Twee navullingen besteld van Schmidt capp-less,ter vervanging van rotring rollerball.dag later een bevestigingsmail en twee dagen daarna in huis.

Verwenmoment thuis de doos uitpakken

Ontzettend mooi verpakt. Snel geleverd. Mooie inkt eigen merk in prachtige, uiterst praktisch vormgegeven flesjes! Top! Met de Haagse Hopjes!

Wat een kwaliteit!

Ik heb nog nooit eerder een vulpen gekocht maar de manier waarop deze geleverd werd is bizar goed. Voortaan koop ik alleen nog hier m'n pen gerelateerde items.

Bestelling kwam heel snel.

Zoals altijd superservice!

Geweldige service, hele goede producten en altiojd die lekkere haagse hopjes :-)

Super behulpzaam!

Heel behulpzaam, super vriendelijk!

Via een foto wist meneer precies welke vulling het was En de vulling van een balpen was nergens meer te koop alleen bij hem perfecte service Prima geholpen zeker aanbevelen

Fantastische en snelle service.

Vlekkeloze afhandeling.

Geweldige service, goed meegedacht

Goed advies gekregen en de beste service ontvangen. Mocht ik de penpunt laten vervangen, dan wordt hier helemaal niet moeilijk over gedaan. Er wordt ook meegedacht wanneer een pen niet op voorraad is. Het voelt alsof ik in de winkel was en de volle service kreeg. En dat via de mail. De volgende keer koop ik zeker weer bij Akkerman. Zulke goede shops zijn echt een schaarste en moeten wij blijven koesteren. Ik ben heel blij met jullie en natuurlijk ook met mijn pen!

Erg tevreden

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst had ik al snel een bevestiging en track en tracé code ontvangen en de volgende dag werd mijn penpunt al geleverd. Het was netjes ingepakt en de pentpunt is perfect. Snelle en nette service, zeker een aanrader.

Snelle, correcte, afhandeling. Prima communicatie

Omdat ik in de plaatselijke kantoorboekhandel niet terecht kon voor blotter vloeipapier ben ik op internet op zoek gegaan. Kwam terecht bij vulpennen.nl en vond daar precies wat ik zocht. Herbin Blotter vloeibladen. Redelijke prijs en lage verzendkosten, brievenbuspakje. Zeer snel in huis. Ik beveel P.W. Akkerman vulpennen.nl van harte aan.

vlugge levering,perfect verpakt

Kan nog geen beoordeling geven over deze vulpen gezien ik nog wacht op mijn bestelde inkt(van een andere firma nota bene !)

Uitstekende en snelle service !

Uitstekende en snelle service !

Geweldige service

Zowel via de webshop als ook in de winkel goede service. Heerlijk om hier te shoppen. Je zou willen dat he meer te kopen had.

Jippie

Goed verzorgd, als een cadeautje geleverd. Verpakking was wel wat ruim bemeten, voor een potje inkt. Zo leek het of ik een of ander groot toestel aangeschaft had. Het ingepakte kleine pakketje voelde echt als een verjaarscadeautje. Veel aandacht aan besteed!

Zo wordt je bestelling een cadeautje

Duidelijke informatie op de website, zeer ruime keuze uit veel prachtige pennen, bestellen eenvoudig, supersnel geleverd. En tot mijn verrassing prachtig verpakt. Zo werd de pennenset die ik bestelde helemaal een mooi cadeautje voor mezelf. Hier ga ik zeker nog eens bestellen

Uitstekend.

Snelle levering, prachtig verpakt, zeer mooi assortiment. Ik ben vaste afnemer.

Super mooi ingepakt ,snelle levering, en als verrassing zaten er nog Haagse hopjes bij. Wat een service,toppie.

Top! snelle en goed verzorgde levering.

Top bedrijf! Snelle levering, groot assortiment, geen idioot hoge verzendkosten. Kortom; voor herhaling vatbaar.

Uitstekende service, snel en met een duidelijke uitleg

Na online bestelling als snel een email dat het product op voorraad was en voor me klaar lag. In de winkel lag het heel mooi ingepakt klaar en kreeg ik een duidelijke uitleg over het gebruik. Ze namen er, ongevraagd, alle tijd voor. Klasse!

Fine selection, and my pen was delivered within the week.

I needed to replace a lost Kaweco pen, and they had both the style and preferred nib size I wanted. After ordering it turned out the particular style I wanted wasn't in stock, but they still were able to backfill and get my order to me within the week. Excellent service.

Correcte benadering aan de telefoon en snel geleverd

De opmerking in mijn bestelling werd keurig via de telefoon geverifieerd. Daarna een zeer vlotte levering die keurig was verpakt.

toppiejoppie

snel, extra netjes verpakt kwam mijn vloeipapier aan, kijk vooral ook even naar de Leo Wisselink kaarten Nu aan het vloeien of ontvloeien een van de twee

Snelle en vlekkeloze uitvoering van bestelling

Snelle correcte levering. Leuk verpakt, en bedankt voor de snoepjes! Prima Service

Passage 15

2511 AB Den Haag