Filter

Top Toko

Op zoek naar nieuwe cilinders kwam ik uit bij team van Veiligheids-sloten. Via telefoon lukte het niet maar kreeg meteen ‘n whatsapp met vraag hoe ze konden helpen. Kreeg snel antwoord op mijn vragen en professioneel advies. Bestelproces is ‘n fluitje van ‘n cent alleen ff oppassen met de filters op hun website. Deze zijn soms fuzzy en tonen maar ‘n deel van ‘t assortiment obv geselecteerde filters. Levering door DHL binnen 24uur, keurig verpakt en compleet inclusief certificaat + sleutels. TOP TOKO.

Goed, snel en deskundig geholpen

Uiteindelijk met een alternatief product geholpen. Alternatief was nodig omdat ik gelijksluitende messing en nikkel cilinders wilde combineren. 32mm was hierin mogelijk. 30 was mijn initiële vraag. De prijs was aan de hoge kant maar daar stond een snelle levering tegenover.

Geweldig bedrijf

1 van mijn slotcilinders ging na paar jaar kapot. Merk M&C. Na contact met klantenservice een kompleet Nieuwe set (meerdere gelijksluitende) inclusief sleutels ontvangen. Geweldige service!! Ik had zelf nog een verkeerde cilindermaat doorgegeven, en ook dat is door ze opgelost! Supergoed bedrijf!!

Helaas in ons huis de sloten moeten vervangen. Maar het maklelijke bestelproces bij de mensen van veiligheids-sloten.nl zorgde ervoor dat we dit snel hebben kunnen doen waarbij we nu veiligere sloten hebben. Op de website wordt je duidelijk meegenomen in de zaken waar je op moet letten

SERVICE!

Heel snelle reactie op e-mail, bijzonder helpend met link-jes naar antwoord op mijn vragen. En ook werden de nieuwe sloten snel geleverd. Service met hoofdletters!

Degelijk bedrijf

Het bedrijf heeft een duidelijke website, communiceert op een prettige duidelijke wijze na bestelling van product. Komt afspraak m.b.t. levering na.

Goede keuze hulp via mail

Via mail advies gevraagd. Daarop duidelijk antwoord gehad. Website is ook duidelijk en de prijzen zijn goed.

Alles doen ze goed!

De keuzehulp is simpel te volgen, heel goed Veilig afrekenen Echt zo snel geleverd als ze beloven Geweldig netjes verpakt De instructie filmpjes zijn goed te volgen En toch….. De cilinder past maar gemonteerd draait het slot niet Wat een waardeloze #%^#@*#@ De volgende ochtend via de app heel rustig en met verstand van zaken ‘te woord gestaan’. De oplossing was simpel en adequaat Geweldige service! Als geboren en getogen Amsterdammer ga ik het toch moeten zeggen, een dikke 10 voor 010 met dit bedrijf ;)

Cylinder bij besteld plus wat sleutels Vlot en correct geleverd

Uitstekende Service.

Mijn cilinderslot was defect en na contact is er direct een passende oplossing geboden. Zonder gedoe werd een nieuwe cilinder opgestuurd. Snelle levering, goede communicatie via whatsapp en topkwaliteit. Heel tevreden over de vlotte en professionele afhandeling. Zeker een aanrader!

Geleverd conform bestelling

Levertijd veel langer dan aangegeven 2 sloten op nummer besteld, slechts 1 sleutel meegeleverd.

Kwaliteit tegen een prijs

Kwalitatief goed spul. Prijzig. Communicatie kan beter (veel langere levertijd dan origineel ingeschat zonder communicatie) Vragen om review terwijl nog niet alles geleverd is.

Goede service!

We hadden de verkeerde maat cilinders besteld. Gelukkig mochten we deze omruilen voor een wel passend alternatief!

Prima website, prima levering!

Het bestellen van de cilinders die ik nodig had ging simpel. Levering was compleet, heel netjes verpakt en binnen de vooraf gestelde termijn dus perfect. Product (Evva cilinders) is helemaal super! Dus dik tevreden!

Rap geleverd, goeie fit

Sloten waren rap geleverd en alle afmetingen correct zoals ik doorgegeven heb. Zeer tevreden van de kwaliteit en merkelijk goedkoper dan lokale winkels.

Cilinderslot ontvangen. Gemonteerd en voldoet geheel aan mijn verwachting. Super . Bedankt en ga zo door.

Het geleverde voldoet aan mijn verwachting

Probleemloos volgens vraag aangeleverd

Alles verliep uitstekend ~ De juiste cilinder - Binnen de opgegeven termijn geleverd

Snel en hulpvaardig

Het nieuwe slot werd snel geleverd. Bij de montage kreeg ik snel, goede hulp. Ben zeer tevreden!

perfect

perfect

Adequate en snelle service!

Adequate en snelle service!

Uitstekend geleverd. Had iets sneller gemogen maar verder helemaal prima!

Perfecte naverkoopdienst

Na een eerste miskoop, de Vesper cilinders voldeden niet aan de voorgestelde eigenschappen, werden er vlot M&C cilinders geleverd die wel perfect functioneerden. De communicatie om tot deze ruil te komen verliep bijzonder vlot en aangenaam.

Uitstekende klantenservice

Ik had zelf een cilinder met aan verkeerdezijde de draaiknop besteld. Zonder problemen werd dit opgelost en aangepast. Zeer klant gericht, ik koop hier een volgende keer zeker weer!

Veilig gevoel

En heel makkelijk te installeren

15 Schulpplein

Rotterdam 3087 NA