Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Uiterst correcte service

Goede producten, uitstekende service

Uitstekende service en communicatie.

In no time de waardebon in huis! Snel en efficiënt!!

Geweldig supersnelle service

Mooi verpakt minder dan 24 uur produkt in huis. Hartelijk bedankt van een super blij klant.

Klantvriendelijk!

Ervaring de klant is koning doet opgeld bij P.W. Akkermans. En daar hoef je geen dure vulpen voor te kopen. Dat zulke organisatie nog bestaan! Fantastisch.

duidelijk en makkelijk

makkelijk om te bestellen

Goed geregeld, dikke duim!

Bestelling snel en keurig verpakt ontvangen. Hier winkel ik zeker nog eens!

Perfecte service

Wat kun je anders verwachten van ‘het’ ‘warenhuis’ voor de pennen liefhebber. Gewone bestelling keurig verpakt in cadeaupapier. Het zijn de kleine dingen die het doen. Snel verzonden dus top geregeld!

Geweldig goed!

Geweldige en snelle service, korte communicatielijnen: zeer aanbevolen! Ik kocht een paar doosjes vullingen, ze arriveerden de volgende dag en waren ook nog eens verpakt of het mijn verjaardag was. Nooit meer een ander!

Uitstekende service, prachtige producten.

Aanrader voor schrijfgerei en meer!

Top Top Top

Gewoon heeeel goed!!

snelle levering met een extraatje

vullingen voor vulpen en ballpoint besteld, voor eigen gebruik. De volgende dag bezorgd, en daarbij ook nog eens ingepakt als een cadeautje. Zó gezellig!

Prima levering en service

Prima service en bestelling op tijd en netjes verzorgt

Prima zaak en service

Snelle levering en niet te duur

Snel geleverd en prachtig verpakt.

Binnen 24 uur werd het pakje afgelevered. Prachtig verpakt.

Gouden standaard!

Voor minder doen we het niet meer: snelle levering, mooi verpakt en kadootje toe. Perfect! Vulpen ook trouwens :-)

Snelle en goede service

Klantgerichte, zeer goede en snelle service. Product zoals omschreven

Mijn bestelling werd perfect geleverd. Mooi ingepakt. Echte Mont Blanc ervaring. Top

Akkerman blijft de specialist op het gebied van pennen!

Goed, snel, persoonlijk en zorgvuldig. In een woord: af!

Zoals gebruikelijk zeer goede ervaring. Op verzoek bestellen naar wens aangepast. Snel, kundig en bovenal vriendelijk. Altijd prettig zaken doen met PW Akkerman. Niet zonder reden al tientallen jaren een begrip in Nederland.

Snelle service en perfecte verpakking!

Heel blij met het mooie notebook van Classie. Jammer dat ze uitverkocht lijken of niet meer gemaakt worden. De verzending en correspondentie via mail was vlot en goed. Het product was keurig verpakt en ook nog extra met een mooi kadopapier ingepakt. Ik kan deze webshop dus zeer aanbevelen.

Pleased!

Had stock of ink cartridges for a special fountain pen, which I've been searching for a while now for. Good service and prompt delivery. Recommended.

zeer goede service

Dure pen online besteld. Kwam snel naar me toe en ongevraagd prachtig als cadeau verpakt en nog een haags hopje toe. Heel blij mee.

Prettige koop beleving

Ondanks, dat ik in de Randstad woon, wordt het al maar moeilijker om (vulpen)inkt en vullingen te kopen. Veel schrijfwarenzaken zijn gesloten of zelfs opgeheven. Bij de tijdschriften zaken als Bruna en Primera is de keuze zeer beperkt. Akkerman is een beleving, een etalage die werkt als een magneet voor de pennen liefhebber met een breed aanbod in soort en prijs. Ook in de winkel personeel dat niet opdringt en gelegenheid geeft uit te proberen. Ik werd bij een bestelling gebeld dat een versie(kleur) niet aanwezig was. Er in overleg ingestemd tot de verzending van een voorraad versie. Kreeg een leuke attentie mee gezonden. Hoeft allemaal niet, maar is voorbeeldig en onderscheidend klant contact, bijdragend aan een prettige koop ervaring.

Passage 15

2511 AB Den Haag