Uitstekend en klantvriendelijk

Ook buiten openingstijden goede communicatie per email.

Goede service en snelle levering

P.W. Akkereman heeft een mooi assortiment en levert snel

Zoals de titel al aangeeft heeft P.W. Akkereman een mooi assortiment vulpennen en heeft deze ook meestal op voorraad waardoor er snel geleverd wordt.

top

Snelle en goede levering Zeer tevreden

Uitstekend!

Mensen vanover de gehele wereld zijn lyrisch over o.a. de inkt bij P.W. Akkerman. Check Youtube. De inkt komt in de kenmerkende P.W. Akkerman inkt fles, een model uit de 30'er jaren. Hoe bijzonder is dat?! Verder een geweldige service in de winkel. Ik dank Sven, Yelle en het gehele P.W. Akkerman team. Ik ervaar het als schrijfwarenexpertise van het hoogst mogelijk, ambachtelijk, niveau. Al naar gelang je wensen kunnen kwaliteits (vul)pennen ter plekke getest worden. Heel casual worden de duurste vulpennen voor je uitgestald. Je vraagt maar; verschillende kleuren inkt, nib verwisselen, gravures, onderhoud, niets is te gek. Via de webwinkel is het eenvoudig (na)bestellen en vanwege de kerst kwam de bestelde inkt in kerst kadopapier. Twee aparte bestellingen werden samengevoegd en werd binnen 2dagen en voor kerstavond bezorgt. Wat attent! Bij P.W. Akkerman voel je je nog een echte klant!

Geweldig snelle en correcte service

Bestelling online eenvoudig geplaatst, snel betaald en bevestigd. Bestelling volgende dag ontvangen. Zeer zorgvuldig ingepakt!

Blij mee

Keurig op tijd en mooi ingepakt ontvangen Precies wat ik wilde Ben er erg blij mee

Service zoals het hoort.

Dit bedrijf snapt hoe ze service moeten verlenen. De De kleine dingen die het doen bijvoorbeeld een paar hopjes snelle levering en de betaal opties die vertrouwen geven hier te bestelle

no nonsense site en afhandeling, alles profi en perfect

Uitstekende site en afhandeling alles zoals het zijn moet

Feestje als je de bestelling krijgt.

Wanneer je besteld bij Akkerman, is het openmaken van het pakket een feestje. Ik zal niet verklappen waarom, om het voor iedereen leuk te houden. Zeer tevreden! Aanrader.

Altijd goede service

Altijd goed en vriendelijk

Uniek

Een van de weinige winkels waar je nog prachtige schrijfdingetjes kan kopen. Zeker mooie inkten. Helaas heb het er maar weinig van nodig. Prachtig!!!

Snelle levering en de pen zat in een mooie cadeauverpakking. SUPER!

Fantastic service!!

Very quick dispatch and delivery and excellent packaging of fountain pen book (way better than those big internet booksellers). Item was giftwrapped even without ordering it - nice detail. I warmly recommend P.W. Akkerman!!

Excellent!

Very nice and helpful contact regarding a quite rare fountain pen, replacement of nib according to my needs. Very friendly contact by phone in order to clarify details. Very quick dispatch of my order from NL to Germany, goods wrapped carefully (2 bottles of ink) in order to avoid damage.

Snelle levering, jammer vd verzendkosten voor België

Mijn mailtje op zondag of een bepaalde vulpen beschikbaar was, werd meteen beantwoord. Twee dagen later werd de bestelling geleverd. Top! Alleen jammer van de verzendkosten van €7,50 voor Belgié. Zou gratis moeten zijn vanaf een bepaalde bedrag.

supper service

snelle en correcte levering

snelle service

Heel netjes en leuk afgeleverd! Met garantie.

Geweldige service

Deskundig en vriendelijk personeel en een uitgebreid assortiment. Nadat ik een vulpen had gekocht mocht deze de dag erop geruild worden nadat vastgesteld was dat de eerste vulpen in goede orde was. Hierdoor kwam ik in het bezit van een prachtige Parker Sonnet duo set. Wat een service!

uitmuntende kwaliteitl, snel en vriendelijk

gewenste goed makkelijk kunnen vinden op de website, snel besteld en betaald, snel geleverd, wat wil een mens nog meer

Goed product nergens anders te krijgen. Verzending snel en verpakking uitzonderlijk goed. Informatie tijdens verzending uitstekend

Uitstekend, een 10

Goede website en supersnelle levering.

Deskundig en snel

Heel vlot deskundig antwoord op mijn vraag. Snel geleverd en goed verpakt.

Zeer mooi aanbod, snelle en attente levering

Fijne site met ruim aanbod, telefonisch vriendelijk advies gekregen over enkele vragen en een snelle levering inclusief persoonlijke attentie.

Uitstekend!

Uitstekend geholpen met de keuze van een vulpen in de winkel in Den Haag. Er is bijzonder veel kennis en ervaring in de winkel, ik ben goed begeleid in de aankoop en door het grote assortiment valt er ook veel te kiezen.

Passage 15

2511 AB Den Haag