Pluspunten

Fietstassen voor 15.00 uur besteld en de andere dag om 12.30 bezorgd. Goede kwaliteit fietstassen die voldoende zijn om de fiets om te pimpen. Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

Alles volgens plan en goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering zonder verzendkosten bij bestelling vanaf 20 euro, waar anderen dat pas vanaf 75 euro doen.

Levering liep extra vertraging op door problemen met de site. Ondanks diverse keren via de chat contact gehad, maar na een 'we zoeken het uit', geen reactie meer. Na telefoontje uiteindelijk link opgestuurd gekregen om iets te bestellen wat niet op de site zichtbaar werd. De beloofde voor 1500 besteld, morgen in huis niet waar gemaakt, ondanks dat ik al rond 1200 besteld had. Als je in mijn account je eerdere bestellingen bekijkt, kan je niet meer zien wat je besteld hebt. Alleen je factuurnummer..

Pluspunten

Vlotte bestelling, alles goed en goed ontvangen, product is wat ik ervan verwacht

Kan fancyfiets misschien niks aan doen maar...een tijdsindicatie van levering zou wenselijk zijn, hele dag thuis zijn om het pakje niet te missen is niet meer van deze tijd (is eerder een postnl kwestie denk ik)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes optijd binnen

Laten weten met welke bezorger en tijdstip waarop het gebracht wordt

2 sterren: slechter dan verwacht

Bestelling was te laat

Pluspunten

snel geleverd, in goede staat

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geld terug sturen naar de klant schijnt een groot probleem te zijn bij Fancyfiets. Hierover ben ik nog niet klaar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruim assortiment

Maatvoering van gekocht product week af van advies door medewerker. Bij thuis ontvangen van product stond maatvoering duidelijk op verpakking. Betere kennis van producten in eigen assortiment zou handig zijn, nu verdoen verkoper en koper onnodige kosten en tijd.

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering.

Product tijdens verzenden beter verpakken, het atak op twee plaatsen door de verpakking heen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Buiten kantooruren wordt aan de telefoon niet vermeld dat ze gesloten zijn, je wordt gewoon voor oneindige duur in de wacht gezet... 3 keer het verkeerde model tas opgestuurd gekregen.

Pluspunten

Produkt netjes verpakt en een vlotte aflevering.

Pluspunten

Een zeer snelle levering, in mijn geval binnen 24 uur. Bovendien was de prijs van het artikel niet te hoog. Bij bestelling was de enige info: Uw bestelling is doorgestuurd Daarna niets meer, maar dus wel een snelle levering

Leveren van enige informatie bij de bestelling zoals factuur etc. zodat je weet bij wie je klant bent

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

SNEL GELEVERD

GEEN

Pluspunten

Pluspunten

goede communicatie, snelle levering

Wat mij betreft mogen kleine artikelen in een envelop gestopt worden, zodat het door de brievenbus past.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alsnog snel geleverd en goede kwaliteit

Als iets niet meer op voorraad is, eerder aangeven. Van begin af aan een track and trace gebruiken.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding!

Wethouder Sangersstraat 47

6191 NA Beek lb