Helemaal goed

Zelfs bij twijfel wordt er nagebeld. Geweldig! Ben echt helemaal tevreden, ook over de snelheid van leveren. Toppie!

Helemaal goed

De bestelling is helemaal goed afgehandeld, ook het nabellen omdat er een andere mogelijkheid was om de inkt te gebruiken….het navragen vond ik gewelding. P.W. Akkerman krijgt van mij een echte volle 10!

Snelle levering en mooi verpakt ! Ook leuke attentie er bij ( Haagse hopjes !)

Snelle levering en verpakt als een cadeautje

Ook de persoonlijke bevestigingsmail vond ik prettig om te ontvangen.

Snelle en keurige levering

Na online bestelling de spullen mooi verpakt ontvangen. Een cadeautje!

Het was geweldig!

Cadeaubonnen besteld. Deze werden prachtig ingepakt geleverd. Het zag er erg mooi uit. Ook een snelle levering. Dinsdag besteld, donderdag geleverd.

We hebben het hier over een 100% professioneel en betrouwbaar bedrijf!

Ik had in eerste instantie een gesprek via e-mail omtrent mijn bestelling waarbij ik steeds onmiddellijk respons kreeg. Vervolgens de bestelling plaatsen was super eenvoudig. Klein probleempje: betalen via Bancontact bleek niet te lukken vanuit België. Het geld dan maar op de rekening overgemaakt hetgeen quasi geen tijdverlies met zich meebracht. Vervolgens een spoedige en correcte levering van een prachtig schrijfinstrument. Daar doe ik het voor! Proficiat!

Mijn online bestelling was snel binnen en keurig verpakt.

Ik heb nu een aantal keer bij P.W. Akkermans besteld. Prettige en overzichtelijke website. Bestellingen zijn snel binnen en keurig verpakt. De envelop met mijn naam en adres was handmatig met vulpen geschreven en op de postzegels was een vulpen met een potje inkt afgebeeld. Heel toepasselijk en een erg leuke detail!!!De communicatie verloopt snel en keurig.

super service

vanaf moment van bestellen tot bezorging totale "begeleiding" van het bestelde product. Leuk dat zelfs 2 Montblanc vullingen in cadeaupapier worden toegestuurd (al zullen er weer zeuren zijn die over het milieu beginnen ....) Tot nu toe alleen ervaring met de fysieke winkel in De Passage maar ook de webshop is TOP

Uitstekende service

Snel en efficiënt

Een mooie website en veel zorg voor de verpakking.

Snelle levering en zeer netjes verpakt. keurige brievenbus verpakking en geen onnodige grote doos.

al jarenlang top in product, levering en service

Eén van de laatste winkels met een geweldig assortiment rondom schrijfwaren. Uitstekende producten, oop de topklasse merken in ruime mate voorradig, zeer prompte & accurate levering en meer dan goede after sales services... Genot om te kopen.. Akkerman heeft aan mij een grote ambassadeur.

Alles in goede staat ontvangen.

Goede ervaringen met AKKERMAN, al jaren. Correcte afwikkeling van zaken en van de Hopjes waren er te weinig,had een pondje moeten zijn.

Goede prijs en prima levering

Dat is wat kopen bij de specialist kan zijn!

Uitstekende service, voor mij al meer dan 50 jaar!

Snelle en keurige levering

Goede site met snelle levering, en op mijn verzoek keurig in cadeau papier.

Simpel te bestellen via webshop. Kreeg nog telefonisch door dat dit atikel niet op voorraad was. Er werd een alternatief geboden! Dat is service!

Goede service, vriendelijke vaklui

De aangeschafte vulpen had helaas een beschadigde punt. Met één email was de oorzaak boven tafel, en heb ik de dag daarna per post de onderdelen gekregen om dit zelf met telefonische begeleiding op de juiste manier te herstellen. Dat iets mis gaat kan altijd gebeuren, en de goede service is pas dan zichtbaar. Wel jammer van het ongevraagde kadopapier om elk artikel, dat kan meteen de prullenbak in, en dat is zonde van het milieu (vandaar 4.5 ipv 5 sterren). Maar misschien had ik in het opmerkingenveld moeten zeggen dat het geen kadootjes waren.

Goede service, snel geleverd. Dank voor de Haagse hopjes ;-)

Uitstekend. Fijne winkel, fijne online service.

Op de inktvullingen na, perfect

Mijn pen kwam in een cadeauverpakking met Haagse Hopjes erbij, heel feestelijk. Alleen pasten de vullingen niet, waardoor de reservevulling klem kwam te zitten in het onderdeel, met als gevolg het bloedbad dat je krijgt wanneer je een vulling uit een pen probeert te krijgen zonder de pen te beschadigen. De meegeleverde vullingen zijn een heel klein beetje groter dan de standaardvullingen uit de winkel. Dat was, hm, onverwacht. Hele mooie pen, ik ben er erg blij mee.

Zo hoort dienstverlening te zijn!

Alsof je een klant bent in de winkel.

Subliem,snel geleverd en mooi verpakt.

Schitterend

Bijna de perfectie !

gewoon super

zowel de service als de aankoop , heel tevreden.

Prima verzending

Prima verzending en duidelijke website

Passage 15

2511 AB Den Haag