Zeer goede ervaring

Direct antwoord op vragen en pennen met juiste kleur en inkt geleverd

vlotte levering bestelde artikelen

goede en prettige -telefonische-informatie vooraf.

Fantastiche Service, Top kwaliteit.

Fantastico assortiment, goede website, supersnelle levering. Betrouwbaar

Fijne site, snelle levering en goede prijzen. Pennen waren mooi verpakt. Bedankt voor de Hopjes! Hier bestellen we zeker nog eens.

Een feest om te bestellen :-) en een feest om te ontvangen!

Groot assortiment met duidelijke informatie over de producten. Dat maakt de website prettig om te zoeken en te kiezen. En dan de service... die is razendsnel (1,5 uur na mijn bestelling had ik de Emailbevestiging al in mijn Inbox!) en wordt met zorg uitgevoerd. Elke bestelling is als een cadeau aan jezelf.

De enige plaats waar ik vullingen kan krijgen voor mijn 26 jaar oude sheafer vulpen. Ben dan ook zeer tevreden. Snelle levering.

Uitstekende en snelle service!

Nieuwe Lamy pen besteld. Zodra uitgekomen direct geleverd én met Haagse hopjes, heel sympathiek.

Goede en snelle levering.

Prima en snel uitgevoerde bestelling/levering!

prettige en betrouwbare webwinkel

Heb al meermalen besteld bij dit bedrijf, online maar ook in Den Haag in de fysieke winkel. Ben altijd prettig en deskundig te woord gestaan. Er is veel liefde voor het vak en kennis aanwezig, en dat is heel plezierig.

Supersnel, attent en product komt mooi ingepakt binnen.

Snel, fijn is dat je op de hoogte wordt gehouden en je artikel ook nog eens heel mooi ingepakt bij je binnen komt. Een waar cadeautje.

Snelle levering zorgvuldig verpakt, overzichtelijk offerte. Prima keuze om hier je producten te bestellen

Snel, efficient en met zorg

Een snelle internationale levering, zeer goed verpakt en de individuele inktflacons waren verpakt in cadeaupapier. En dan ontdekte ik de hopjes... :-)

Snel en goed

Leuke producten en snel bezorgd. Degelijke prijs

Goede service en correcte terugkoppeling bij twijfel over de bestelling.

Voor iedereen met interesse in mooie pennen een aanrader!!

Moet bestelling nog ontvangen,

Bestelling vertraagd door aanbrengen andere punt in vulpen.

uniek

perfecte aflevering van bestelde benodigdheden.Feestelijk in kado papier

Zeer goede service en assortiment

Akkerman is een zeer gerenomeerde pennenverkoper met een uitgebreid assortiment. De levering, verpakking en service zijn gewoon af!

Uitstekende verzorgde service

Zeer verzorgd!

Men heeft mij nog tot ver na de garantieperiode (gratis) geholpen met mijn vulpen alsof dat de normaalste zaak van wereld was.

Uitstekende service.

Groot assortiment, fijn en behulpzaam contact per telefoon en mail en een snelle levering. Alles was ook nog eens keurig ingepakt. Uitstekende ervaring...

gewoon goed

gewoon goed

Enthousiaste medewerkers, zoeken naar een oplossing.

Ook al had ik een vage vraag (cadeau voor een directeur), wist de medewerker mij te helpen en uiteindelijk tot een mooi persoonlijk cadeau te komen. Fantastisch en zeker een aanrader!

Geweldig!!!!

Perfecte service, zeer goede pennen

Ik heb me van het eerste tot het laatste moment een gewaardeerde klant gevoeld.

Het bestaat dus nog wel. Fijn! Ik heb me van het eerste tot het laatste moment een gewaardeerde klant gevoeld. Zo simpel is het. Dank!

Geweldige service

Aardig personeel met veel kennis over de producten die verkocht worden. Bovendien is er sprake van een vlugge levering.

Passage 15

2511 AB Den Haag