Akkerman levert wat het beloofd!

Ruime keuze en snelle levering. Voldoet volledig aan de beschrijving. Hartstikke top.

Perfecte service

Snelle levering, snel en correct contact via mail! Kortom, zeer tevreden en zal opnieuw bestellen!

Uitmuntend, snel, zorgzaam en zeer vriendelijk

Buitengewoon goede ervaring. De spulletjes werden snel geleverd en waren met zeer veel zorgzaamheid verpakt. Leuk detail: de Haagse Hopjes in de doos. Zeer veel dank.

Hele fijne service

Een hele fijne en snelle service. Na mijn bestelling kreeg ik al vlug een mailtje met de bestelbevestiging, en de verzendbevestiging bevatte toegevoegde gepersonaliseerde informatie over mijn producten. De volgende dag had ik het product al in huis en het was netjes verpakt en prachtig ingepakt, Het was voor mezelf maar het was een leuke touch om het te mogen uitpakken. En vergeet de toegevoegde hopjes niet. Prima service.

Zeer snelle verzending. De inkt bottles zijn werkelijk schitterend!

Plezierig persoonlijk contact.

Vlotte behandeling, snelle communicatie.

Snelle en goede verzending!

Opnieuw een zeer plezierige ervaring

Doet precies - en meer - dat wat je verwacht, prima en snel en correct👍👍

Snelle service, prachtig mooi verpakt. Zeer aan te bevelen.

goede communicatie

precies zoals verwacht,

Perfect. Doen wat zij beloven.

Gewoon erg goed.

snelle en goede service

duidelijke webwinkel met groot assortiment, snelle en vriendelijke service.

PERFECT

Mooi verpakt, betere en snellere service dan je mag verwachten, absoluut een aanrader om hier schrijfgerei te kopen. Bedankt!

Snelle service, perfect verzorgd.

Snelle reactie op email, directe verzending na plaatsing bestelling. Bovendien fraai verpakt!@

Snelle en probleemloze levering

MontBlanc M vulpen aangeschaft.

goed en lekker snel prima webwinkel

Kan deze zaak aanbevelen voor de Vulpen liefhebber

Veel respect voor de ware vulpenliefhebber

Veel respect voor de ware vulpenliefhebber

Perfect en meer!

Perfecte levering en dan komt de verrassing. Geschenkverpakking en een zakje Hollandse hopjes. Beter kan niet!

Snelle service!

Geweldige service

Al vele jaren geweldig service!

Geweldig.

Prachtige zaak. Geweldige collectie. Prima mensen en prima service. Wat wil je nog meer? Dim van der Klooster

Snelle service, prachtig mooi verpakt, helemaal top

Pen en wat inkt besteld, snel verwerkt en duidelijk met aandacht verstuurd

Snel, netjes verzorgd. Zeer aan te bevelen.

Zeer positief.

Geweldige winkel

Ruim assortiment, vriendelijk en deskundig personeel. Op een prachtige plek in Den Haag. Ik kom er bijzonder graag

Passage 15

2511 AB Den Haag