Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Er wordt wel gemeld dat het assortiment beperkt kan zijn, en af en toe is er sprake van een kwaliteitsprobleem. Klanten waarderen de vriendelijkheid en de snelle communicatie van de klantenservice. Over het geheel gezien zijn de ervaringen positief met enkele aandachtspunten voor variatie en consistentie.
Prima prijzen, snelle verzending, goede producten. Behalve de laatste keer; daar zat 1 zak met bruin (oud?) hooi bij. En: jammer dat het assortiment beperkt is.
25 March 2026
Leonie
Mill
Goede aanbieding en snel geleverd.! Erg tevreden
20 November 2025
Evelien
Hengelo
Prima, goede prijs en snel geleverd.
18 October 2025
Marijke van Rooijen
De Meern
Besteld en volgende dag thuis.
Beveelt niet aan
10 August 2025
Linda Rietdijk
Brielle
Ik ben erg tevreden over de Klantvriendelijkheid Ze sturen altijd een bericht terug Als.je wat wilt vragen
14 June 2025
Yolande van de velde
Utrecht
Uitstekend en snel geleverd
13 June 2025
Conny
Naarden
Goede producten, prima prijzen en snelle levering. Super!
28 May 2025
Leonie
Mill
Eigenlijk iets te laat besteld maar het werd toch nog de volgende dag geleverd.
24 March 2025
Ingrid
Heemskerk
De artikelen op zich zijn goed. De prijs nog aanvaardbaar, maar dikwijls veel artikels niet op voorraad en er worden geen deelleveringen gedaan dus dit is een enorm nadeel.
19 March 2025
Samuel Van Eetvelde
Gavere
Goede en snelle levering ga er zeker weer bestellen
22 January 2025
Conny
Naarden
Zeer tevreden over de snelle levering en de prijs van de produkten. Heb al eerder bin Konino besteld voor de Cavia's van mijn dochter en ik kan de webshop aanbevelen.
24 October 2024
Aad
Rotterdam
ook nav eerdere ervaring met gewijzigde verpakking en formaten, is in de omschrijving nu duidelijk aangegeven dat er wijzigingen zijn. Een eerdere retournering zonder problemen netjes geregeld; bestelling is snel geleverd
22 August 2024
anoniem
Den Bosch
Pakket werd netjes op de gewenste verzenddatum verstuurd, heel handig dat dit mogelijk is! Alles voor een scherpe prijs, kon het nergens goedkoper vinden. De doos was helaas tijdens transport deels opengegaan (helaas ruwe postNL bezorger), maar gelukkig zat alles er nog in. Wel was één doosje door het schuiven van de zwaardere inhoud plat gedrukt, maar de inhoud was nog grotendeels intact. Ik ga hier de volgende keer weer bestellen!
16 August 2024
Isabelle
's-Gravendeel
Top! Goede prijs en netjes verpakt!
29 July 2024
Yvonne
Leeuwarden
De prijs van mijn product was nergens anders zo goedkoop. Dit gaf mij de doorslag om te bestellen bij Konino.
24 July 2024
Herman
‘s-Gravenzande
19 July 2024
F. Van Heek
Maasbommel
Snel geleverd en altijd de laagste prijs die ik heb kunnen vinden
1 July 2024
Marinka De Goeij
Nieuwleusen
Ik beveel Konino van harte aan. De producten hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding, Mijn bestelling werd supersnel opgestuurd. De bestelling was zeer goed verpakt. Top!
29 June 2024
Jolanda
Utrecht
Erg tevreden
9 June 2024
S
P
Prettig kopen , Snelle reactie, goede prijs/kwaliteit.
30 May 2024
Aad
Rotterdam
Vlot geleverd en goed verpakt, kortom, aanbevelingswaardig en voor herhaling vatbaar.
5 May 2024
Alfred
Oldenzaal
Weer Supreme Science Selective Rabbit bij Konino besteld en weer een tevreden klant. Onze konijnen zijn er dol op. Konino stuurt je eerst een dankjewel mail met de opmerking dat ze meteen aan slag gaan. Zodra het pakket ontvangen is door de koerier krijg je een track & trace van deze koerier en dan heb je het pakket voordat de tijdslimiet verstreken is. Ga zo door Konino!
16 April 2024
Peter
Munstergeleen
Heldere site, snelle bezorging
17 March 2024
Anita
Zuidhorn
Eerste keer besteld en ik ga zeker vaker bestellen,de verzendkosten zijn laag en de aanbiedingen zijn super.Alles was netjes verpakt,misschien kunnen jullie ook nog in de toekomst Cisaral drops en Meranox aanbieden want dat heb ik ook vaak nodig voor mijn Nijntjes.
10 March 2024
Tania
Rotterdam
Aantrekkelijke prijzen en snel geleverd.
2 March 2024
DT