellen gaat goed, de webshop helpt hier ook goed bij door de nodige tips en informatie te presenteren. Na ontvangst was het vervangen eenvoudig en snel gedaan.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitstekend

Prima bedrijf

Levert alles keurig zoals het hoort. Geeft netjes antwoord via klantenservice

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Top om te bestellen en goede levering.

Top om te bestellen en goede levering.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top om te bestellen en goede levering.

Top product

Snelle levering, goed verpakt

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Degelijk
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Exact deurbeslag zoals in beschrijving

Perfect stevig deurbeslag en snelle levering. Precies zoals op de site staat vermeld.

Geweldig assortiment

Op de duidelijke website een keuze kunnen maken uit het geweldige assortiment sloten. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. TOP.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top kwaliteit en eenvoudige montage.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Na snelle beantwoording van vragen over mijn specifieke situatie kon ik eenvoudig bestellen en werd er snel geleverd. Enige punt was dat ik te lange stiften meegeleverd kreeg bij twee handvatten. Met een haakse slijper waren die snel op maat gemaakt.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Uditstekkende service en top sleutels!

Top service en sleutels!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Alles goed!
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede service en snelle levering

Geen verdere opmerkingen

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitstekend
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Ik ben tevreden over mijn bestelling

Maar volgens mij is het sleutelmateriaal te zacht want het had de neiging om licht te buigen bij intensief gebruik.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede sleutels en slot ,maar volgens mij is het materiaal te zacht bij intensief gebruik.

makkelijk te bestellen

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede producten en service, maar moeizame levering

Ondanks benoemen op de site dat verschillende cilinders met dezelfde sleutel te openen moesten zijn, werd dit toch niet geleverd (zoals wel vaker bij online bestellingen, wordt de tekst in het opmerkingenveld vergeten). Na contactopname de afwijkende cilinder teruggestuurd, maar zelf weer contact moeten opnemen omdat de juiste levering wel erg lang op zich liet wachten. Het bleek dat de afhandeling ergens was blijven liggen. Dit is vervolgens wel weer snel opgepakt en heb ik alsnog de juiste cilinder spoedig ontvangen. Kwaliteit van de producten is prima en benadering door de klantenservice eveneens, maar jammer dat de afhandeling wat minder vlot is verlopen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima kwaliteit cilinders
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Na krijgen van info, snel besteld en geleverd

Eerst contact gehad over een cilinderslot dat naar mijn mening wel snel defecten vertoonde. Daarna een advies gekregen waarvan ik één keuze besteld heb. De bestelling ging vlot en de levering was op tijd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 het werkt naar behoren
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Super advies en verzorging van bestelling

De medewerkers hebben mij super geadviseerd en begeleid. Een en al bereidwilligheid en een zeer goede service, ook bij het vervolgtraject. Een dikke pluim!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 zeer tevreden

Perfecte service

Besteld, volgend dag binnen en zelfde dag nog gemonteerd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 prima
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Wel twijfels, maar toch tevreden

Betreft een gelijksluitende cilinder met reservesleutels. Alles online besteld, nummercode sleutel opgegeven, betaald, klaar. Enkele weken wachten (geen probleem, was bekend) cilinderslot kwam binnen. Alles koek en ei. Maar waarom wordt zo iets niet aangetekend verstuurd? Ik bedoel, zo'n pakketje kan natuurlijk wel in verkeerde handen vallen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Slot werkt goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Perfecte communicatie, snelle levering. Een voorbeeld voor anderen.

Na een slechte ervaring met een Slotenmaker uit mijn woonplaats, contact opgenomen met veiligheidssloten.nl. Nu gelukkig wel goed geholpen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Topkwaliteit
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Uitgebreid assortiment, duidelijke hulp bij het kiezen en advies bij het installeren

Goede informatie bij het kiezen en combineren van deurbeslag, cilinders en insteek sloten. Daarnaast ook nog advies via chat bij het installeren. Kortom, top service

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Mooi deurbeslag met goed werkende sloten
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede prijzen, levering volgens afspraak en nette nazorg!

Er was iets mis gegaan bij het samenstellen van de order maar dat is zonder problemen en snel verholpen. Heldere communicatie en goede service!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Degelijke en veilige cylinders
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Uitstekend slot en snelle levering

Goede uitleg op de website om een goed slot aan te meten. De levering van het product is snel.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Makkelijke montage

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

sloten werden per brievenbuspakket bezorgd

Sloten waren gemakkelijk aan te brengen en werken uitstekend

• Beschrijf uw ervaring met Product1 prima sloten
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

De sloten pasten perfect en werken prima. Ik ben blij dat ik nu met een sleutel op alle deuren kan gebruiken.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Werken prima

Prima bedrijf

snel geleverd

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Nette aflevering, alleen jammer dat er een wat langere levertijd was dan aangegeven . Hier was ik niet over geïnformeerd, ik moest daar zelf voor bellen. Na verschillende WhatsApp berichten en email kreeg ik uiteindelijk antwoord.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Heel makkelijk te installeren

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.