Snel geregeld

Duidelijke site

ongekend goede ervaring!

Als uitbreiding op ons Veiligheidsbeslag zocht ik een setje zoals langer geleden elders besteld; dat wordt dus zoeken dacht ik: maar nee; via Google direct naar de juiste site en ook nog de beste prijs. even een korte chat en alles was 100% duidelijk. meteen besteld en de zelfde dag aangeleverd.

No nonsens, meteen helpen

Helaas probleem met mijn cylinderslot. Gedemonteerd en meteen email gestuurd. Direct antwoord met een formulier om kosteloos het slot voor reparatie terug te sturen.....en binnen twee dagen weer hier!

Uitmuntend. Snel, proactief, ideaal.

Toen de levering niet binnen de bepaalde tijd gerealiseerd kon worden (buiten de schuld van de webshop) kreeg ik een keurig telefoontje waarin de verschillende opties werden besproken. Meestal gaan dat soort dingen via een (onpersoonlijke) mail; dit was bijzonder effectief en uiterst persoonlijk.

Alles correct

Zeer behulpzaam en goed advies

Uitstekende Service. Snelle en Correcte Afhandeling.

Dit bedrijf staat voor z'n klanten en producten. Prima communicatie.

Netjes afgehandeld en op de afgesproken datum afgeleverd

Goede web winkel komt de afspraken na en leverd op afgesproken datum

Goed geholpen en snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt en fijn contact met de klantenservice. Vriendelijk en deskundig geholpen.

Zeer tevreden s

Snelle levering Anders had ik ook niet mijn buurman bij jullie laten bestellen

Persoonlijk advies, uitstekend geholpen!

Topservice

prima service en snelle levering

prima service en snelle levering

Geleverd volgens afspraak voor een goede prijs

Snelle service.

Snel geleverd en makkelijk uitgekozen via de website!

Prima service, snelle levering

Mijn nieuwe cilinders gekocht bij veiligheidssloten.nl. Alles is keurig netjes en vooral snel geregeld en geleverd !

zeer goed site makkelijk en veel

zeer makkelijke site en snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Goede informatie op de website! Dezelfde dag geleverd, 5 min. later nieuwe sloten op de deur.

goeg

Perfecte services....

een aanrader voor als je opOek bent naar veiligheid, betaalbaar en uitstekende service.

Zeer goede service.

Zo snel en compleet!

Op internet de goedkoopste qua prijzen maar wel alle merken in huis! Mooie set cilinders besteld met diverse maten, nieuw voordeur beslag. Volgende dag in huis met Red je pakketje! Fantastisch.

Gewoon uitstekend!

Duidelijke site, prima prijsstelling, goede verzending én op tijd!

Goede servise

Lekker snel en goed verpakt

Prima bedrijf !

Duidelijke keuzes op de website bij het invullen van de specificaties en vervolgens een snelle en perfecte levering.

Goede service met snelle oplossingen

Zwarte knop cilinder was beschadigt. Heb dit gemeld en de dag erna werden meteen nieuwe knoppen geleverd. Super!!!

Goede interactie, snelle reactie en bekwaam

Men is bereid voor ‘n stapje meer. Advies e.d.

15 Schulpplein

Rotterdam 3087 NA