Mooi degelijke deurgreep

Met montage materiaal, Geborsteld RVS, Makkelijk te monteren, Mooie uitstraling.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Vier sloten besteld die vlot zijn geleverd. 1 slot moest helaas nog aangepast worden om met 1 sleutel te kunnen bedienen. Veiligheids-sloten.nl is zeer goed per telefoon te bereiken en het probleem is goed opgelost.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede kwaliteit, eenvoudig te monteren
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Gewoon goed, eenvoudig te bestellen, op tijd en correct!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima

Toppie service!

Door mijn eigen fout bij de bestelling een foutief (oud) huisnummer opgegeven. Hierover gemaild en hierop werd toppie gereageerd en contact onderhouden over het wederom versturen bij binnenkomst en enkele dagen later het pakje ontvangen. Super.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Sloten spray
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

prima service en snelle levering

nalevering van cilinders prima verlopen.

• Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Duidelijk site en zeer content met gekochte materialen

Uitstekende producten mogen ontvangen binnen korte termijn. Nieuwe kapschuur voorzien van degelijk veiligheidsbeslag & -sloten. Niet de goedkoopste maar gewoon goed! Bedankt, Gr Dorus

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Makkelijk bestelproces, product voldoet aan de verwachtingen

Ik bestelde een extra SKG*** certificaat cilinder met een afwijkende maat. Deze was vrij voordelig en snel geleverd. Ik moest wel een paar dagen op wachten, maar na een berichtje werd ik daar keurig van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk snel kunnen afhalen en de cilinder werkte perfect.

• Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Goede prijs kwaliteit verhouding Groot bestelgemak

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

correcte dienstverlening en correcte prijzen

Bestelling werd binnen redelijke termijn verwerkt daar sloten geen standaardmaten waren met certificaat.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 naar wens
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Vriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken

De knopcilinder had de verkeerde kleur. Maar de meerprijs werd gelijk terugbetaalt. Fouten worden overal gemaakt, maar het gaat erom hoe je het oplost.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima

Vlotte levering. Prettige communicatie

Producten werden vlot geleverd. De meegeleverde bouten waren te lang, maar bouten in de juiste lengte werden snel en kosteloos nagestuurd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima.

Hele goede service

Eerst voorgesteld vanwege langere levertijd een andere en betere configuratien en daarna kosteloos aanpassing van een van de cilinders

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uitstekend
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Eerst geen info bij stagnatie

Verbeteren de informatie als producten later komen moest eerst zelf bellen, later goede info

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Een uitgebreid assortiment, makkelijk online te bestellen. Een onderdeel van mijn bestelling was niet voorradig, maar met een alternatief heb ik de bestelling alsnog snel ontvangen.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zoals online is beschreven

Heel blij met mijn bestelde Nuki !! Snel geleverd

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Top

Kwaliteit

Het duurde wel even voordat ik mijn bestelling binnen had maar dat is misschien normaal bij cilinders. Geen idee maar het mag de pret niet drukken. De prijs was goed en de kwaliteit van de cilinders is top!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Cilinders passen perfect en draaien als een zonnetje.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

De bestelling werd 1 dag later verzonden vanwege een montage probleem, maar daar werd goed over gecommuniceerd, en was geen probleem.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Ik had een samengesteld product, en helaas past het niet precies in elkaar, gelukkig heb ik de machines om dat wel voor elkaar te krijgen maar die zal niet iedereen hebben. De kwaliteit van het product is wel heel goed.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goed kwaliteit slot gekocht voor mooi prijs.

Ik moest mijn voordeur slot vernieuwen en hier heb ik een nieuw lips slot gekocht voor een mooie prijs. Het slot werd binnen drie dagen geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zeer snel geleverd, zonder problemen

Helaas heb ik zelf een fout gemaakt, waardoor ik lang heb moeten wachten op een vervangend exemplaar

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Hoge kwaliteit, gunstige prijs.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle levering en betaalbaar kwalitatief product

niks te klagen. Goeie service.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 super, niks te klagen

Goede ervaring

Duidelijke omschrijving, snelle levering

Super ervaring

Hele goede service en top producten. Vriendelijk en heel behulpzaam.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Heel goed product
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Zeer goede hulp en snelle afhandeling

Een cilinder was stuk en helaas was dit soort uit productie. Zeer goed geholpen bij een oplossing te vinden. Alles snel en goed opgelost dus heel tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Werkt perfect

Uitstekende service!

Deze mannen staan je graag te woord en zijn enorm behulpzaam! Duidelijke communicatie ook.

• Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Top service tegen scherpe prijzen

Sloten in de winkel besteld na keurige en duidelijke uitleg. Best wat cilinders en extra sleutels maar ik kon er op wachten en met 15 minuten liep ik compleet met nieuwe cilinders en sloten de deur uit. Tip: betaald parkeren voor de deur en er wordt gecontroleerd kan ik uit ervaring melden…

• Beschrijf uw ervaring met Product1 M&C SKG*** cilinders, prima materiaal uit Zwitserland.

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.