Geweldig goede service, snel en verrassend mooi afgeleverd!

Geweldig goede service, snel en verrassend mooi afgeleverd! Zondag besteld, maandag afgeleverd, in mooi cadeau papier plus een extra kleine fijne verrassing. Verder werd de pen, een Diplomat Excellence A2 geleverd met ingevuld en ondertekend garantie bewijs. Zo hoort’t!

Snel en correct geleverd.

Product goed, levering snel, informatievoorziening juist. Iets teveel verpakkingsmateriaal.

geweldig

super snelle service via bestelling via internet. volgende dag in huis.

Geweldige ervaring

Zonder problemen papieren cadeaubon omgezet in code die bruikbaar is op de website, goede communicatie omtrent nalevering van onderdeel, snelle levering en alles verpakt in cadeaupapier. Weinig zaken die deze service nog leveren tegenwoordig!

Super service, prima verzorgde levering

Ik ben zeer tevreden met P.W. Akkerman. Allereerst door het ruime assortiment, en de snelle levering. Maar ook doordat het pakketje zo fijn ingepakt was: inkt en nibs afzonderlijk ingepakt en goed beschermd tegen het vervoer. Maar ook in een mooi papiertje, waardoor het extra leuk uitpakken was en het echt als een cadeautje voelde.

Prima zaak met een eigen ding

goede site volop keuze en een snelle levering

Een hele goede service

Ik had een Pelikan balpen gekocht voor € 119. Later zag ik op de site dat deze in de aanbieding was voor € 89. Echter: dat bleek de zaak in Amsterdam te zijn die feitelijk los staat van de zaak in Den Haag. Desondanks heb ik toch € 30 korting gekregen van Den Haag. Een heel mooi gebaar!

Snelle levering en verpakt in cadeaupapier, tof!!!

Heel vlotte afhandeling van mijn aankoop, zeer tevreden!

Grandioos

Snelle service, altijd een klein cadeautje erbij (hopjes) en.... Altijd ingepakt alsof ik een cadeautje ga krijgen, hoe groot de bestelling ook is. Wereldklasse!

Snel accuraat aandacht

Snelle levering. Het was ook nog als een cadeautje ingepakt. Dat vooral vond ik erg leuk!!!

Zeer fijne winkel om iets te bestellen!

Uitstekende communicatie over leverbaarheid van artikelen. Een sevice die werkelijk uitmuntend is!

Prima site en telefonisch contact. Denken mee.

Prima zaak. Weet waar ze over praten.

Prompte reactie en snelle levering. Prima!!

Prompte reactie en snelle levering. Prima!!

Mooie pen, mooi verpakt

Duidelijke uitgebreide website. Snelle levering. Als een cadeau ingepakt. Ben zeer tevreden.

Prima.

Goede website, fraaie producten, snelle bevestiging bestelling en vlotte levering. Bovendien mooi verpakt. Altijd weer een cadeau voor mezelf.

Prima.

Duidelijk website, telefonish contact super vriendelijke, snelle levering, beter kan niet.

(3) Akkerman Inks from The Netherlands & (1) Faber-Castell Loom F. Pen to CA USA

Ordered (3) bottles of Akkerman ink and (1) Faber-Castell Loom F. Pen on 10/04/2019. It's 10/14/2019, and though I haven't received my package today, it has cleared customs and is transit from Sacramento CA which is close to where I live. Today is mail holiday for us in the USA, but it should arrive within another day or so is my guess. Thats just excellent time from overseas in Europe! I'd had some questions about my order and P.W. Akkerman emailed me back the answers the next day. They also had included a tracking number for my order. That's great customer service in my book. Thanks P. W. Akkerman. Can't wait to try the new F. Pen and the new inks! :-) I also thought the prices were good for both the ink(s) and the F. Pen.

Snelle levering, mooi verpakt, prima service

Ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe pen en de snelle service.

Goed en zeer betrouwbaar

Goed en zeer betrouwbaar.

Service in de winkel is excellent. Helaas was de balpen die ik kocht geleverd met een bijna lege of defecte vulling. PW Akkerman heeft toen gratis een nieuwe vulling toegestuurd. Bovendien kon ik een product niet op de website vinden. Na een email heeft PW Akkerman binnen een dag het product aan de webwinkel toegevoegd.

Vlot en deskundig

Ben al vaker voor, bij akkerman geweest. Telkens weer vlot, deskundig en vooral prettig. Een vertrouwd adres!

Prima service en duidelijk

Makkelijk bestellen via website. Keurig op de hoogte gehouden. En snel in huis in mooie verpakking. Ik zeg: vooral zo doorgaan!!

vriendelijk en goed geholpen

Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan en het artikel de volgende dag erg mooi ingepakt in ontvangst mogen nemen.

Vriendelijk en zeer vakkundig geholpen

Zeer vakkundig geholpen

Passage 15