Montblanc Carlo Collodi

Lang over nagedacht maar uiteindelijk toch tot koop overgegaan. Wat een fantastisch mooie pen. Door Akkerman degelijk en zorgvuldig verstuurd. Ben er zeer tevreden over. Het maakt de mens ook een beetje blij in deze sombere tijden............

Uiterst goede ervaring.

Ik zocht een penpunt voor mijn vulpen. Akkerman biedt een ruim assortiment, eerlijke prijzen en uiterst snelle levering. Een zeer goede ervaring!

Prima afhandeling.

Makkelijk zoeken op de site en bestellen en afronding zijn goed verlopen. Tot de volgende keer.

Fijne winkel, gespecialiseerd

Goede gespecialiseerde winkel. Goede service, vriendelijk en attent.

Kwaliteit en service zoals het hoort

Niet te overtreffen klantgerichte kwaliteit en service!

prachtige kwaliteit

Snelle verzending, mooi ingepakt, prachtige kwaliteit. Service uit vervlogen tijden

Perfecte kwaliteit vulpen en vulpotlood!

Zeer snelle levering, goed verpakt. De website is overzichtelijk en eenduidig. Het assortiment is zeer groot.

Zoals altijd: zo goed voor de klanten

Ik ken Akkerman al erg lang. Heb er paar vulpennen gekocht ooit 30 jaar terug en daar schrijf ik nog steeds mee. Zoals altijd top service, bereikbaarheid en alles vlot opgestuurd. Wie schrijft die blijft

Snel en in keurige staat afgeleverd

Eerste ervaring maar zeker niet de laatste

Zeer vlot en netjes

Mijn pakketje was snel geleverd. Leuk ingepakt en met Haagse hopjes. En o ja de vulpen schrijft super (twsbi)

zeer tevreden over de service

Nadat het aanvankelijk niet helemaal goed ging qua communicatie werd het probleem gelukkig goed en adequaat opgepakt. Vulpen vervolgens conform toezegging in goede orde ontvangen. Tevreden over het product en de service. Een mooi notitieboekje en Haagse Hopjes bij de vulpen. Leuk en origineel. Wij kunnen P.W. Akkerman van harte aanbevelen aan wie op zoek is naar een mooie vulpen of aanverwant product.

Super snelle reactie en levering👍

Snelle reactie na vraag via mail. Bestelling gedaan, volgende dag in huis.

Supersnelle reactie en dag later product al in huis.

Daar winkel bezoek nu niet mogelijk is en ik dringend nieuwe vullingen nodig had voor mijn Shaeffer, schreef ik mailtje hoe ik bestellen kon. Bijna per ´ kerende mail’ kreeg ik de goede link toegestuurd, waardoor het bestellen een fluitje van een cent was. 2 dagen later lag de bestelling bij me in de brievenbus. Top!

Top !

Goede website. ALLES IN VOORRAAD en dat komt tegenwoordig elders niet vaak meer voor. Snelle levering en gezellig verpakt. Wat wil je nog meer !

Constante kwaliteit van service en producten

De afgelopen jaren heb ik meerdere keren online vulpennen gekocht en de bestelling, bezorging en verzorging van de zendingen waren altijd perfect. Ze slagen er in om een anonieme bestelling bij een webshop tot een persoonlijke ervaring te maken. Ben een keer met een vulpen in de winkel geweest die ik zelf al had opgegeven maar de specialisten bij Akkerman kregen hem weer aan de praat. Ik woon helaas niet in de buurt anders zou ik zeker regelmatig een kijkje nemen in de prachtige winkel. Absoluut een aanrader voor liefhebbers van schrijfwaren.

Heel goede service

De bestelling is snel behandeld en opgeleverd. Hij is ook heel mooi verpakt en ik kreeg ook extra snoepjes. Kleine details, maar ik vind het heel leuk en attent.

netjes, ter zake kundig, doelgericht

Vlotte service

Snel duidelijk en zeer netjes verzorgt.

Bestelling betrof diverse kleine onderdelen i.v.m. onderhoud aan verschillende pennen. Alle onderelen waren snel geleverd en uitstekend ingepakt.

Goede winkel

Aanvankelijk had men het verkeerde opgestuurd. na een signaal van mij daarover kwam het goed: het juiste werd opgestuurd inclusief porti voor terugzending van het verkeerde.

perfecte snelle levering

Wat een fijne ervaring. Nu ik de winkel niet kan bezoeken mijn bestelling online gedaan en ook daar ben ik zeer tevreden over. De communicatie over je bestelling is helder en duidelijk. De producten worden uiterst netjes verpakt en er zat zelf een kleine Haagse traktatie bij. Na alle positieve ervaringen in de fysieke winkel ook erg tevreden over de online afhandeling van bestellingen.

De pen die ik had besteld was niet op voorraad en moest besteld worden. Hierdoor duurde het wat langer voordat ik mijn bestelling kreeg. Maar toen mijn bestelling arriveerde was alles mooi ingepakt en kreeg ik nog een extra presentje. De service is goed en er werd heel snel gereageerd op mijn mail met de vraag hoe lang het nog duurde voordat ik mijn pakje kon verwachten. Fijne winkel niet alleen online ook de fysieke winkel in Den Haag is prettig.

Ik kan allen maar zeggen dat ik super tevreden ben met de service en levering van deze firma. Zelfs het feit dat de hele bestelling netjes als kade was ingepakt heeft mij verrast. Wat leuk! Ik had ook telefonisch contact en ook dat verliep uiterst vriendelijk. Deze firma is echt een genot om zaken mee te doen. Zo werden vroeger zaken gedaan en zo zou het weer moeten zijn. Top!!

Niets op aan te merken. Perfecte service

Ik had o.a marker stiften besteld voor min MB. Werd netjes gebeld dat geel niet op voorraad was en of groen ok was. Goede persoonlijke service. Top

Jaar in jaar uit top producten met uitstekende service

Uitermate groot aanbod, snelle service, op voorraad en boven de termijn geleverd. Zo kan ik mijn pennen die ik ook bij Akkerman heb gekocht een koop sinds 1987 in bedrijf houden.

Snel en vakkundig geholpen

Passage 15