"Expertise met de hand geschreven"

Stappend over de lichtreclame de winkel in van Akkerman is als een bezoek aan het museum afleggen. In het museum is het immers ook genieten van het gebodene. Zonder aanziens des persoons en voor de beurs groot en klein, krijgt eenieder de aandacht die het toekomt. Mijn schrijfwaren komen al meer dan 40 jaar bij Akkerman vandaan. Vroeger durfde ik maar amper naar binnen. Dit is toch een winkel waar alleen sjieke mensen komen? Nee hoor, het is een sjieke winkel voor eenieder die schrijven heeft geleerd.

Pluspunten

Toen ik mijn producten besteld had kreeg ik vrijwel direct een mail dat het wat later verstuurd zou worden, omdat er een storing was bij KPN. Daarbij had ik een vraag over één van mijn producten die ik per mail stuurde. Vrijwel direct werd ik gebeld en zeer goed van advies voorzien! Topservice!

Pluspunten

Supersnelle levering, mooi verpakt, goede prijs.

Pluspunten

Snelle levering, schitterend ingepakt, goede bescherming van het product voor de verzending. Attent dat er een inktcartridge en 'n presentje bij zat.

Pluspunten

Snel,netjes verzorgd grote keuze

Pluspunten

Uitgebreid assortiment. Bestellen en betalen is gemakkelijk. Pen was mooi ingepakt.

Pluspunten

Zeer goede service! Alle bestelde voorwerpen waren mooi ingepakt in cadeau-papier. Top! Snelle levering.

Pluspunten

Uitstekende service, snelle levering!

Pluspunten

Goede site, snelle levering, mooie aantrekkelijke winkel

Pluspunten

Grote waardering voor het persoonlijk geschreven verzendbericht. Hieruit blijkt echte toewijding van de mensen van Akkerman.

Pluspunten

Geweldige service en een geweldig aanbod.

Pluspunten

Ben zeker niet een grote klant maar wel een regelmatige. "Paul" die 's-avonds om 22:00 nog een vraag over je pen beantwoordt via mail, super service. Hofleverancier maar hier voel je je ook nog echt "Koning klant".

Pluspunten

Supersnelle levering !! Alles puik in orde

Pluspunten

Inktpatronen als cadeautje verpakt. Grappig

Website was in begin een tikkie onduidelijk maar dat kan ook aan mij liggen.

Pluspunten

- snelle levering - mooi verpakt

Pluspunten

Mooie verpakking en persoonlijke service Ik kom hier zeker terug

Pluspunten

Supersnelle levering, 's middags besteld, volgende ochtend al geleverd.

Pluspunten

Bestelling keurig geleverd, mét een klein zakje met een paar Haagsche Hopjes. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

Snelle correcte levering (mooi verpakt in een geschenkverpakking met zakje snoepjes)

Voor 7,50 verzendingsonkosten mag POST.NL wel aanbellen ipv gewoon het pakje van +70 euro gewoon in de bus te gooien...

Pluspunten

Vriendelijke en professionele afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering. Geweldige pen!

Passage 15

2511 AB Den Haag